eragonek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Po raz kolejny: Jose Gonzalez - Heartbeats Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam! szukam kawałka który słyszałem u qumpla w komórce. był podpisany "Dziewczyna o perłowych włosach". wiem ze wykonawana jest chyba po angielsku. zna ktoś moze tytuł/wykonawce? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! szukam kawałka który słyszałem u qumpla w komórce. był podpisany "Dziewczyna o perłowych włosach". wiem ze wykonawana jest chyba po angielsku. zna ktoś moze tytuł/wykonawce? Z góry dziękuje za pomoc Omega - The girl with the pearl hair Edytowane 20 Stycznia 2006 przez SentineL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Omega - The girl with the pearl hair @SentineL Wielkie Dzieki :D ma może ktoś ten kawałek na kompie? jeśłi tak bardzo bym prosił o przesłanie na maila subaru11@op.pl bo nie moge go ściągnąć (dostawca neta ograniczył bardzo sieć p2p <_< ) z góry dziękuje Edytowane 20 Stycznia 2006 przez DareDevil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 szukam muzyi z reklamy ery (co ci 2 kolesie w kosza graja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 szukam muzyi z reklamy ery (co ci 2 kolesie w kosza graja) jeśli nie pomyliłem reklam to chodzi o Fatboy Slim - "Rockefeller Skank". Ale pewny nie jestem, że to z tej reklamy :) tak mi się coś kojarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 @SentineL Wielkie Dzieki :D ma może ktoś ten kawałek na kompie? jeśłi tak bardzo bym prosił o przesłanie na maila subaru11@op.pl bo nie moge go ściągnąć (dostawca neta ograniczył bardzo sieć p2p <_< ) z góry dziękuje Wysłany ;) Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 jeśli nie pomyliłem reklam to chodzi o Fatboy Slim - "Rockefeller Skank". Ale pewny nie jestem, że to z tej reklamy :) tak mi się coś kojarzy Właśnie widziałem tą reklamę w TV to napewno Fatboy Slim - Rockefeller Skank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Siemka. Potrzebuje tytulu i wykonawcy piosenki tej co leci w tle: http://www.hoomor.pl/swf/bushgirl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Siemka. Potrzebuje tytulu i wykonawcy piosenki tej co leci w tle: http://www.hoomor.pl/swf/bushgirl.htmlCindy Lauper - Girls just want to have fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Szukam muzyczki która leciała w filmie pod tytułem: Straszny film 2 w momencie gdy ze schodów stacza sie piłka do kosza, i bohaterowie filmu odbijają ją w rytm tej muzyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ...witam, poszukuję tytułów wszelkich filmów (fabularne, dokumenty) z dawnymi żaglowcami w roli głównej - sprawdziłem już "Pan i Władca", Piraci Polańskiego i The Pirate Movie z 82... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 poszukuje muzyki która leci podczas reklamy nutelli :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 poszukuje muzyki która leci podczas reklamy nutelli :mrgreen: Andreas Jonhson - "Glorious" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 a ja szukam piosenki co leci w tym filmiku ;) : http://www.the-lost-site.neostrada.pl/freestylin.wmv Wie ktoś co to za utwór ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Matchbox 20 - Rainmaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dzieki Moqiel. Teraz mam nastepna piosenke na ktorej bardzo mi zalezy. Otoz sciagam sobie filmiki z Toyota Supra, Nissanem skylinem itd. i kiedys sciagnalem (przed formatem) filmiki o Toyocie Suprze chyba tytul "REDLINE" tylko nie pamietam ktora czesc. Jedna czesc sciagnalem ale to nie to a wiecej czesci nie moge znalezc. A dokladnie chodzi mi o moment w tym filmiku w trakcie prezentacji Toyoty Supry leci piosenka "a silent have call in". Wie ktos moze co to za piosenka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Nie wierze, zeby ktokolwiek mogl to miec/znalezc... ale nic mi nie szkodzi zapytac. Prosilbym o nagranie z musicalu Metro....... Wiecie, Edyta Górniak, Robert Janowski i te klimaty.... Dla mnie to jest niesamowite dzielo... ( mowie oczywiscie o tym oryginalnym musicalu z przed 15 < lat. Muzyke ( soundtrack oryginalny, jak i ten polsko/angielsko/rosyjski ) mam. Zalezaloby mi na jakims divx'ie z tego....... Moze ktos ma dostep? Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Sheep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ma ktos napisy do Boss'n Up ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Szukam napisów do: Drzewo Dzoszuego Manta, Manta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Prosze o przesłanie piosenki Fatboy Slim - The Joker (radio edit) na adres eragonek@gmail.com Z góry dzięki. :* Edytowane 25 Stycznia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://rapidshare.de/files/11813620/coto.mp3.html zna ktos tytul tej muzyczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Prosze o przesłanie piosenki Fatboy Slim - The Joker (radio edit) na adres eragonek@gmail.com Z góry dzięki. :* Wysłane ;) Pozdrawiam :* Edytowane 25 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wielkie THX ! :* :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Prosze o tytół pisenki z reklamy ery, w której dwaj goście graja w kosza. Ta mzyka była tez w którejs fife. Szukam tez muzyki z filmu "mean girls" (pl. wredne dziewczyny) Zaczyna się a na końcu filmu, gdy pojawiaja sie napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Prosze o tytół pisenki z reklamy ery, w której dwaj goście graja w kosza. Ta mzyka była tez w którejs fife. Fatboy Slim - "Rockefeller Skank" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 w FIFIE 99 :P Jakies 3/4 roku temu na Cienmax'ie był puszczany film francuski, bylo to cos romantycznego,a zarazem obyczajowego. Gosc byl z babka i z czasem bratu goscia zaczela sie podobac jego zona. Ten poszkodowany jeździł Renault Magnum, byl hazardzisa. Kojarzy ktos tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Szukam tez muzyki z filmu "mean girls" (pl. wredne dziewczyny) Zaczyna się a na końcu filmu, gdy pojawiaja sie napisy.The Donnas - Dancing with myself Wystarczyło poszukać w napisach końcowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Matchbox 20 - Rainmaker A masz to? bo nie moge znaleźć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) A masz to? bo nie moge znaleźć :? Sent :!: ;) Pozdro ;] Edytowane 26 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...