Frankes Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ma ktos śpwiewy ptaków, szum morza i nawoływanie żab? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Gucio, te piosenke Metalika wykonuje na 99% 1714818[/snapback] kurcze, przydałby sie jeszcze tytuł bo Metallica ma dość sporą dyskografie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Krotka pilka - tytul kawalka z reklamy fiata Croma szukam;] Edytowane 24 Października 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) GuC!o^ ostatnio nie mam czasu oglądać tv ale domyślam się że chodzi Ci o kabaret DNO (który zresztą uwielbiam :wink: ) i skecz z dwoma "panienkami" bijącymi się o kolesia ala Iglesias :lol: Nie moge sobie przypomnieć tytułu tej piosenki podczas tej sceny ale ludzie to na bank nie jest Metallica :mur: :lol2: Edytowane 25 Października 2005 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) poszukuje tego pingwina co mam w avatarze tylko w wiekszej rozdzialce;) edit: juz mam;) Edytowane 25 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 muza z reklamy "prawie czyni różnicę" - czyje to i jak się nazywa ... dziens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Hehe, szukam tytułu takiej staaarej muzy, był to chyba rodzaj techno ;] taki zielony(albo inny kolor) "mupet"(nie chodzi o kermita[; )co cały czas w rytm muzy porusza śmiesznie głową w góre i dół ;] w klipie muzycznym był w połowie mniej więcej w biurze przy biurku i cały czas nonstopo poruszał owym łbem ;] potem chyba w cadilacu jakimś itp. Jak ktoś kojarzy, i pamięta jaki był tytuł to niech go poda. Pozdro od Drunk_ZoZol i Shiningami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Hehe, szukam tytułu takiej staaarej muzy, był to chyba rodzaj techno ;] taki zielony(albo inny kolor) "mupet"(nie chodzi o kermita[; )co cały czas w rytm muzy porusza śmiesznie głową w góre i dół ;] w klipie muzycznym był w połowie mniej więcej w biurze przy biurku i cały czas nonstopo poruszał owym łbem ;] potem chyba w cadilacu jakimś itp. Jak ktoś kojarzy, i pamięta jaki był tytuł to niech go poda. Pozdro od Drunk_ZoZol i Shiningami ;] 1719093[/snapback] Mr Oizo - Flat Beat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Witam Panowie czy ktos moglby mi pomoc i podpowidziec co to za kobieta spiewa po wgraniu sie tej strony?No sie poprostu zakochalem w kawalku tego kawalka:) Z gory wielkie dzieki... 1673563[/snapback] Jest to Until The Morning - Thievery Corporation 1673746[/snapback] Krotka pilka - tytul kawalka z reklamy fiata Croma szukam;] 1716957[/snapback] edytka:] muza z reklamy "prawie czyni różnicę" - czyje to i jak się nazywa ... dziens 1719036[/snapback] To chyba Coco Steel & Lovebomb - "Yachts" Edytowane 25 Października 2005 przez Camel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Hehe, szukam tytułu takiej staaarej muzy, był to chyba rodzaj techno ;] taki zielony(albo inny kolor) "mupet"(nie chodzi o kermita[; )co cały czas w rytm muzy porusza śmiesznie głową w góre i dół ;] w klipie muzycznym był w połowie mniej więcej w biurze przy biurku i cały czas nonstopo poruszał owym łbem ;] potem chyba w cadilacu jakimś itp. Jak ktoś kojarzy, i pamięta jaki był tytuł to niech go poda. Pozdro od Drunk_ZoZol i Shiningami ;] 1719093[/snapback] No nie chodziło mi Flat Beat niestety :) Mi chodzi o ludzika któremu podczas klipu skacze głowa i sam raz na jakiś czas zamieni siebie w jakiś przedmiot(dokona morphingu :lol2: ), styl klipu był taki jak tego człowieka http://www.artanalitica.com.pl/galeria_images/simplus.jpg czyli biały pasek na zielonym tle. Dla ułatwienia podam że w radiu ESKA leci teraz taki niby remix tego. I jeszcze jak ktoś pamięta w jakiej piosence refren składał się ze słów "tańcz ! tańcz ! tańcz" ( wiem że niewiele to mówi ) to też posłucham :D Edytowane 25 Października 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 No nie chodziło mi Flat Beat niestety :) Mi chodzi o ludzika któremu podczas klipu skacze głowa i sam raz na jakiś czas zamieni siebie w jakiś przedmiot(dokona morphingu :lol2: ), styl klipu był taki jak tego człowieka 1719290[/snapback] Gigi - Riddle? Gigi - Blablabla? to sa klipy w tym stylu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżeju Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ma ktoś moż Amanda Lear - Enigma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Gigi - Riddle? Gigi - Blablabla? to sa klipy w tym stylu... 1719396[/snapback] Yeeeeey to Riddle :D dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 szukam piosenki fajnej, nie wiem dokładnie jaki to styl ale zdaje mi sie że cos w stylu techna, ale pewności nie mam Leci to mniej więcej tak Ce Ce Cerata Ce cerata cerata ce ce cerata ce.... MOże ktos zna nazwę tego utówry i wykonawce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 poszukuje wykonawcow tych piosenek: track 1 track 2 ps. jesli ktos ma te piosenki na dysku to prosilbym o umieszczeniu ich na jakims hostingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 poszukuje wykonawcow tych piosenek: 1727951[/snapback] Nie można ściągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 poszukuje wykonawcow tych piosenek: 1727951[/snapback] Track 1 to Clubraiders - Move Your Hands Up Track 2 jest zbyt hardcorowy nawet jak na mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matek1234 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Możecie mi podać tytuł i wykonawce tych piosenek.Były nagrywane z radia, przez telefon komórkowy więc sorry za jakość. http://rapidshare.de/files/7012603/MP3.rar.html http://dl6.rapidshare.de/files/7012603/150559263/MP3.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Z [http://dl6.rapidshare.de/files/7012603/150559263/MP3.rar] 1. 05-10-24_20-18-20.mp3 --- Jay Z. - hard knock life 2. 05-10-27_19-50-31.mp3 --- Manu chao - bongo bongo 3. 05-10-29_18-25-02.mp3 --- (chyba Sean Paul)ale title na 100% - big city life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snupi00 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Szukam kawałka prawdopodobnie Meza tylko nie znam nazwy ale wiem ze jest tam taki tekst: miłość, którą dażę życiem.. chociaż nazwę podajcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 poszukuje na gwalt;) piosenki z linka http://members.chello.pl/b.wielanek/lol.mp3 jak ktos wie to pisac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Szukam kawałka prawdopodobnie Meza tylko nie znam nazwy ale wiem ze jest tam taki tekst: miłość, którą dażę życiem.. chociaż nazwę podajcie!! 1730139[/snapback] EDIT To jest Mezo - Kocham http://www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/1055/28.php Edytowane 1 Listopada 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Z [http://dl6.rapidshare.de/files/7012603/150559263/MP3.rar] 1. 05-10-24_20-18-20.mp3 --- Jay Z. - hard knock life 2. 05-10-27_19-50-31.mp3 --- Manu chao - bongo bongo 3. 05-10-29_18-25-02.mp3 --- (chyba Sean Paul)ale title na 100% - big city life 1730100[/snapback] 3 kawałek to pewnie Mattafix - big city life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a wiecie moze co za utwor leci w podkladzie trailera do "między piekłem a niebem" na TVNie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 prosz o tytuł utworu grupy pink-floyd. Kawałek jest bardzo znany i zaczyna się takimi dzwonami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 prosz o tytuł utworu grupy pink-floyd. Kawałek jest bardzo znany i zaczyna się takimi dzwonami 1731514[/snapback] High Hopes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) co to za muza w 1730795[/snapback] Artist: Tenside Song: World of Misery Edytowane 1 Listopada 2005 przez gruszk4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) co to za muza w 1731810[/snapback]dzieki! nie zostane zgwalcony i zabity;) Edytowane 1 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Karuzo, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Wiecie może co za muzyczka leci w nowej reklamie Commercial Union - reklama zaczyna sie akcją na basenie gdzie to jakis koles uczy sie plywac potem jest na jakims dancingu i obok niego stoi gosc od CU nastepnie siedzi sobie na ławce w parku z panienką i obok nich siedzi koles z CU z psiakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...