Sfx Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 yo ludziska potrzebuje spis utworow benna banassiego i moze jest jakas stronka skad mozna jakies jego utwory sciagnac albo cynk na jakiegos hubba w dc++ :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ALBUMS Benny Benassi pst. The Biz - "HYPNOTICA" SINGLES Benny Benassi pst. The Biz - "Satisfaction" Benny Benassi pst. The Biz - "Able to love" Benny Benassi pst. The Biz - "No matter what you do" KMC feat. Dhany - "I feel so fine" KMC feat. Sandy - "Get better" Benassi Bros feat. Violeta - "I love my sex" Benassi Bros feat. Paul French - "Don't touch too much" Benassi Bros feat. Sandy - "Illusion" Benassi Bros feat. Violeta - "Rumenian" REMIXES "Ghetto Musick" - Outkast - Arista - USA "Dance commander" - Electric Six - XL Recordings - UK "Loneliness" - Tomcraft - Ministry of Sound - UK "J'ai pas 20 ans" - Alizée - Requiem Publishing - FR "I'm alive" - Sonique - Serious Records - UK "No no no" - Ann Lee - Energy Prod. - IT "Tu es foutu" - In-Grid - Energy Prod. - IT "In-Tango" - In-Grid - Energy Prod. - IT "Natural Woman" - Gambafreaks - D:Vision - IT wszystko ? ... -- oficjalka Benny'ego | 0,135 sec. | nie mów że szukałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Trzymaj POZ minuta... i masz (coś ciężko z szukaniem) Out in L.A. blood sugar sex magik pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 polskie napisy do filmu HONEY spodkał sie ktoś z takimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Podklady Prophessa Ex. Znalazlem takie http://artists.iuma.com/IUMA/Bands/Prophes...ts/index-2.html Spodobaly mi sie i teraz bym chcial wiecej.. ale nie wiem za bardzo z kad ? Acha.. i z jakies stronki moge sciagnać jakies tluste bity ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Koledzy :D szukam napisow do 1 i 2 sezonu Z Archiwum X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Kabaretu poszukuje opis o co mi chodzi nie moge sobie przypomiec nazwy grali oni taki skecz "radio" siedzieli na krzeseslkach a jeden gosc za nimi chodzil ubrany na czerwono tak jak niby ten wskaznik fal w radiu. dzieki [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 :arrow: muzyka z reklamy ER-y , wolna taka, reklamowany byl swiateczny zestaw startowy nie znalazlem odpowiedzi, a tez szukam tego kawalka... zna ktos wykonawce/tytul ? Hmmm... Andrzej Smolik - 50 tysięcy 881 :?: O to chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Witam poszukuje utworu Niemena - Bema Pamięći Żałobny Rapsod , poszukuje tego kawalka i nigdzie nie ma :( sprawa jest tym gorsza bo musze to miec na poniedzialek na lekcje polskiego, jak tego nie zdobede to polonistka chyba mnie zabije:( na Kazaa jest ale sie nie sciaga, na Osiolku nie ma zrodel, googlalam i nie znalazlam... prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Witam poszukuje utworu Niemena - Bema Pamięći Żałobny Rapsod , poszukuje tego kawalka i nigdzie nie ma :( sprawa jest tym gorsza bo musze to miec na poniedzialek na lekcje polskiego, jak tego nie zdobede to polonistka chyba mnie zabije:( na Kazaa jest ale sie nie sciaga, na Osiolku nie ma zrodel, googlalam i nie znalazlam... prosze o pomoc :) Ja mam - zgłoś się na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Siemka Szukam piosenki "U Can Touch This" (albo U Can Touch ME, bo może mi sie coś pomyliło...) bodajże Mc Hammera, ale nie na 100%. Nie moge ściągnąć se Kazyy albo innyvh p2p, bo mi sie psuje. Szukałem, nie znalazłem, tylko sprzedaż. Zawsze z góry wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Szukam takiej wolnej pioseneczki, śpiewa ją jakiś koleś nie wiem z jakiego zespołu nic :|, i zaczyna to się tak: "I feeling in my fingers..I feeling in...i znowu coś" później jest "love is around me" Tyle zdążyłem usłyszeć :|, piosenka jest z tych starszych. