Nobody Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Poszukuje piosenki z filmu EUROTRIP (niestety nie ma jaj na soundtracku).Piosenka zaczyna sie w scenie kiedy Scoty i jego kumpel jadą czerwonym autobusem do Francji wraz z kibicamiu MANU.Tekst tej piosenki zaczyna sie od słow "England five - Germany one Michael Owen is number one".Jeżeli ktoś wie jak zwie sie ta piosenka niech napisze :rolleyes: EDIT:SAM znalazłem :) Chodziło mi o piosenke "The Business - England 5 -Germany 1" Edytowane 20 Marca 2005 przez Nobody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) poszukuje reklamowki simplusa, tej nowszej kiedy panienka podnosi bluzke i gasna swiatla w teatrze :D musze zrobic mojej kobiecie na zlosc, bo powiedziala, ze mnie zabije jak bede mial ta reklame, wkurzala sie juz jak pokazywalem Jej wczesniejsza reklame z tamta panienka jak szla przez korytaz uczelni :D znalazłem: http://www.simplusteam.pl/simplus/showDoc....1C38?idx=302367 Edytowane 30 Marca 2005 przez TAeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam. Pilnie poszukuje tlumaczenia tekstu piosenki zespolu Fancy - Flames of Love...posiadacie moze polski tekst tej piosenki??...pprosze o jakies linki. Z gory dziekuje i pozdrawiam P.S. Sorry za tamten temat ale nie zauwarzylem tego. Przepraszam i obiecuje poprawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A mnie nurtuje pytanko (wiem, ze to glupie) ale czy piosenka spiewana przez kabaret Mumio w reklamie plusa, to jakis konkretny utwor, w jakims konkretnym jezyku czy tylko wymysl teoz kabaretu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Poszukuje autora muzyki utworu w reklamie AXE ,Nutela, oraz piwa żywiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam, Poszukuje tytuł piosenki która leci w 4min. filmu Ja robot. (lub chociaz wokalistke). To jest fragment filmu jak Will Smith wstaje z wyrka i włacza sprzęt JVC. pzdr, ROB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Poszukuje autora muzyki utworu w reklamie AXE ,Nutela, oraz piwa żywiec. 1342488[/snapback] Andreas Johnson Glorious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xxxm Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Poszukuje autora muzyki utworu w reklamie AXE ,Nutela, oraz piwa żywiec. 1342488[/snapback] Mam piosenke z reklamy Nutelli...podaj maila to wyśle :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 a może wiedziałby ktoś skąd ściągnąc 3 reklamy plusa (co pana irytuje itd). do tego poszukuję jeszcze reklamy proszku z Reala, stoi taki króliczek i sepleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) a może wiedziałby ktoś skąd ściągnąc 3 reklamy plusa (co pana irytuje itd). do tego poszukuję jeszcze reklamy proszku z Reala, stoi taki króliczek i sepleni. 1344191[/snapback] Nie trzy, a 6 reklam. Adresik masz tutaj! Edytowane 23 Marca 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Czy ktoś wie,jak nazywa sie owa piosenkarka na zdjeciach poniżej: ??? Update To wokalistka zespołu Eight wonders Edytowane 30 Marca 2005 przez andrewthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Moze sie ktos orientuje skad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nowa reklame Snicersa(nie wiem czy dobrze napisalem :lol:) z tanczacymi babciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 a znaci może tytuł piosenki, która bardzo często była puszczana podczas transmisji z Aten 2004? melodią przypominała początek piosenki Moby'ego - Lift Me Up. dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ma może ktoś tytuły piosenek z reklamy żywaca, AXE i Renault Megane ( ta z tymi tyłkami :) ) bede wdzieczny !!! THX przemekcz@bfme.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a znaci może tytuł piosenki, która bardzo często była puszczana podczas transmisji z Aten 2004? melodią przypominała początek piosenki Moby'ego - Lift Me Up. dzieki. 1345388[/snapback] Tarka "Pass the Flame" (chyba) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki.... Usłyszałem ją kiedyś w radiu. To jest stary zespół, nie jestem pewnie ale może to być Phil Collins lub jeszcze Genesis. Refren jest taki: Can you hear me? Can you hear me calling you ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam. To mój pierwszy post na tym forum więc wypada się przedstawić. Ehm... no tak więc to ja :D. Pozdrawiam wszystkich. Ostatnio spodobała mi sie piosenka z reklamy Nutteli, jak te dzieciaki dorastają. Taki leciutki rock, podchodzący pod hm... mam na końcu języka, coś jak Coldplay, U2 albo coś podobnego, w każdym razie klimat rodem z Irlandi :P . Czy ktoś wie o co mi chodzi ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Witam all Jeżeli chodzi ci o rosyjską reklame snicker z babciami które tańczą breka to poszukaj na stronach ze śmiesznymi mp3 ja kiedyś znalazłem. A teraz moje pytanie skąd mogę ściągnąć piosenke "Gdybym był bogaty" z filmu "Skrzypek na dachu", nie chodzi mi o piosenke zespołu WBC. Thx z góry za odp. :wink: Edytowane 26 Marca 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Niestety nie o babdzie mi chodziło :D . Chodzi mi dosłownie o piosenke z reklamy Nutteli (czekoladowego kremu na kanapki :D ) Edytowane 26 Marca 2005 przez Dibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A mi nie chodziło o ciebie ;] Chodziło mi o Janka92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Niestety nie o babdzie mi chodziło :D . Chodzi mi dosłownie o piosenke z reklamy Nutteli (czekoladowego kremu na kanapki :D ) 1350975[/snapback] Andreas Johnson Glorious Odpowiadam po raz drugi na to pytanie na tej stronie. Wystarczylo tylko ją przeczytać <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapinsia Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki.... Usłyszałem ją kiedyś w radiu. To jest stary zespół, nie jestem pewnie ale może to być Phil Collins lub jeszcze Genesis. Refren jest taki: Can you hear me? Can you hear me calling you ? 1348661[/snapback] To nie Phil ani Genesis. To Mike&The Mechanics a piosenka ma tytuł Silent running. Klimat podobny bo założycielem kapeli jest jeden z członków Genesis. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 witam all poszukuje utworu, ktory leci podczas reklamy plyty tvn turbo, ostatnio slyszalem tez go w serialu 'dziki' byl to ostatni odcinek, utwor lecial jak byla jakas impreza z szyszkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 poproszę tytuł muzy z reklamy piwa tyskie :P nie wiem czy ktoś już się pytał o to to ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 szukam utworka: "Harte Jungs - mono surround", przetrząsnolem caly necik i nieznalazlem :/ moze ktos ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 a ja poszukuje filmiku reklamy nike co koles biegnie za wozkiem zeby sobie ketchupem polac hot doga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hej nie wiecie moze jak nazywa sie utworek z reaklmy L'oreal True Match ? z góry dzieki 3mka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam Na wstepie wielkie dzieki za utwor z reklamy Nutelli i reklamy Plus GSM. A poszukuje utworu symfonicznego, ktory był na czołowce transmisji z EURO 2004. Odrazu mowie ze nie choczi tu o utwor Forcca Nelly Furtado tylko o utwor symfoniczny na czołowce Euro 2004. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Utworek z reklamy Toyoty Corolli stojącej pod latarnią..... utworek znany ale w jakiejś unowocześnionej formie..... aha i jeszcze jedna piosenka z reklamy bodajże Princessy co panienka poszła pooglądać meskie [gluteus maximus] a później kumpel z pracy ją wyśmiewał.... Edytowane 31 Marca 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Jest teraz taka reklama Toyoty Corolli, w której koleś kopie latarnię żeby nie mrygała, ale ładnie świeciła na samochód. Kawałek będący podkładem jest znany, ale pojęcia nie mam jak się nazywa i jakiego wykonawcy jest. Wie ktoś? Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez dzacek_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...