Rinn Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A ja szukam nutki ze starej reklamy kawy Nescafe, mam angielską wersję, ale chcę polską, której niemogę znaleźć, tytuł to chyba pozytywne wibracje, ale nie jestem pewna, angielski brzmiał Open Up.. z góry dzięki za pomoc ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Kiedyś wyszła cała seria tapet na jednej z niemieckich stron bodajże o technie... Jedyne co znalazłem to złej jakości tapetka: http://mf1960.mf.funpic.de/4images/data/me...11/CoolBaby.jpg Szukam reszty tej serii, a dokładnie to co jest bobas prawie łysy z kolczykiem no i ma troszke włosów u góry ;) W tle niebieskim to było ;) Najlepiej jakby to były oryginały. Zapomniałem strony i jak to się nazywały te tapetki bo to z 2 lata temu miałem ;) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Poszukuje napisy do serialu dwóch i pół do pierwszego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A ja poszukuję takiego dość znanego obrazka, gifa, z takim skaczącym z radości grubasem. Ma ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wiecie co to za muza z nowej reklamy goplany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Czy ktoś wie jaki jest tytuł utwory z reklamy okocim palone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam szukam pelnej tej piosenki bo po prostu kawalek jest boski a trwa tylko 30 s. Jest to wycięte i nie mam pełnego kawałka :) Mozecie polecic cos podobnego ? http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...3__21_23_24.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 @_nc_ Pulsedriver - Vegabonds ale nie wiem jak dokladnie nazywa sie ten rmx co podales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Czy ktoś wie jaki jest tytuł utwory z reklamy okocim paloneProkoviev - 'Dance Of The Knights' A ja poszukuję takiego dość znanego obrazka, gifa, z takim skaczącym z radości grubasem. Ma ktoś?chodzi o to? :g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 a ja szukam piosenki ktora sobie leci w tle reklamy SONYm reklama wyglada tak ze sobie pileczki spadaja przez miasto a mi potrzebna ta piosnka :) jak ktos zna/widzial/ma niech da znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Taa tez bylbym wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 co do tej piosenki z reklamy sony bravia to chyba bedzie Jose Gonzalez - Heartbeats ale nie jestem pewien :rolleyes: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 szukam utworku ktorego przerobka leci w reklamie Maxwell house ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 szukam utworku ktorego przerobka leci w reklamie Maxwell house ;] Talking Heads - Our House In The Middle of the Street Ja z kolei poszukuje reklam rexony for man (z tymi typkami co skacza przez okna i nietypowo [parkuja swoje auta;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Siema. Wie ktos moze kto spiewa ta piosenke co leciala w filmie Cobra i Sylvestrem Stallone jak wraz ze swoim kumpel szukali mordercy, co w filmie na teledysku typiara tanczyla z robotami czy tam wokol nich. Wie ktos co to za piosenka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hejka Swego czasu pewien Arab nagrał ze 2-3 kawałki , pamiętam że w jednym z teledysków wystepowała dziewczyna , on sam oraz mumia , było to na pustyni i mumia goniła potem tą dziewczynę - w refrenie było coś takiego : ... opa , opa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 co do tej piosenki z reklamy sony bravia to chyba bedzie Jose Gonzalez - Heartbeats ale nie jestem pewien :rolleyes: :razz: dzieki, to to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) a to z opa-opa w refrenie nie mialo tytulu 'opa-opa' ? ;] [wykonawca 'chyba' Antique] Edytowane 13 Listopada 2005 przez czat85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Blagam - kawalek ktory leci w tle tej strony (na gorze po prawej przycisk play jakby sie nie zaladowal) http://djsebartus.tk/ będę dźwięczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 zna ktoś piosenke z filmu Life or Something like it jak angelina jolie śpiewa w pewnym momencie podczas prowadzenia wywiadu :> Mike Jagger niby ale nie moge znalezc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Czy kojarzycie reklamę paliwa BP Ultimate, ale tą późniejszą, w której koleś jedzie na motorze i krzyczy wolność?? Chodzi mi o muzykę do niej, czy ktoś wie co to za kawałek? A może ktoś zna tytuł utworu, który leci w reklamie sprzętu Indesit? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Poszukuje napisow do filmu At close range, szukalem ale sa tylko po angielsku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 @humax5400 skopsany masz ten sprzet :] a piosenka to: Ringside - Tired Of Being Sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 szukam reklamy electronic arts - która leciął kiedys na hyperze, na początku było logo EA z odnogami do poszczególnych gier, a jak ktoś ma inne reklamy EA to też niech sie pochwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 heh... a ja szukam strony/linka do soundtracków Monthy Pythonów... posiada ktoś coś takiego? Lub widział stronkę z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Poszukuje na głwałt tego : Wykonawcy : > > Stephane Huguenin > Yves Sanna > > Nazwa : > > Come (to jest wloski utwor) > > Kompozytorzy (autorzy muzyki itp) > Donato/Galdieri Michele Nigdzie tego ustrojstwa znalezc nie moge - chodzi o to zeby mozna bylo to sciagnac a nie tylko posluchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Ello Panowie Szukam nazy piosenki zespolu chyba Republiki spiewa cos tam o rybach :0 i ze jedno zjada drugie czy cos takiego :-| Ogolnie znana piosenka ale nei moge dojsc tytulu i jeszcze takiej rapowej piosenki francuskiej z bardzo melodyjnym refrenem czasami leci na trojce ma juz ona swoje lata chyba z tamtegoroku a moze i wiecej :) Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 moze ktos z Was bedzie znal tytul dosc czesto puszczanego w radiostacji kawalka, w ktorym bardzo czesto powtarza sie tekst - wake up in the morning - z takim rytmicznym dzwiekiem. ktorys z czarnoskorych amerykancow... :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Coś łatwego:> Jaki jest tytul kawalka (lata 80) co ma w refrenie Wonderful Life? To leci tak: talalalala.... wonderful, wonderful life (cos tam) tonight;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...