Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Dobra nikt mi nie pomógł z napisami do : Its All About Love (2003) Dmt Sharereactor.avi (nie znalazłem nadal) Ale może Kto ma napisy do A Beautiful Mind (2002).CD2.Qix.ShareReactor.avi Ale uwaga !! Film ma 3 CD !! A do wersji 3CD nie ma napisów :/ Może ktoś ma, albo wie jak zrobić z napisów do 2CD napisy do 3 CD ? Pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Kto jest wykonawcą i jaki jest tytuł tego utworu (wydaje mi się że pojawił się on w filmie "Ostatni dzwonek") ... Wyrwij murom zęby krat Zerwij kajdany połam bat A mury runą, runą runą i pogrzebią ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jacek Kaczmarski - Mury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Cze Pytanko: Jak leci tytuł i kto wykonuje piosenkę z reklamy VW golfa 5 Dzięki z góry za odpowiedzi pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 witam szukam piosenki "zielony kapelusz" zespolu D-BOMB :D spodabala mi sie po 18'nastce kolegi :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Witam, szukam piosenek z filmu "Deszczowa piosenka". Jak ktoś by miał jakieś namiary chociażby na tytuły to byłbym wdzięczny ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 a ja szukam muzy z najnowszej reklamy czekolady alpen gold. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hej ponawiam pytanko .. zna ktos tytul muzy ktora leci w najnowszej reklami cocacoli ... ( jakas techniawa w klubie czy cos w tym stylu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Poszukuję napisów do filmu "Mo' Better Blues" w wersji DivX dwupłytowej. Szukałem, nie znalazłem, będe wdzięczny za pomoc. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Cze Pytanko: Jak leci tytuł i kto wykonuje piosenkę z reklamy VW golfa 5 Dzięki z góry za odpowiedzi pozdro. Przyłączam się do prośby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Jaka to melodia? Chodzi mi konkretnie o tytul i wykonawce. Mam tylko taki fragment. Melodia Odpowiedz prosze na PW :) Dzieki EDIT: I moze wiecie z jakiej piosenki to "Gdy zbudzi nas dzwiek potluczonego szkla , gdy przejda fose i dorwa cie do bram mamy cos czego niezabiora nam gdy wzrok przesloni gesta mgla mamy cos czego niezabiora nam ..." Bylbym wdzieczny. -el' P.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smylek Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 a ja poszukuje wszelkich reklam (oczywiscie movie) pepsi i budlighta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 I moze wiecie z jakiej piosenki to "Gdy zbudzi nas dzwiek potluczonego szkla , gdy przejda fose i dorwa cie do bram mamy cos czego niezabiora nam gdy wzrok przesloni gesta mgla mamy cos czego niezabiora nam ..." Bylbym wdzieczny. -el' P.- Ascetoholix - Skarby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 I moze wiecie z jakiej piosenki to "Gdy zbudzi nas dzwiek potluczonego szkla , gdy przejda fose i dorwa cie do bram mamy cos czego niezabiora nam gdy wzrok przesloni gesta mgla mamy cos czego niezabiora nam ..." Bylbym wdzieczny. -el' P.- Ascetoholix - Skarby tytul dobry, ale z tego co mi wiadomo nie sa to Asceci lecz Liber... piosenka pochodzi z jego plyty Bógmacher (Skarby (Feat.Doniu)-WZE). Ja prosilbym o tytul utworu poczatkowego w tym flashu, utwor calkiem znany. http://www.zbroj.ys.pl/filmy/film4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja prosilbym o tytul utworu poczatkowego w tym flashu, utwor calkiem znany. http://www.zbroj.ys.pl/filmy/film4.html Carl Orff - O fortuna (Carmina Burana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja prosilbym o tytul utworu poczatkowego w tym flashu, utwor calkiem znany. http://www.zbroj.ys.pl/filmy/film4.html Carl Orff - O fortuna (Carmina Burana) Oto chodzilo, dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 :arrow: muzyka z reklamy ER-y , wolna taka, reklamowany byl swiateczny zestaw startowynie znalazlem odpowiedzi, a tez szukam tego kawalka... zna ktos wykonawce/tytul ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Pamieta ktos taki przeboj sprzed lat jak LAMBADA jakby ktos wiedzial skad mozna sciagnac, to bede bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Pamieta ktos taki przeboj sprzed lat jak LAMBADA jakby ktos wiedzial skad mozna sciagnac, to bede bardzo wdzieczny poszukaj na kazie kiedys to stamtad sciagnelem Wykonowca Kaoma tytul Lambada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Szukam fajnych piosenek techno jak moglby ktos cos polecic bylbym wdzieczny. Sam polecam Hardy Hard - Silver Surfer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Pamieta ktos taki przeboj sprzed lat jak LAMBADA jakby ktos wiedzial skad mozna sciagnac, to bede bardzo wdzieczny Ja wlasnie z Imesha sciagam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Poszukuje jeszcz piosenki z filmu Cruel Intentions (Cruel Intentions (1999)) chodzi mi dokladnie o piosenke co leciala jak kolesia chowali. Bede BARDZ WDZIECZNY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Poszukuje jeszcz piosenki z filmu Cruel Intentions (Cruel Intentions (1999)) chodzi mi dokladnie o piosenke co leciala jak kolesia chowali. Bede BARDZ WDZIECZNY Swietny kawalek Cruel Intentions - Bittersweet Symphony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Poszukuje jeszcz piosenki z filmu Cruel Intentions (Cruel Intentions (1999)) chodzi mi dokladnie o piosenke co leciala jak kolesia chowali. Bede BARDZ WDZIECZNY Swietny kawalek Cruel Intentions - Bittersweet Symphony Autorstwa grupy The Verve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 szukam piosenki z titanica (my heart will go on) w wykoannkiurosyjskich marynarzy :> naprawde wypas :> ktos ma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 szukam piosenki z titanica (my heart will go on) w wykoannkiurosyjskich marynarzy :> naprawde wypas :> ktos ma?? Mówisz masz :) Drunk Russian Marines - My Heart Will Go On Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 dzieki wielkie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Wielkie dzieki Ruido i P_i_t_t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Cze Pytanko: Jak leci tytuł i kto wykonuje piosenkę z reklamy VW golfa 5 Dzięki z góry za odpowiedzi pozdro. Przerobiona wersja piosenki Johnna Lennona - "Instant karma" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Szukam okladek na cd: Red Hot Chili Peppers - Out in L.A. Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magic na zadnych stronach z coverami nie znalazłem :x HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...