reyden Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zespół to chyba Mud , niestety niekojarzę narazie tytułu - musiałbym usłyszeć reklamę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T.pL Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 potrzebuje tekstu piosenki: Backyard Dogs - Baddest Ruffest, którą wszyscy zapewne znają z Ali G In Da House. Wszędzie szukałem, ale jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Dzięki. A masz może tą piosenke ? Niestety, ale nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Niestety, ale nie mam :( Ok już się w nią zaopatrzyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 pewnie widzieliście tego spota tesco z ciuchami cherokee, rzadko leci ale można się natknąć; może znacie ten utworek co tam leci w tle możliwe ze to muzyczka zrobiona na potrzebe reklamy ale warto sie spytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 pewnie widzieliście tego spota tesco z ciuchami cherokee, rzadko leci ale można się natknąć; może znacie ten utworek co tam leci w tle możliwe ze to muzyczka zrobiona na potrzebe reklamy ale warto sie spytaćMoby tytuł utworu Rushing, z albumu Play :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Dzięki wielkie kucyk, Ty to masz łeb :wink: edit możliwe, że to jest to ale chyba w reklamie mocno to przerobili Edytowane 26 Lutego 2006 przez luisam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 szukam utworu: milkshop - like you ewentualnie polskiej wersji "tak jak ty", chociaz na angielskiej bardziej mi zalezy. ma ktos? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 http://dayus.elektroda.net/x/b.mp3 - kto to spiewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Poszukuję utworu Ups I Did It Again w wykonaniu Children of Bodom. Może mi ktoś podesłać na maila a4t@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 wie ktoś może co za muzyczka jest na nowej reklamie nokii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 wie ktoś może co za muzyczka jest na nowej reklamie nokii ?piosenka ta stworzona byla specjalnie na potrzeby kampanii i nie istnieje jej komercyjna wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 a co z moim postem powyzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Widocznie nikt nie wie, słuchałem tego kilka razy, ale nie mam pojecia co to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Poszukuję utworu Ups I Did It Again w wykonaniu Children of Bodom. Może mi ktoś podesłać na maila a4t@o2.pl Nieaktualne już :) Jakby tak ktoś jeszcze miał wersję metalową utworu "Staying alive", albo zna wykonawcę to poprosiłbym :) Edytowane 28 Lutego 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 dziś w Radiowej 3'ce ok. 10 20 miałem okazje usłyszeć genialny wręcz kawałek. Wokalistka, śpiewająca po polsku, podobne brzemienia do Marii Peszek + klimaty z trip hopu i Pati Yang. Wiem, że kawałek nosi tytuł "Oddychaj" i nic więcej. Zna ktoś tą kapele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husk77 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Zna może ktoś tę piosenkę z reklamy ery co goście w kosza grają? One jest też z fify '99. Zajefajny kawałek. Z góry dzięki! EDIT: A kto zna tę piosenkę z reklamy nutteli? takie dzieciaki biegają i chodzi oto że potrzeba dużo energii żeby żyć. Edytowane 28 Lutego 2006 przez husk77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 fatboy slim - rockefeler skank Ponawiam moja prosbe, czy zna to ktos: http://dayus.elektroda.net/x/b.mp3 , co godzine w radiu to puszczaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ma ktoś może lryics'a utworu Bloodcraft wykonywanego przez zespół Krisiun? Google nie pomogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Poszukuję tytułu i wykonacy muzyki lecącej w tle tego krótkiego filmiku o koszykówce [sam filmik pokazuje ciekawe tricki, więc warto pobrać] http://www.uploadready.com/v/3177245/Basketmania.wmv.html [rozmiar 2.0MB] Edytowane 28 Lutego 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 jzu wiem jak sie to nazywa :) To jest to: Doing Time feat. In-Grid - I Was A Ye-Ye Girl ma to ktos? prosze o podeslanie linku na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Poszukuję napisów do: Sok z żuka (Beetle Juice) - 29 fps, 789 mega. Niebo nad Berlinem (Himmel uber Berlin aka Wings of Desire) - cd. 1 - 692 mb, cd. 2 - 691 mb, 25 fps. Edytowane 3 Marca 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Poszukuję tytułu i wykonacy muzyki lecącej w tle tego krótkiego filmiku o koszykówce [sam filmik pokazuje ciekawe tricki, więc warto pobrać] http://www.uploadready.com/v/3177245/Basketmania.wmv.html [rozmiar 2.0MB] jesli podobal ci sie ten filmik poszukaj na necie wieksza ilosc pod nazwa AND1 MIX TAPES od 1 do 5 bodajrze to co bylo na tym co widziales to male piwko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 no ale mi chodzi o nutę z tego filmiku ;] wiem ze sa lepsze filmiki jesli chodzi o zwartość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam ! Mam 2 prozby: -Podajcie tytuly jakiejs fajnej muzki koscielnej cos w stylu "Gregorianie" czy jakos tak slyszalem fajny kawalek takie "exodus domina da ta " cos takiego -na allegro jest pelno plyt z muzyka do synchronzacji polkol nie wiecie skad to sciagnac bo ci sprzedawacy pewnie sami sciagli i wypalaja na domowyh nagrywarach wiec za co im placic ? szukalem na emulu ale nic nie bylo Ps prosze o odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 mam takie troche "inne" pytanko (jak kazdy :) ) jak sie nazywa gatunek/ jakis slynny wykonawca typu muzyki ktora leci na poczatku "black eyed peas - pump it"? [w crash bandicoot na ps tez tego pelno bylo] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 POSZUKUJE: Doing Time feat. In-Grid - I Was Ye Ye Girl - ma to ktoś moze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Szukam napisów do filmu "Kids America" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 szukam mp3'ki o tytule adela z bodajże huty 99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 siema. ja poszukuje czegos ze starszego hip hopu, takiego z przed 5 lat. bardzo podobala mi sie w filmie 'ze zycie ma sens', cos w rodzaju tego: http://members.lycos.co.uk/wesooly/x.mp3 (btw u mnie nie dziala jako odnosnik, trzeba skopiowac i wkleic jako adres, u was tez?) przepraszam za slaba jakosc, ale nagrywalem z filmu przez mikrofon :wink: pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...