Mogiel Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) "Hayling" by FC Kahuna (as heard in the last scene of the episode.)Zapodaj mejla to Ci wyśle. @Nuklear jak według Ciebie to jedna i ta sama piosenka to gratuluje "dobrego" słuchu ;) Ten kawałek w reklamie orange to jedynie jakaś mało udana podróba. EDIT Heh to kolega DziubekR1 mógłby łaskawie wyedytować swojego posta że już ma ten kawałek. Edytowane 19 Lutego 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zapodaj mejla to Ci wyśle. Mogiel już Mu ją wysłałem :wink: więc nieaktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Podaje linkasa potrzebuje tytul kawalka i wykonawce . Strasznie sie jaram :] Swoja droga to co tam pokazuja jest mistrz napewno wam sie spodoba ogladnijcie cale sobie poprostu kozak Napewno ktos kojarzy ten kawalek :] http://www.youtube.com/watch?v=zp-y3ZNaCqs a oto i link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 zna ktos moze tytul kawalka ktory leci w tym filmiku http://www.sparkvideos.com/vidss/modelvideoshoot.wmv ?? btw ta pani jest calkiem calkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 To i mam pytanie.. Słyszalem w radiu jakis utowrek.. Spokojna muzyczka bum-cyk-bum-cyk z fajnym basem.. [; I jedynie co z niego zapamietałem to słowa "sitting and waiting".. (watching and waiting ?).. Napewno było: coś and coś ;] Jezeli ktos poda mi wykonawce i pelen tytuł respect dla niego.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nowa reklama Ery w TV - jest tam "[...]Hero[...]" - wie ktoś może kto to śpiewa i jak się nazywa ten kawałek? Kurde, kiedyś gdzieś go już słyszalem - Boski jest w całości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Bonnie Tyler - I Need A Hero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Znalazłem już tytuł 5 minut wcześniej - właśnie chcialem pisać na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Mogłeś go słyszeć w shreku 2, pod koniec filmu jest puszczony, w filmie po angielsku jest "i need a hero", a w polskiej jest "Chcę bohatera" [; pozdro ;) a żeby nie było OT, szukam Ride of the Valkyries, ale w dobrej wersji, wszystkie te które ściągałem mają nieczysty dźwięk, jakby były z gramofonu nagrywane... jeśli wogóle istnieje Ride of the Valkyries z czystym dźwiękiem to plz o wrzucenie linka, albo o przesłanie na @. Z góry thx, pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 witam potrzebuje mp3 z txtem piotra fronczewskiego, z jakiegos filmu to jest bodajze, "mielone [ciach!]a" gdyby ktos mi mogl podac link bylbym wdzieczny. dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 witam potrzebuje mp3 z txtem piotra fronczewskiego, z jakiegos filmu to jest bodajze, "mielone [ciach!]a" gdyby ktos mi mogl podac link bylbym wdzieczny. dziekujenagly atak spawacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nagly atak spawacza?moze ale i tak tego nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Dokładnie to Nagły Atak Spawacza-Pedał Roman mam go na HDD daj maila podesle Ci tą piosenke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Szukam kawałka ale moge powiezdieć tylko refren ;) Dam Dam Dam, Dam Dam Dam - to jest babka śpiewa po angielsku ;) strzasznie długo tgo szukam i nie moge znaleźć ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 @swofford: Meja - All 'Bout The Money?? tam jest w refrenie troche "dum dum..." jesli dobrze pamietam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 @swofford: Meja - All 'Bout The Money?? tam jest w refrenie troche "dum dum..." jesli dobrze pamietam.. A masz sznurka do tego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Tu masz sampla refrenu LINK inaczej Ci nie pomoge.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Tu masz sampla refrenu LINK inaczej Ci nie pomoge.. Nie nie nie :P to nie to - to czego słucham to lekko na techno zachodziło :) i takim cienkim głosem panienka śpiewała w refrenie DAM DAM DAM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Może ATC - My Heart Beats Like A Drum (Dam Dam Dam), ale techno to to raczej nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Trailer x-Men 3jest juz od dawna w necie: tutaj co to za utwor na poczatku?bardzo mi sie spodobal ale nie mam pojecia co to!czy ktos wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam.. Szukam takiego rozpoczecia starego filmu... takie odliczanie jest... moze ma ktos w jakims filmiku to bym se wycial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 reklama jamba sim na vivie i muzyka ktora leci w tle w barze jak kobietka dostaje smsa i pozniej oblewa goscia drinkiem, kto wykonuje ta muzyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Hej. Szukam utworu z filmu 13 Dzielnica. Leci to na początku kiedy "kicają" po dachach :lol2: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal2 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 01a http://rapidshare.de/files/13899138/01a.wav.html 01b http://rapidshare.de/files/13899237/01b.mp3.html ODP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Grzegorz chyba chodzi Ci o "da_octopusss-banlieue_13_(musique_du_film)-pub.mp3" tak to mam u siebie wpisane ;p jakby co to mam całą muzę z tego filmu ;p i jakby co to na maila :D. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Co za piosenka leci z tej reklamy http://youtube.com/watch?v=SxZvKQz-3bc&search=xbox%20360 w momencie kiedy ten koleś włącza radio ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 kubajew - wielkie dzięki za tytuł :wink: o to właśnie chodziło Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Co za piosenka leci z tej reklamy http://youtube.com/watch?v=SxZvKQz-3bc&search=xbox%20360 w momencie kiedy ten koleś włącza radio ? Cameo - Word Up! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Cameo - Word Up! Dzięki. A masz może tą piosenke ? Edytowane 24 Lutego 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wie moze ktos co to za piosenka leci w trakcie reklamy gumy orbit ;) "Zęby sie przydaja :)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...