WooDzu Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Co to za piosenka http://img81.imageshack.us/my.php?image=in....swf&width=1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) była kiedys taka reklama co laska sie kompała w ubraniach i jacys kolesie ja podgladali tak mi opisała znajoma reklame top secret, która leciała jakies 3-4 lata temu, potrzebuje ona jej do materiałów na mature, nie wiedzie gdzie można by taką zdobyć? bede do zgonnie wdzięczny edit http://prace.sciaga.pl/25965.html mniej wiecej to jest ta reklama, teraz tylko filmu potrzebuje.. Edytowane 19 Marca 2006 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 szukam takiego dźwięku jak jest sms w noki standardowo ustawiony (pi pi. pi pi) :D ma ktos takie coś ? w mp3 lub midi dzięki wielkie za takie coś !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Co to za piosenka http://img81.imageshack.us/my.php?image=in....swf&width=1024 Pakito - Living On Video (wersja extended) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Siemacie!. Ostatnio kumpel puszczał na komórce jakieś techniawy i jedna wpadła mi w ucho. Niestey nie ma pewłnej nazwy utworu <_< Plik nazywa się drun.mp3, a na jego początku jest "Hit Me!" Potem motyw dźwiękowy jest jakby wykonywany na saksofonach? Lub czymś podobnym i przez jakiś czas się powtarza. Swoją drogą bardzo popularny kawałek jakiś czas temu. Postaram się go opublikować zaniedługo i może wtedy będzie łatwiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Reklama kawy Inka leci fajna muzyczka jak by ktoś znał tytuł niech napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek12 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 pisałem wiele razy na ten temat ale nie otrzymałem odpowiedzi więc napisze to pytanie jescze raz jaka muzyka leci w tle tego klipu wideo http://video.google.com/videoplay?docid=-1...=torino+olympic bardzo potrzebuje ten tytuł nie musi być wykonawca bardzo prosze was o pomoc Mruga 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zna ktoś tytuł piosnki z reklamy kawy inki(kolega wyzej pytal, wiem) oraz ze zwiatunu filmu zawód szpieg reklamowanego na tvn, w piątek chyba ma byc jako megahit. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 potrzebuje hasla do filmu "Stillwater.2005.DVDRip.XViD-TWiST.Can Team.pass" piszcie na PW please! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregore84 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Drunkenmunky- Calabria:) Pozdrawiam:) Siemacie!. Ostatnio kumpel puszczał na komórce jakieś techniawy i jedna wpadła mi w ucho. Niestey nie ma pewłnej nazwy utworu <_< Plik nazywa się drun.mp3, a na jego początku jest "Hit Me!" Potem motyw dźwiękowy jest jakby wykonywany na saksofonach? Lub czymś podobnym i przez jakiś czas się powtarza. Swoją drogą bardzo popularny kawałek jakiś czas temu. Postaram się go opublikować zaniedługo i może wtedy będzie łatwiej. Wykonawca nazywa sie drunkenmunky a tylul to calabria:) pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Poszukuje animowanej reklamy COCA COLI dotyczacej mistrzostw swiata w pilce noznej.(drwal sciskajacy sie z drzewem,kucharka z kurczakiem B) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) google nie pomogło więc może któryś z forumowiczów bedzie kojarzył Jest taki polski kawalek rockowy w ktorym wokalista raczej mówi niż śpiewa tekst w stylu: "i znajde robote w telefonii i znajde robote w tvn'ie... i zrobie łaskę prezesowi i zrobię łaskę prezesowej..." Kawałek lecie w antyradiu czasami, w sumie to nigdzie indzej go nie słyszałem. Może ktoś kojarzy co to za utwór lub kto go wykonuje? Edytowane 24 Marca 2006 przez ^KapitaN^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 to był kucharz ;) Mam gdzieś na dysku, tylko że wersje... z innego kraju [; i ta reklamówka ma już ok. rok z tego co pamietam [; (tzn. tyle u mnie na dysku siedzi) podaj mi @ to Ci wyśle jak znajde ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 szukam piosenki eyes of the tiger ale w wersji z rocky'ego, na necie jest tylko zwykla (beznadziejna) wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 hmmm wie ktoś może co to za piosenka z reklamy kosmetyków do włosów nivea? ("you're my sunshine" itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresworld Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 witam poszukuje filmu - film około z lat 90 był emitowany na polsacie dużo razy ostatni raz moze w 2002 roku albo cos koło tej daty. film opowiada o 3 lub więcej grubasów - murzynów a do tego lekarzy. są kiepscy w tym fachu, jednak mają pomóc jednemu miliarderowi dosc niby do zdrowa, ktos jednak ich przysłał zeby doprowadzili do smierci staruszka. Jednak on dzieki nim staje sie jak młodzieniec. Film jest komedią. później jeszcze ktos napadł na sejf staruszka i ratowalia ale niepamietam. prosze o pomoc. zna ktos wogle jakąs strone gdzie są stare programy telewizyjne albo cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 siemka poszukuje reklamy plusa biznes chyba z ta babką w zielonym wdzianku ta z takim fjnym ty..ekhm... i wogole jest fajna xD bede baaaardzo wdzieczny baaardzo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 siemka poszukuje reklamy plusa biznes chyba z ta babką w zielonym wdzianku ta z takim fjnym ty..ekhm... i wogole jest fajna xD bede baaaardzo wdzieczny baaardzo!!!Swego czasu była na stronce plusa. Ja mam gotową reklamę jak i proces przygotowywania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 na eMule poszukaj,tam są wlasnie te 2 czesci, o ktorych pisze DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Sory jak było, ale mam pytanie Jak nazywa się kawałek który leci zawsze przed Orange ekstraklasa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Drunkenmunky- Calabria:) Pozdrawiam:) Wykonawca nazywa sie drunkenmunky a tylul to calabria:) pozdrawiam:) Wielkie dzięki! Wreszcie trafiłem na ten kawałeczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Woczraj na TVN o 21:45 lecial sobie film "Zawod Szpieg" (Spy Game). Film pare latek ma, chyba dosyc znany, wiec pewnie duzo osob go widzialo, a czesc ma w swoim domku. Podczas opowiesci tego dziadziusia z CIA, gdy mowi o Bishopie, ktory siedzial w niemczech i gdy wysiada z pociagu i spotyka tego dziadizusia.... lecial taki fajny wolmnny kawaleczek, dosyc znany. Ja oczywiscie nie wiem co to za kawalek, moze Wy mi pomozecie??? Please ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Dire straits - Brothers in arms.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Potrzebuje muzyke z reklamy H.M tej co leci na TVN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Dzieki ziom, dokladnie o to chodzilo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Potrzebuję piosenki węgierskiej grupy OMEGA - "Dziewczyna o perłowych włosach". Oryginalny tytuł : "Gyongyhaju lany" guci0_pl@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Potrzebuje muzyke z reklamy H.M tej co leci na TVN Jest to jakaś przeróbka utworu Depeche Mode - I Just Can't Get Enough, nie wiem czyje to wykonanie, ale może tytuł pomoże Ci w dalszych poszukiwaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ok znalazlem to co chcialem thx panie Satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ok znalazlem to co chcialem thx panie Satoshie nie ma za co :) napisz kto jest wykonawcą tej wersji bo sam jestem ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Reklama kawy Inka leci fajna muzyczka jak by ktoś znał tytuł niech napisze. Ann Winsborn - "Tonight" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...