Rafałek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Ja szukam tytułu i wykonawcy piosenki, która leci w reklamie Konorra, w której robią pizzę. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CooLeR^ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Szukam mp3, manieczki czy coś w tym stylu, ale DJ zamiast krzyczeć "Jazdaaa" to coś tam przez chwile mówi a potem krzyczy "Bo nie było białegooooo". Kojarzy ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 <_< Powiedzcie mi co to jest za kawałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Poszukuję napisów do anime Yu Gi Oh the movie.Ma ktoś ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Piosenka z filmu Eurotrip. Scotty walczy z jakims facetem, taka o "walka robotow" ;) Podchodzi mi to pod frankie.. cos tak troszke.. ale konkretnie nie wiem nic :) Jesli ktoś wie co to za utwor leci podzcas ich wygłupow to z gory dziekuje.... 1445464[/snapback] Frankie goes to Hollywood - Two Tribes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 witam jak sie nazywal kawalek, w ktorym ferdek kiepski spiewal by go wybrano na prezydentA?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Poszukuje tytulu z reklamy rynien , takie kolorowe rynny para oglada je w czasie deszczu w tekscie piosenki jest cos w tym stylu "rain remember everything" 1452635[/snapback] ta piosenka zostala specialnie napisana pod ta reklame wiec zapomnij o niej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Poszukuję piosenki która leci podczas reklamy piwa Freeq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A ja szukam muzyczki ktoora leci w taxi w reklamie kit kata , jak jakis hindus puszcza ja w radiu takie jakies hinduskie wycie ale wpada w ucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohu Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ludziska powiedzcie mi jak nazywa się ta piosenka która leci w tle reklamy Zabójcza Broń 4 w TVN ?? PLEAAAASE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ktos wie jaka nazwe ma piosenka z zapowiedzi TVN filmu Zloto dla Zuchwalych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ludziska powiedzcie mi jak nazywa się ta piosenka która leci w tle reklamy Zabójcza Broń 4 w TVN ?? PLEAAAASE !!! 1462723[/snapback] Eric Clapton - Pilgrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ktos wie jaka nazwe ma piosenka z zapowiedzi TVN filmu Zloto dla Zuchwalych? 1463387[/snapback] Zapowiedzi nie widziałem ale jesli chodzi o piosenke z filmu to jest to: Mike Curb Congregation - Burning Bridges Tymczasem ja poszukuje tytulu i wykonawcy piosenki ktorej refren leci mniej wiecej tak "Love is in the air, everytime you look around" Z góry dzieki za pomoc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Zapowiedzi nie widziałem ale jesli chodzi o piosenke z filmu to jest to: Mike Curb Congregation - Burning Bridges 1464688[/snapback] Dzieki, o ta piosenke mi chodzilo. Edytowane 26 Maja 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Tymczasem ja poszukuje tytulu i wykonawcy piosenki ktorej refren leci mniej wiecej tak "Love is in the air, everytime you look around" 1464688[/snapback] LOVE IS IN THE AIR - John Paul Young A ja poszukuje dzwonków monfonicznych, ktore podejdą do 6310i Jeden Osiem L - Jak zapomniec Pajulintu(org. z 3315) Oba te dzwonki mailem w oporgramowaniu zmodyfikowanym do 3310. Wyciagnalem je PPMEditem i wgralem LogoManagerem i klapa, poszukuje takiego, ktory bedzie fajnei gral z 6310i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 zancie coś takeigo co facet śpiewa::: aj, aj łona m m m, aj, aj łana m m m LOL :D:D:D::D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 No przydało by się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 zna ktos ten utwór sample-mp3 ?? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ja poszukuje piosenki z Eurotripa, gdzie bohaterzy sa w klubie w Bratyslawie, pija Absynt :), a w tle leci Lustra-Scotty doesn't know w wersji dance :), ma ktos namiar na wersje dance ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) szukam piosenki co leci w reklamie (na necie mozna sciaganc.... ) a mianowicie jest to reklama chyba jakis glosnikow [; na tylniej pleczce w samochodzie kroliczek i misiek dzieki bitowi z glosnikow przybieraja rozne pozycje :D wie ktos jaka to piosenka ? :-) 1447214[/snapback] ponawiam pytanko : P Edytowane 30 Maja 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .... sample jest to muzyczka wyciagnieta z pewnego filmiku , nic o niej nie wiem ... szukam czegokolwiek na jej temat pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ponawiam pytanko : P 1473020[/snapback] Nie ma takiej piosenki i tyle, nie znajdziecie jej. Przeszukałem google i z tego co się dowiedziałem to muzyka została stworzona na potrzeby reklamy. Tak więc przykro mi :>. ps. nuta jest świetna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 A muza z reklamy "prawie" żywca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 poszukuje polskie napisy do The Hitchhikers Guide To The Galaxy koknretnie The.Hitchhikers.Guide.To.The.Galaxy.TS-SCREENER.xvid.avi.SWZ.www.zonadivx.com waży 699MB w napisy.org jeszcze nima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 co to za utwór gra w tym clipie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Poszukuję napisy do filmu 'the crow' 2cd 1: 44 min 46 sek 25 fps 640x336 2: 51 min 35 sek 25 fps 640x336 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) potrzebuje tytul i wykonawce piosenki ktora leci na tym filmiku: http://dawid1988.tripod.com/bobo.wmv Edytowane 4 Czerwca 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czy wiecie skąd moge ściągnąć reklame citroena c1 z tą żabą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rEz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czy wiecie skąd moge ściągnąć reklame citroena c1 z tą żabą??Coburn - We Interrupt This Programme to jest ten kawalek:) a skad sciagnac... nie wiem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dzięki za piosenke teraz jeszcze znajdę ta reklamę bo naprawde fajnie jest to zrobiome:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...