KWS89 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mechl!k: Pomimo iż nie słucham HH to pomogę, tamten utwór nazywa się bodajże "Jest nas wielu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mechl!k: Pomimo iż nie słucham HH to pomogę, tamten utwór nazywa się bodajże "Jest nas wielu" 1387195[/snapback] Dokładnie.. ;] Thx za help.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Wiecie może gdzie znajde teledysk Effiel 65- Im blue?? To chyba ten teledysk związany z Man in black. Thx z góry. Peace Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak w temacie , po uzyskaniu konkretnej odpowiedzi topic będzie usunięty wiec sie nie bulwersować !!! Link około 12 MB teledysk w formacie .rm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 jak mozesz to przerob go na mpg lub podj jaki programem można ten pl RMM otworzyc :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 pewnie real palyerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 real player :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Albo sciagnac Real Alternative i wtedy kazdym programem mozna odtworzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wstaw to gdzies indziej bo transfer jest ~0.2kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=43438 --> tam powinno sie znalezc to pytanie, a jak zalezy ci na usuwaniu, to moglbys po uzyskaniu odpowiedzi usunac swoj post w TAMTYM temacie. Co to do cholery jest ? Zaraz wyskoczy jakis moderator z prosba o rozwiazanie dla niego zadania z matematyki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wrzuc na luz , raz na jakis czas jak sie poprosi o pomoc userów to chyba cały świat sie nie zawali . Kurcze skąd sie biorą tacy ludzie .... . Strasznie rzucało sie w oczy prawda ??? nie mogłeś przejsc obok tego obojętnie ??? szkoda gadać ... Dalej czekam na pomoc a co do transferu to nie mam na to wpływu :/ jest to server neostrady i raz działa szybko a raz tak jak napisałem :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 poszukuje nazwy nowej piosenku bomfunk mc's ;] ta co leci teraz w tv koles stoi na jakies scenie, czarne tlo fajny bit w tym jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 bardzo znan bylo w jakiejs rekalmie, chyba komorek, nie pamietam jaka reklama a tym bardzej tytułu nie znam: tu jest charakterystyczny kawawek, sorry za jakosc z komory bylo nagrywane: http://free.of.pl/j/jestemozzz/1.wav prosze o tytuł lub choc o nazwe reklamy w tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 prosze o tytuł lub choc o nazwe reklamy w tv. 1393341[/snapback] Andreas Johnson - Glorious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Wiecie może gdzie znajde teledysk Effiel 65- Im blue?? To chyba ten teledysk związany z Man in black. Thx z góry. Peace 1389152[/snapback] Eee... raczej nie ma najmniejszego zwiazku z MiB.. Zgło sie na PW to powiem co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snika Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 :raza: utworek te wykonuje Da Luxe Hej moze zna ktos wykonawcow tych dwoch utworow wystepujacych w reklamie butow Losocki 1386734[/snapback] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wiecie może gdzie znajde teledysk Effiel 65- Im blue?? To chyba ten teledysk związany z Man in black. Thx z góry. Peace 1389152[/snapback] :lol: Od kiedy to ten kawalek ma cos wspolnego z Man In Black... LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a ja poszukuję tytułów 3 piosenek. Tej z reklamy blueconnecta coś o freestyle druhga z reklam sklepów ccc a trzecią śpiewał kuba wojewódzki z tą dziewczyną z m jak miłość tydzień temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciol Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Reklama sklepów CCC z kolekcją lasocki. tekst piosenki: groove me, when you want a feel the heat. raperzy w refrenie. Wykonawca i tytuł Da Luxe - "Groove Me" ale nie ma tego w necie ma ktoś z was może ? albo namiar jakiś. 1322748[/snapback] mam ta piosenke, podaj maila to Ci przysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 mam ta piosenke, podaj maila to Ci przysle 1396096[/snapback] mój mail kondzik90@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witam Wie ktoś może gdzie mogę znaleść reklamę coca-coli tę która jest pokazywana na seansach w CINEMA CITY ?? Taka z butelkami i kapslami w różnych pozycjach. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witam, nie wiedziałem gdzie to zabardzo umieścić ale wydaje mi się ze tu bedzie najlepiej. poczukuje kawałka (chyba pt. "Bestia") w Polskim wykonaniu a zaczyna się mniej wiecej tak: "słońce płonęło powoli zmierzchu? kryjąc swą twarz w otchłani mroku dzień? zrodziła się bestia nieśmiertelna wśród buntu stworzyła swój ...." Z góry dziękuje za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja poszukuje piosenki Ivan i Delfin: Jej czarne oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jak ktos moze: 50 cent - Candy shop ur88an@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 poszukuje piosenki w refrenie której kolo śpiewa powoli imie rosanna a w tle rytmicznie ludzie klaszczą.... i nie jest to Toto - rosanna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a ja szukam lokalizacji z której można zedrzeć muzykę w klimatach takich jak z tego filmiku. Wstyd się przyznać, ale nie wiem jak się ten gatunek muzyki nazywa :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a ja szukam lokalizacji z której można zedrzeć muzykę w klimatach takich jak z tego filmiku. Wstyd się przyznać, ale nie wiem jak się ten gatunek muzyki nazywa :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Trochę industriala :) I nawet "prodiżaste" coś się pojawiło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jaki jest tytuł utworu z piwa LECH i ŻYWIEC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...