Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

"Hayling" by FC Kahuna (as heard in the last scene of the episode.)

Zapodaj mejla to Ci wyśle.

@Nuklear jak według Ciebie to jedna i ta sama piosenka to gratuluje "dobrego" słuchu ;) Ten kawałek w reklamie orange to jedynie jakaś mało udana podróba.

EDIT

Heh to kolega DziubekR1 mógłby łaskawie wyedytować swojego posta że już ma ten kawałek.

Edytowane przez Mogiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaje linkasa potrzebuje tytul kawalka i wykonawce .

Strasznie sie jaram :]

Swoja droga to co tam pokazuja jest mistrz napewno wam sie spodoba ogladnijcie cale sobie poprostu kozak

Napewno ktos kojarzy ten kawalek :]

http://www.youtube.com/watch?v=zp-y3ZNaCqs a oto i link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i mam pytanie..

Słyszalem w radiu jakis utowrek..

Spokojna muzyczka bum-cyk-bum-cyk z fajnym basem.. [;

I jedynie co z niego zapamietałem to słowa "sitting and waiting".. (watching and waiting ?).. Napewno było: coś and coś ;]

Jezeli ktos poda mi wykonawce i pelen tytuł respect dla niego.. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłeś go słyszeć w shreku 2, pod koniec filmu jest puszczony, w filmie po angielsku jest "i need a hero", a w polskiej jest "Chcę bohatera" [; pozdro ;)

a żeby nie było OT, szukam Ride of the Valkyries, ale w dobrej wersji, wszystkie te które ściągałem mają nieczysty dźwięk, jakby były z gramofonu nagrywane... jeśli wogóle istnieje Ride of the Valkyries z czystym dźwiękiem to plz o wrzucenie linka, albo o przesłanie na @. Z góry thx, pozdro all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

Szukam kawałka ale moge powiezdieć tylko refren ;) Dam Dam Dam, Dam Dam Dam - to jest babka śpiewa po angielsku ;) strzasznie długo tgo szukam i nie moge znaleźć ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

@swofford: Meja - All 'Bout The Money?? tam jest w refrenie troche "dum dum..." jesli dobrze pamietam..

A masz sznurka do tego ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

Tu masz sampla refrenu LINK inaczej Ci nie pomoge..

Nie nie nie :P to nie to - to czego słucham to lekko na techno zachodziło :) i takim cienkim głosem panienka śpiewała w refrenie DAM DAM DAM ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi