Buziak Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Panowie i panie potrzebuje sie dowiedziec kto wykonuje piosenke gdzie na teledysku wystepuje taka mloda fajna babeczka, a na ringu niby walczy dwoch kolesi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Panowie i panie potrzebuje sie dowiedziec kto wykonuje piosenke gdzie na teledysku wystepuje taka mloda fajna babeczka, a na ringu niby walczy dwoch kolesi. To jest Christina Aguilera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 To jest Christina Aguilera Napewno to jest ona :| ?? A jaka nazwe nosi ten kawalek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Dirrty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nie to nie to :( Kurde na tym teledysku Ci goscie caly czas sa na ringu i unikaja swoich ciosow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam.Poszukuje filmow o tematyce "szkola" jesli znacie takie filmy prosilbym o podanie .Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nie to nie to :( Kurde na tym teledysku Ci goscie caly czas sa na ringu i unikaja swoich ciosow.Wklej scrreny z teledysku... Nie jestem pewien ale łatwiej bedzie odgadnac.. -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nie to nie to :( Kurde na tym teledysku Ci goscie caly czas sa na ringu i unikaja swoich ciosow. Bomfunk MC's - Uprockin' beats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wklej scrreny z teledysku... Nie jestem pewien ale łatwiej bedzie odgadnac.. -.- Jest problem bo na kompie tego niemam :( MTV ani VIVY w domu niemam :( Od czasu do czasu jak wyjde na piwo to trafie na ta pioseneczke :P To nie jest Bomfunk MC's. Chodzi mi o kawalek, ktory od niedawna leci w tv i w radiu. Utwor jest dosc szybki taki lajtowy Dance. Caly utwor wykonuje babka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Uniting nations-ai no corrida ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmFg Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 0_o sZukaM tej nutY o_0 http://www.uploadtemple.com/view.php/1134425211.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Witam w Nowym Roku :D Z przyczyn ode mnie niezależnych nie mogłem wczoraj obejrzeć tego wstrząsającego filmu :cry: Poszukuję filmiku, może ktoś z szanownych forumowiczów go nagrał? Byłbym bardzo wdzięczny :) Jakie są wasze opinie? Znajomy opowiadał, iż faktycznie jest co oglądać. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez TAeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Coś strasznego... świetny dokument i zarazem szokujący, pokazujący życie dzieci mieszkających na moskiewskim dworcu. Tamtejsze dzieci wolą mieszkać na dworcu aniżeli w domu dziecka - w domach dziecka mają jeszcze gorsze warunki niż na dworcu. Ten dokument powinien sobie obejrzeć każdy, kto narzeka na Polską rzeczywistość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 SilentMan ma rację i na końcu ta wstrząsająca scena jak sie kończy życie na dworcu........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Uniting nations-ai no corrida ? Tak to jest to :] Wielkie dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Panowie a ja szukam jingli z TVN'u szczególnie tych z faktów. Nie mam karty TV a chcialbym miec te pioseneczki rozpoczynajace fakty w tvn.Moze ktos z dobrym sercem by to zgral i podrzucil na forum;)Z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 poszukuje tytułu piosenki, powinno byc proste dla tych co ją znają: 1.) w teledysku jest sobie na zmiane w ujęciu facet raz baba, i oni pływają w morzu czysciutkim ( przez caly teledysk ) 2.) tytuł i wykonawca posiada litery nie z poslkiego alfabetu ( włoskie albo francuskie moze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam, Szukam tytułu piosenki, która leci pod sam koniec fimu (jak zaczynają wchodzić napisy) Butterfly Effect (Efekt Motyla). Przejrzałem cały soundtrack i nie znalazłem go. A filmu już niestety nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam, Szukam tytułu piosenki, która leci pod sam koniec fimu (jak zaczynają wchodzić napisy) Butterfly Effect (Efekt Motyla). Przejrzałem cały soundtrack i nie znalazłem go. A filmu już niestety nie mam. Oasis - Stop Crying Your Heart Out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wielkie dzięki !! Szukałem tego bardzo długo, Thx :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja osobiscie pisze napisy do filmow zainteresowani niech pisza na moje gg przetlumacze badz wysle juz zrobione przezemnie napisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 prosze o napisy do filmow: Skeleton.Man.2004 dirty.deeds.2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresworld Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 szukam napisów do: Harry Potter i Czra Ognia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a ja szukam jak sie nazywa pani, którą uzytkownik Majkel_ ma w avatarku pytałem go ale niestety już nie pamieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a co Ci to da ? i tak jej nie wyrwiesz :D a to chyba jedna z siostr Olsen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No jasne że nie wyrwie bo ona jest już moja B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No jasne że nie wyrwie bo ona jest już moja B) wygląda na to ze MacieX ma racje przejrzałem pare stronek i FreZ nie ma problemu mozesz sobie z nią być ona jedynie na tej fotce powyżej wygląda fajnie a na innych poniżej przeciętnej ale dzieki panowie za szybką odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresworld Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) łikendiver, oder a niwy juu, forever nad rever, nado gore stopes głos kobiecy, bardzo popularna piosenka( słuchałem w radiu a po angielsku to jestem początkujący wiec nie smiejcie się) B) livent, co larynd goł, samtajs, łuczenlike for, hey micket back, de laf maj lajf, fire lajf głos kobiecy - to melanie sie czy jakos tak jedna ze spice girl chyba Sory za pisownie Edytowane 9 Stycznia 2006 przez maresworld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Melanie C - first day Poszukuje napisów do: "Ucieczka z Sobiboru" film z końca lat '80. Mam tylko napisyENG, jak sie wkurze to bede musial tluamczyć,ale wolałbym gotowe :) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Szukam tytułu piosenki, która leci pod sam koniec fimu (jak zaczynają wchodzić napisy) Drzewo Jozuego (Drzewo Dżoszuła). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...