Marcin_gps Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ciekawe, czy ktos zidentyfikuje ten utwor ? Umieram z ciekawosci co to jest. Niestety nie mam pojecia co to za zespol. Gatunek muzyki to cos pomiedzy folkiem, a flamenco (chyba) http://kociak.myftp.org/ajo/track.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja chcialbym sie dowiedziec :D jak nazywa sie piosenka ktora leci podczas nowej reklamy coca coli :/ ? (jakas babka wypija coca cole i zaczyna tanczyc a wraz z nia caly tlum ) :D i druga pewnie nikt niebedzie wiedzial ale co tam jak nazywa sie muza lecaca dzisiaj w "barze" kiedy wchodzily jakies nowe osoby tzn aldek i jakas dziewczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No to ja ma nietypowe pytanie teraz;] Kojarzycie może taki serial na TVN, "Gliniarze bez odznak"? Wczorajszy odcinek zaczął się od bankietu jakiegoś, i tam leciała taka muza fajna. No i właśnie :D - zna ktoś może tytuł tego kawałka :D 8O 8O 8O Na tym bankiecie lecial Sean Paul - Get Busy. :lol: THX o to chodziło :D Ps. Co miały oznaczać te " 8O 8O 8O " :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Napisy do Scary movie 3 DVD RIP 640x360 679MB :?: Szukałem na http://napisy.tv/ ale nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 A moze ktos zna tytul piosenki(o ile taka jest) z reklamy Nescafe co ludzie są czarnobiali przed wypiciem kawki z rana(jak wszyscy chyba :) )PRIV:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Nie wiecie skąd mozna ściągnać utwory Dj MagicWhisper Another Dimension i Come with me ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burzum d[-_-]b Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Poszukuje nazwe utworu ktory przygrywal pod koniec filmu SpyKids 3D. Lecialo to cos takiego... tratata game over... tratata game oveeer... Jak ktos pamieta to za informacje bylbym wdzieczny. Please tu na forum albo na gg 4400806. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Napisy do Scary movie 3 DVD RIP 640x360 679MB :?: Szukałem na http://napisy.tv/ ale nie ma :( poszukaj na: http://napisy.org/szuk?s=straszny+film+3+D...IP+640x360&l=pl na 99,9% tam są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Napisy do Scary movie 3 DVD RIP 640x360 679MB :?: Szukałem na http://napisy.tv/ ale nie ma :( poszukaj na: http://napisy.org/szuk?s=straszny+film+3+D...IP+640x360&l=pl na 99,9% tam są. Chodzi o to że ich właśnie tam nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Spacekid - Moi Lolita ( remix ) zna ktoś :?: :?: ma ktoś :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Napisy do Scary movie 3 DVD RIP 640x360 679MB :?: Szukałem na http://napisy.tv/ ale nie ma :( poszukaj na: http://napisy.org/szuk?s=straszny+film+3+D...IP+640x360&l=pl na 99,9% tam są. Chodzi o to że ich właśnie tam nie ma ;) ale ty napisałeś ze na napisy.tv ich nie ma. A jak nie masz tych napisów to po prostu skombinuj sobie inną wersję... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zrobiłbym tak tylko szkoda mi tej wersji bo jest w bardzo ładnej kopii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 człowieq ... to sam przetłumacz !! ja już musiałęm (?!) sam SOBIE & DLA SIEBIE do 3 filmów zrobić text. Chyba, że z angielskim problem .. jak chcesz to dostarcz mi ten movie i z przyjemnością przetłumaczę. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Kurna a nie łatwiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do inne wersji i tylko sobie pozmieniać kiedy mają być wyświetlane? Przecież kwestie są te same niezależnie od jakości, nie? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Poszukuje utwór lecący w tle nowej reklamu reeboka. Taki utwór muzyki klasyczne, pojawia się często w filmach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Poszukuje utwór lecący w tle nowej reklamu reeboka. Taki utwór muzyki klasyczne, pojawia się często w filmach. Przecież to już było kilka(naście) razy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zaraz mnie zlinczujecie chyba ;). Ja nie mam czasu na oglądanie filmu, tym bardziej przerabiać napisy ale cóż nie jest to trudno. Myślałem poprostu że ma ktoś tą wersje i może mi podesłać ale... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 b"]Poszukuje nazwe utworu ktory przygrywal pod koniec filmu SpyKids 3D. Lecialo to cos takiego... tratata game over... tratata game oveeer... Jak ktos pamieta to za informacje bylbym wdzieczny. Please tu na forum albo na gg 4400806. Alexa Vega - Game Over Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burzum d[-_-]b Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 b"]Poszukuje nazwe utworu ktory przygrywal pod koniec filmu SpyKids 3D. Lecialo to cos takiego... tratata game over... tratata game oveeer... Jak ktos pamieta to za informacje bylbym wdzieczny. Please tu na forum albo na gg 4400806. Alexa Vega - Game Over Wlasnie o to mi chodzilo. Dzieki wielkie. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresor Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam. potrzebuje dziwięków midi tych piosenek DJ Bobo- Chihuahua Mezo - Pełen pokus, Mezokracja Jeden Osiem L - jak zapimniec Scooter - Maria I Like It Loud Liber - Skarby Ascetoholix - Suczki Gigi D'Agostino- L'Amour Flexxip- List Jak ktos je ma to prosze o kontakt na PW. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Czy ktoś moze wie co to za dwa utworki są w destruction-teście Toyoty Hilux, który leci na TVN Turbo w Top Gear?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Kabaretu poszukuje opis o co mi chodzi nie moge sobie przypomiec nazwy grali oni taki skecz "radio" siedzieli na krzeseslkach a jeden gosc za nimi chodzil ubrany na czerwono tak jak niby ten wskaznik fal w radiu. dzieki [/b] ten skecz był wczoraj w TVP2 w programie "Benefis PAKI - to już 20 lat" - niestety nie pamiętam wykonawcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkikaziuk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 to chyba "Grupa Rafała Kmity" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 poszukuje Guardians Of The Earth - One moon circling (main mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ...to będzie ciężkie, ale co mi tam. Poszukuję reklamy - nie pamiętam czego - leciało toto na niemieckich kanałach (albo może na kanałach Sky) kiedyś. - ujęcie pierwsze - podpis: Sarajevo 1991 (chyba); widok lecącego nocą samolotu pasażerskiego i w tle głos kapitana oznajmiającego pasażerom, że będą lądować. - ujęcie drugie - podpis: Sarajevo 1995 (chyba); widok lecącego nocą Herculesa i w tle głos pilota: aproaching Sarajevo (albo co w tym guście) Reklama swego czasu wywarła na mnie spore wrażenie i fajnie byłoby to mieć na dysku, więc jeżeli ktokolwiek wie co o tym, to please... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Poszukuje urywka filmu (lub tytułu muzyki z tego urywaa) który zawsze leciał na początku programu "Morze". Był puszczany w TVP w latach 80/90 na tym filmie była przedstawiona w bardzo efektowy sposób bitwa 2 statków pirackich i przy tym była świetna muzyka. Z góry THX P.S. Wie ktoś z jakiego to filmu :?: czy przypadkiem nie z "Piraci" Polańskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Poszukuje urywka filmu (lub tytułu muzyki z tego urywaa) który zawsze leciał na początku programu "Morze". Był puszczany w TVP w latach 80/90 na tym filmie była przedstawiona w bardzo efektowy sposób bitwa 2 statków pirackich i przy tym była świetna muzyka. Z góry THX P.S. Wie ktoś z jakiego to filmu :?: czy przypadkiem nie z "Piraci" Polańskiego. Jest to piosenka "Victory" (The Pirates & Mike Brady) z filmu "The Pirate Movie" Kena Annakina z 1982 r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jest to piosenka "Victory" (The Pirates & Mike Brady) z filmu "The Pirate Movie" Kena Annakina z 1982 r. Ok wielkie THX :D UPDATE Nie no ta piosenka poprostu wymiata :D aż się chce wskoczyć na statek i żeglować :lol: ale ja nie o tym. Mam jeszcze pare pytań czy The Pirates & Mike Brady nagrali więcej piosenek czy może wydawali jakieś płyty jeżeli tak to proszę o ich nazwy. I czy znacie jakieś inne fajne kapele które tworzą muze w klimatach pirackich (pomijam Running Wild bo ich to chyba wszycy znają :)) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 witam... szukam napisów do filmów: Dirty Dancing Havana Nights PROPER DVDSCR XviD-DiAMOND Barbershop 2 DVDSCR Fez-relase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 witam... szukam napisów do filmów: Dirty Dancing Havana Nights PROPER DVDSCR XviD-DiAMOND Barbershop 2 DVDSCR Fez-relase tu są npisy do dirty dancing: http://napisy.org/szuk?s=wiruj%B1cy+seks+P...iD-DiAMOND&l=pl a jak coś się lekko nie zgadza, to przestawa po prostu te 2 sek. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...