kingcin Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 4.reklamy takiej dość zstarej...chyba citroena...jest jakiś budynek na autostradzie i goś z miotłą nuci sobie" AGIRAPAAA" (nie wiem jak to się pisze) i nagle przejeżdza samochód i tam śpiewają tą girape...:P i albo reklamówke albo samą mp3 z tym girapa 1529337[/snapback] Gerappa :lol: http://humor.imro.pl/uploads/download/filmiki/reklamy/renault_clio.mpeg niestety kiepska jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 może być "Breakneck Speed" by PROJECT 86 1528355[/snapback] nie nie google to nie jest akurat dobry przy szukaniu takich slow ;PPPPP juz wiem co to za piesn tak poza tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kromka1991 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Uwaga ludzisa!!Potrzebuje kolejną reklamówke...Bambooche wciąż potrzebuje ale teraz jest coś leszczego... BAMBOOCHA 2 !! Bochaterowie pomagają jakiemuś gościowi poderwać dziewczyne...jest poprostu zajefajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A nie wiece czy mozna znalezc na necie ta pioseneczke z piwa Freeq i czy jest wogole taka mp3??? 1529423[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 podobno to nagranie z reklamy freeq to Spork - Freak like me i nie wierze że nie ma tego na kaazie! sam nie sprawdze bo mam poblokowane p2p :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 szukam nutki co koles spiewa (wymienia ruskie imiona dziewczyn) i jest refren "rush and goes" czy cos takiego, pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ma ktoś namiary na reklamy ideii (te z telefonami) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 poszukuej piosenki z ostatniego czasu, gdzie motywem przewodnim sa slowa "so sorry so sorry" :) 1527952[/snapback] przyłączam sie do prośby ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Nazywa się to to Akon - Lonely Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 jak sie nazywa muza przewodnia z battlefield 2 ??? i jedynki oczywiście , chodzi mi o to czego urywki są w pokazówce !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Nazywa się to to Akon - Lonely 1533861[/snapback] nieee , to śpiewa baba i to są słowa refrenu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No przecież napisał że to nie o to chodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 2. Dzisaj widziałem na vivie teledysk takiego czegoś...z wykożystaniem tej żaby z Jamby ( 7 555 7 :lol: ) Może ktoś kojaży...i chce tego piosenke... To się nazywa zdaje się Crazy Frog 4.reklamy takiej dość zstarej...chyba citroena...jest jakiś budynek na autostradzie i goś z miotłą nuci sobie" AGIRAPAAA" (nie wiem jak to się pisze) i nagle przejeżdza samochód i tam śpiewają tą girape...:P i albo reklamówke albo samą mp3 z tym girapa 1529337[/snapback] 2. http://www.axelfrog.com/ 4. ta piosenka to "Sex Machine" (Get On Up) Jamesa Browna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Będę SZCZELAŁ Battlefield 2 Theme ? :| 1534032[/snapback] dokładnie :P też o tym myślałem , i znalazłem to :P właśnie zassałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) poszukuej piosenki z ostatniego czasu, gdzie motywem przewodnim sa slowa "so sorry so sorry" :) 1527952[/snapback] przyłączam sie do prośby ! 1533461[/snapback] Jem - They :* Edytowane 8 Lipca 2005 przez BiAłY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 o właśnie o to chodziło :) wielkie dzięki :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam Poszukuje muzyki z filmu Hard to kill(Spotkanie ze śmiercią). Szczególnie chodzi mi o kawałek, który leciał w czasie napisów końcowych. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 poszukuję mp3 Xss feat. Coolio - Peepshow za jakąkolwiek pomoc thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A wie ktos moze jak sie nazywa piosenka z tego filmika;) http://www.aucd63.dsl.pipex.com/keyra_supertangas.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 poszukuje mp3 chyba techno ;] coś tam ICE bleble ble (nie pamiętam) sacreface... jak ktoś kojarzy dajcie tytuł albo linka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Starsplash - Cold as Ice oryginalny kawałek to MOP - Cold as Ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 thx ;* :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 szukam nutki co koles spiewa (wymienia ruskie imiona dziewczyn) i jest refren "rush and goes" czy cos takiego, pomozcie 1531079[/snapback] Sasha Dith - Russian Girls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 dajcie link do hymnu rosji :D nie chce żadnych mixów xD chce orginałke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) jaki jest tytył i kto śpiewa taka piosenke bye bye baby don't be coś tam i worried about you when you're gone usłysząłem ją w the 4400 w 39 minucie odcinka pilotowego Edytowane 14 Lipca 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Kto śpiewa utwór w reklamie coca-coli ? Jest to rekalama Sound wave chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) dajcie link do hymnu rosji :D nie chce żadnych mixów xD chce orginałke :D 1545078[/snapback] 1546116[/snapback] Chyba chodzi o ten kawałek: Ivy - Worry About You Edytowane 14 Lipca 2005 przez Dyferencjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Szukam w E-booku podręcznika mistrza gry do Warhammer Fantasy Role Play i Kampanie "Potępieniec". Posiada ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Szukam najnowszej reklamy Algidy, tej z 5pakiem lodów chyba. Upd: oki, już znalazłem :) Edytowane 15 Lipca 2005 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Witam Ktos tam chciał Wyginam śmiało ciało ;) Poszukuje piosenki z filmi Madagaskar Śmiało wyginam ciało :) 1528647[/snapback] O właśnie Cashasty :D kilka linków Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało No i mój wrzut http://rapidshare.de/files/3084323/Madagas..._cia_o.mp3.html Polecam ostatni link Klikamy free i czekamy chwilke Nadal szukam tytułu piosenki która leci podczas traileru Vision Gran Turismo Tu jest http://www.gametrailers.com/player.php?id=5838&type=wmv lub tu http://media.ps3.ign.com/media/713/713809/...ntur_wmvlow.wmv Edytowane 15 Lipca 2005 przez żeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...