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Szukam takiej wolnej pioseneczki, śpiewa ją jakiś koleś nie wiem z jakiego zespołu nic :|, i zaczyna to się tak: "I feeling in my fingers..I feeling in...i znowu coś" później jest "love is around me" Tyle zdążyłem usłyszeć :|, piosenka jest z tych starszych. Z góry dzięki za pomoc. Wet Wet Wet - Love Is All Around - kawałek z filmu Cztery Wesela i Pogrzeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 witam :) ostatnio dorwalem 'e nomine - vater unser'. nie wiem czy to oryginal czy club mix (sciagnalem oba i sa te same :P ). w kazdym razie jest dla mnie niezly :P co polecacie w tym stylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Wet Wet Wet - Love Is All Around - kawałek z filmu Cztery Wesela i PogrzebWielkie dzięki!! :D To mam następną zagadke, śpiewa panienka, narazie tylko dwa razy słyszałem tą piosenkę, w radiu 95,8FM Mazowsze :), leci tak: "no matter when/where i go I'm not alone" to tyle ile zapamiętałem :(, to nie jest początek :| tak ze środka wyrwane, byc może to jakaś z piosenek Avril lavign, ale ni będę całej płyty ciągnoł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Zna ktos moze tytul tej piosenki co leci w reklamie VW..na poczatku reklamy jest pokazany taki gosc plecamy do kamery z wielkim tatuazem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Zna ktos moze tytul tej piosenki co leci w reklamie VW..na poczatku reklamy jest pokazany taki gosc plecamy do kamery z wielkim tatuazem.. Na poprzedniej stronie juz ktos sie o to pytal (o ile to ta sama reklama). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Witam! Czy moze wie ktos jaka piosnka leci w tle reklamy reeboka (nowej ;) ) Z góry thx za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Witam! Czy moze wie ktos jaka piosnka leci w tle reklamy reeboka (nowej ;) ) Z góry thx za info Ciągle sie ktos o to pyta :). Carl Orff - O foruna (Carmina Burana). Tylko, że tym razem jakiś remix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 SIEMA JESLI macie napisy do filmów THE HUSTLE; CONSEQUENCE; GACY to prosze o info na prv pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Zna ktos moze tytul tej piosenki co leci w reklamie VW..na poczatku reklamy jest pokazany taki gosc plecamy do kamery z wielkim tatuazem.. Na poprzedniej stronie juz ktos sie o to pytal (o ile to ta sama reklama). Dzieki. O ta mi dokaldnie chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ktoś może zna linka, gdzie mogę sobie ściągnąć "Jezioro Łabędzie", bo ja nie mogę znaleźć. A to po rusku, a to cover albo sklep, a jak już, to cały zupełnie utwór w aktach i po kawałkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Nie wiem czy ktoś z was słyszał: Halcyon Orbitala (intro wymiata jak dla mnie :) ), ja szukam jeszcze innych kawałków w tym klimacie. Wiec jak ktoś coś zna, to mógł by zarzucić tytułem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Czy ktoś posiada oryginalną nie elektroniczna itd. wersje Sonaty Księżycowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Szukam muzyki relaksacyjnej - prosze o wykonawce i tytuły jeśli ktoś zna. Nie śmiejcie się :D zostałem poproszony o to :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Szukam muzyki relaksacyjnej - prosze o wykonawce i tytuły jeśli ktoś zna. Nie śmiejcie się :D zostałem poproszony o to :wink: polecam Slipknota... relax gwarantowany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Szukam muzyki relaksacyjnej - prosze o wykonawce i tytuły jeśli ktoś zna. Nie śmiejcie się :D zostałem poproszony o to :wink: Zaduma Upojenie Andaluzja Andy Księżyc Nad Jeziorem Obietnica Oczarowanie Odprężenie Rozmarzenie Taniec Aidy Tęcza Autora nie znam. I niby dlaczego ktos ma sie smiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkikaziuk Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 muzyczka z reklamy forda puszczanej podczas ligi mistrzow???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 muzyczka z reklamy forda puszczanej podczas ligi mistrzow???? Dario G - Carnaval de Paris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkikaziuk Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 wielkie dzieki!!!!!! czy moze wiecie gdzie moge znalezc muzyczki z programu "Monster Garage", ale nie chodzi mi o utwory z płyty, bo te juz mam, lecz o kawalki ktore leca podczas pracy kiedy to ekipa piluje rznie i wycina kolejne monstra. Ewentualnie jesli ktos zna tytuly lub wykonawcow tych kawalkow bo sa naprawde niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...