dzacek_86 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czy ktoś wie,jak nazywa sie owa piosenkarka na zdjeciach poniżej: 1345023[/snapback] To Patsy Kensit i występowała tylko na jednej ich płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Pytanie dla tych ktorzy sluchaja radia Planeta... i nie tylko Znacie moze piosenke techno.trance w ktorej są wstawki z regionalnej muzyki niemeickiej (czyt. schlager, hitparade itp...) Czesto leci na Planecie FM, ale mzoe ktos ja zna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Poszukuje tytułow otworów towarzyszącym spotom na TVN24 poświęconych życiu i śmierci Jana Pawła II... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Poszukuję napisów do dokumentalenego filmu "Da Vinci Code - Decoded". Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 a ja poszukuje piesni koscielnej o tytule "barka" jest spiewana w kosciolach, na pozegnanie !Papieza!, czy ktos posiada taka w mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja szukam piosenki żałobnej co teraz często leci w Radiu, zwłaszcza na RMF FM (jak ja niecierpie tej stacji :angry: ) . Wokal jest strasznie podobny do Anathemy. Cała piosenka jest doslownie żałobna i troche dziwna bo zamiast normalnych instrumentów w rymt wybijają dzwony kościelne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja szukam piosenki żałobnej co teraz często leci w Radiu, zwłaszcza na RMF FM (jak ja niecierpie tej stacji :angry: ) . Wokal jest strasznie podobny do Anathemy. Cała piosenka jest doslownie żałobna i troche dziwna bo zamiast normalnych instrumentów w rymt wybijają dzwony kościelne :blink: 1373646[/snapback] Czy chodzi Ci o "High Hopes" Pink Floydów?? 8O 8O 8O Jeśli tak to ona wcale nie jest żałobna, choć zajefajna, to fakt!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 dayus, http://papiez.coolinc.info/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nikt nie wie skąd mogę zassać "Gdybym był bogaty" ze "Skrzypka na dachu"?? Szukałem wszędzie i nie znalazłem :( ODRAZU MÓWIE ŻE NIE CHODZI MI O PIOSENKE ZESPOŁU WBC. Peace :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam poszukuje tytulu utworow i/lub wykonawcow ponizszych utworow: http://misieknet.za.pl/1.ogg http://misieknet.za.pl/2.ogg Lecialy one ostatnio w filmach o Papiezu, wydaja mi sie dosc znane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 szukam angielskich napisów do filmu Final Destination 2, bo te co mam wogóle nie zgadzają się z tym co mówią w filmie. Ewentualnie jakiejś stronki, gdzie można je znaleźć, na googlach nic nie znalazłem :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 szukam angielskich napisów do filmu Final Destination 2, bo te co mam wogóle nie zgadzają się z tym co mówią w filmie. Ewentualnie jakiejś stronki, gdzie można je znaleźć, na googlach nic nie znalazłem . tu masz napisy... http://napisy.org/szuk?s=final+destination+2&l=org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Gdzie, bo niestety nie widzę ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 poszukuje napisow do filmu hamlet 1996 k.branagh'a wersja dvd rip 2cd lub 1cd (1,5gb) + napisy hamlet 1990 zefirelli rippowany z tv :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam, Poszukuje kawałka, który śpiewa Will Smith. Nie jest to jednak taka prosta sprawa... Nie jestem pewien ale to jest chyba kawałek do Men In Black 2. Nazywa się "Nod ya head". Ale chodzi mi o drugą wersję tej piosenki.... W drugiej wersji w refrenie śpiewa taka kobieta. Tak samo były dwie wersje teledysków. Do drugiego teledysku dograli właśnie tą kobietę.... Jeśli ktoś posiada taki kawałek lub zna jego tytuł proszę o kontakt na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ja poszukuję utworu, który leciał na początku filmu "Jackass-The movie" mam metalową wersje tegoż utworu i szukam klasycznej. Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Poszukuję pilnie mp3 Cut Chemist - "Drums of Fire" - jest ona z OST z Tonego Undergrund 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 AKa to była chyba Carmina Burana.... Ale głowy nie dam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) O, dziękuję bardzo, trafiłeś Teraz tym bede katował starszych :twisted2: Niech sie oswają :wink: Moze jeszcze coś podchodzącego pod to jeszcze znacie?? Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Poszukuję pilnie mp3 Cut Chemist - "Drums of Fire" - jest ona z OST z Tonego Undergrund 2. 1383355[/snapback] Możesz sam zrobić sobie ten utwór używając tej strony, wystarczy ze sobie ściągniesz Rad Video tools i możesz przekonwertować do Wav a potem mp3. Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Normalnie wyciągnie mi OST z gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 C:\Program Files\Activision\Tony Hawk's Underground 2\Game\Data\streams\music Coś takiego poszukaj, i poszukaj tym programem interesujacego ciebie utworu. Powinien być. BTW. Szukam teledysków CKY: -Flesh into gear -Attached at the hip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 ja poszukuje tutulu piosenki, teledysk wyglada tak (raz widzialem na vivie i tyle :x) niemieski HH :D koles chodzi przez caly teledysk w takiej srebnej masce imitujacej czaszke :-) no i tyle bo wiecej nie pamietam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 AKa to jak masz to podeślij mi tą mp3 na a4t@o2.pl, bo niestety nie posiadam Tonego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hej moze zna ktos wykonawcow tych dwoch utworow wystepujacych w reklamie butow Losocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zna moze ktos tytul i wykonawce tej piosenki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Pytanie dla słuchaczy polskiego rapu: Tytuł otworu o Pomaranczowej Rewolucji na Litwie - rymowali na nim: 52 Debiec, Mezo, Owal (?), Liber, Doniu.. Chyba to oni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Pytanie dla słuchaczy polskiego rapu: Tytuł otworu o Pomaranczowej Rewolucji na Litwie - rymowali na nim: 52 Debiec, Mezo, Owal (?), Liber, Doniu.. Chyba to oni... 1387018[/snapback] Chyba tak a co do pomaranczowej rewolucji to była ona nie na Litwie tylko na Ukrainie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ajjj.. czepiasz sie.. :P W pośpiech pisałem - kraje sie pomyliły... Ale nadal czekam za tytułem tego utworu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ja szukam: "Perfekt - Kołysanka dla nieznajomej" Mamy się tego nauczyć a tekstu mi sie czytać nie chce :D Więc chętnie bym posłuchał ;) Jak ktoś ma to byłbym wdzięczny za wysłanie mi tego na maila. siddeveloper@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...