yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) No tak - od Fortunate Son. Wielkie dzięki :) Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Więc to może być trudne. Francuski film z lat 70 lub 80 XX wieku. Główną rolę gra Jean-Paul Belmondo. Z tego co pamiętam to w ostatniej scenie kiedy podchodzi do helikoptera zostaje zastrzelony przez snajpera. Jaki jest tytuł filmu? Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Kolejna zagadka... teledysk jest coverem starszej znanej piosenki... Poczatek teledysku... czarna fura podjezdza panienka ubrana w mundur, cos a'la gestapo ;] Za cholere nie moge skojarzyc tytulu... a wiem ze wpadla mi swego czasu w ucho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 (edytowane) Szukam kawałka, który pojawiał się na kanale Hyper przy klipie z gry Devil May Cry. Wystąpił też w filmie Domino, ale jest go raptem kilka sekund. Dorzucam sampla, może ktoś zna. WRZUTA - Dominotrack.wmv ADD: Deakin Scott - Hell Bent Edytowane 8 Września 2011 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Wie może jak sie nazywa piosenka która jest w nowej reklamie Orange dla firm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Będę wdzięczny za 2 tytuły kawałków z występu Nofiltrato w Mam Talent, muzyka która mnie interesuje zaczyna się od 1:50 http://www.youtube.com/watch?v=BbEeZ8s5Q-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Pod koniec lat dziewięćdziesiątych, w czasach gdy większa część forumowiczów nosiła pieluchy lub na początku kolejnego wieku jak już zaczęli wymyślać nowe nazwy dla swojego gila latał na MTV lub Vivie teledysk, na którym widać było ładną blondynkę i w tle animowany klip, śpiewała coś o miłości chłopaka do dziewczyny. Gdybym choć słowo pamiętał z tekstu to poszukałbym w google a tak, może ktoś pamięta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8 Chyba wszyscy znają ten kawałek, "kiedyś" leciał dosłownie wszędzie. Mam pytanie dotyczące refrenu. Czy fragment, który śpiewa Alicia Keys ("In New York, Concrete jungle where dreams are made of, [...]) jest autorstwa jej bądź Jay-Z? Bo jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to przeróbka jakiegoś starego utworu. Nie mogę doszukać się potwierdzenia. Czy ktoś wie coś na ten temat? Edytowane 12 Września 2011 przez kickass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Szukam tytułu horroru, zaczynało się jakimś balem na pokładzie statku, potem zaczęła się burza, zerwała się jakaś lina i przecięło na pół wszystkich bawiących się oprócz dziewczynki, która była za niska :D Wie ktoś o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Krzysiek92, o ten film chodzi na 100% ;) Statek widmo / Ghost Ship (2002) - Filmweb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Krzysiek92, o ten film chodzi na 100% ;) Statek widmo / Ghost Ship (2002) - Filmweb Dzięki wielkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Szukam muzy z tego filmiku - Dailymotion - Jaguar unveils the ultimate XKR Special Edition - wideo z kanału Motoryzacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Będzie bardzo trudne. Szukam muzyki z ukraińskiego filmu "Safona" Ew. ktoś zna tytuł utworu w którym słychać kobiecy chórek (bardzo specyficzny więc jeżeli ktoś oglądał film to wie o czym mowa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Siemano. Potrzebuję tytuł piosenki z tego filmiku: z 3:23. Znana piosenka IMO, bo znam ten riff, ale co to jest to nie pamietam. Final Gear nie dał odpowiedzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Szukam reklamy, ktora ostatnio leci w radiu (chyba na RMF FM slyszalem, ale nie dam sobie reki uciac). Generalnie jakas babka spiewa "ponętnym" ;) głosem jakas piosenke, cos o Pan i Pani i na koncu jest chyba "Przejdzmy na ting". To chyba reklama jakiejs herbaty. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 (edytowane) Mobilki mobilki ;) Uciekl mi tytul piosenki ktora leci w tle od 3:30... pamieta ktos? :) edit: o masz.. walsnie przed chwila niechcacy znalazlem hehe :) Joan Jett - I Love Rock N Roll Edytowane 7 Listopada 2011 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Szukam reklamy, ktora ostatnio leci w radiu (chyba na RMF FM slyszalem, ale nie dam sobie reki uciac). Generalnie jakas babka spiewa "ponętnym" ;) głosem jakas piosenke, cos o Pan i Pani i na koncu jest chyba "Przejdzmy na ting". To chyba reklama jakiejs herbaty. Z gory dzieki. Reklama Irving Tea, ale nie znam tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 szukam tytułu piosenki gdzie w teledysku gościu w gaciach biegnie przez różne miejsca w europie. po zaznaczeniu tych miejsc nicią na mapie powstaje serce. z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_RF7jDgRvkI&feature=related Zna ktoś kawałek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_RF7jDgRvkI&feature=related Zna ktoś kawałek ? The Drowning Men - Get A Heart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Sory, że znowu :D Zna ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 A ja mam cos trudniejszego ;) Ogladałem dzis narodizny motocykla na discovery i natknałem sie na znana mi swego czasu muzyczke... http://www.youtube.com/watch?v=Kbi1tOO0FDo w 1:28 minucie. Niesety nie rozpoznaje mi jej w telefonie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Sprawdź czy nie jest to fragment sounctracka z Miami Vice bo bardzo podony do głównego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Gdy przeczytałem Twojego posta pomyslałem, ze cos jest na rzeczy...ale nie odnalazłem wlasciwego tytułu na yt ( w coverach..bo oryginały raczej dobrze kojarze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Szukam piosenki z serialu House of Lies odc4 z końca moze ktos ogladal, slyszal, ma w tel program do rozpoznawania piosenek ? Shazam nie rozpoznal, tu ta piosenka WRZUTA - Aaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Co to za kawałek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Co to za kawałek? Hackman - You Can't Ever Get What You Want Masz napisane pod filmem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Panowie jest zadanie. Dla mnie w tym momencie dość ciężkie zadanie. Poszukuję piosenki rockowej (jakiś stary rockowy zespół - długie włosy i te sprawy), gdzie na teledysku gość gra nia pianinie i ma długie pazury. Teledysk jest CHYBA czarnobiały. Jest to dość znany utwór. Gość ma siwe, długie włosy i BYĆ MOŻE siedzi w pustym pomieszczeniu, albo jest na pace samochodu (jeśli tak to będzie to podobne do video alanise morisette - ale tak z 20 lat starsze). Muzyka z gatunku Van Halen, Def Leppard, Guns N Roses, Aerosmith. Edytowane 10 Marca 2012 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Witam Jakiś czas temu, nie pamiętam nawet ile ale chyba z kilka lat już będzie oglądałem komedie, sama w sobie bez rewelacji ale napisy były świetne. Ich autor co chwile dorzucał jakiś zabawny komentarz. Próbuję to wygooglować od paru dni ale bezskutecznie, może któryś z forumowiczów pamięta tytuł filmu bądź ma namiar na owe napisy? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...