bartol_krk Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 siemka ta oto piosenka -> KLIKNIJ TUTAJstrasznie wpadla mi w ucho. Znacie artyste i tytul ? czekam na odp. pozdr. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 siemka ta oto piosenka -> KLIKNIJ TUTAJstrasznie wpadla mi w ucho. Znacie artyste i tytul ? czekam na odp. pozdr. :wink: Blur - Song 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Nie wiecie kto spiewa piosenke,w ktorej babka spiewa: "(...)kocham, kocham, kocham cie(...)" tylko to zapamietalem, glos miala podobny do Kory Jackowskiej,ale to chyba nie Maanam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Google po 5sekundach korzystania mówi że to Hey- Ty, Ty, Ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam wie ktos jak sie nazywa ten kawalek ? bo calkiem dobry jest... http://video.google.com/videoplay?docid=38...q=cygan&pl=true pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Witam! Mam dość nietypowy problem: pilnie potrzebuje plakatu z filmow: Działa Nawarony, Komandosi z Nawarony i/lub Tylko dla Orłów. Niestety, w formie lektronicznej znajduje wersje o rozdzielczosci rzędu 300x300. A gotowe wydruki maja tylko w Stanach :( Sprzedawcy plakatów z Allegro tez albo milcza, albo nie maja tak starych eksponatów... Jesli ktos moze mi pomoc, to prosze o kontakt (moze byc przez PW, mail) Edytowane 30 Marca 2006 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Hanu dzięki wielkie. A ktoś wie co za piosenka leci w reklamie Radia Zet z Kasią Kowalską co ją brat budzi ? Edytowane 30 Marca 2006 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam wie ktos jak sie nazywa ten kawalek ? bo calkiem dobry jest... http://video.google.com/videoplay?docid=38...q=cygan&pl=true pozdro ' Wystarczy wsłuchać się w słowa i wyłapać fragment "you know I'd love you better" --> google --> Juliet - 'Avalon' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Thanx man ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 hmmm wie ktoś może co to za piosenka z reklamy kosmetyków do włosów nivea? ("you're my sunshine" itd)Nie wiem czy to akurat o to chodzi, bo nie ogladam tv ale w soundtracku do "O Brother, Where Art Thou" byl taki utwor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 nie wiem kto to spiewa ani jaki tytuł? pomożecie? tutaj jest link do piosenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) witam, mam pytanko, czy ktoś z was wie jak się nazywa ta nuta co ja puscili pod koniec odcinka pascal po prostu gotuj z 25.03.2006, coś tam z tego co usłyszałem to sound of jamaica, bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś tytuł mógł mi podać pzdr dobra nieważne juz znalazłem :wink: Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez marek.t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudii82 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów :) Mam prośbę ogromniastą, czy mógłby mi ktoś powiedziec nazwy utworków, byłbym szalenie wdzięczny :) <<MUZKA>> tu są dwa kawałki, "hmm"składa sie z 4strings - let it rain (tylko ze nie wiem w jakim mixie :sad: ) i z czegos fajnego Z niecierpliwością czekam na wszelkie odpowiedzi i pomoc .... Pozdro 4 all!!! Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez fudii82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam wykonawcy pewnej piosenki, którą można zaobserwować w serialu Prison Break. Piosenkę można usłyszeć tutaj Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam wykonawcy pewnej piosenki, którą można zaobserwować w serialu Prison Break. Piosenkę można usłyszeć tutaj Mam tą piosenke gdzies w domu. Nie moge sobie przypomniec, ale zaraz poszukam. EDIT : zeby znalezc jakas pomoca spytałem google i znalazłem TAKA STRONKE moze oni szybciej na to wpadna co to.... Ja narazie nic nie znalazłem u siebie na dysku, ale napewno znam ten kawałek....ehhh....starość nie radość :( Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Szukam wykonawcy pewnej piosenki, którą można zaobserwować w serialu Prison Break. Piosenkę można usłyszeć tutaj To jest Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) z soundtracka z Most Wanted a tutaj masz link od kev'a (który niestety ma bana ;]) :D Klik ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 @freelancer7 - dzięki, już myślałem, że oszaleje nie mogłem sobie przypomnieć co to za tytuł.....zaćmienie totalne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 To jest Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) z soundtracka z Most Wanted a tutaj masz link od kev'a (który niestety ma bana ;]) :D Klik ;) Pozdro freelancer7 Wielkie dzięki, bardzo zależało mi na tej piosence. Wiedziałem, że gdzieś to już słyszałem (NFS:MW), ale nie mogłem skojarzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Podziękowania się należą *Kev'owi ;) Ja tylko wkleiłem to co on napisał ;] Pozdro Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Nie wiecie kto spiewa piosenke,w ktorej babka spiewa: "(...)kocham, kocham, kocham cie(...)" tylko to zapamietalem, glos miala podobny do Kory Jackowskiej,ale to chyba nie Maanam. Google po 5sekundach korzystania mówi że to Hey- Ty, Ty, Ty to wlasnie nie jest to,ale glos jak Maanam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Poszukuje nazwy kawałka, którego słychać tu w 2 minucie Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 czy ktos bedzie mi w stanie pomoc i napisac co to za piosenka ?? http://rooz.webpark.pl/record000.amr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Poszukuje nazwy kawałka, którego słychać tu w 2 minucie GMS - juice - albo innego, wykonawcy, jest setek wersji tego. Ale generalnie juice. Wie ktoś może co to za kawałek ? http://wixiarze.ovh.org/index.php?3,6 - pod koniec jest jakiś tekst. Proooszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Poszukuje nazwy kawałka, którego słychać tu w 2 minucieTo co słychac to Requiem For A Dream - "Lux Aeterna" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) A moze wie ktos gdzie mozna dostac soundtracka do Imperium wilkow (L Empire Des Loups) ? Wielkie dzieki z gory :) Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez balrogPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Tytul i wykonawce poprosze :] http://www.sendspace.com/file/t66q60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Tytul i wykonawce poprosze :] http://www.sendspace.com/file/t66q60 wystarczy posłuchać --> "Cause I'm tnt" --> google --> AC/DC - T.N.T. :) Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 czy ktos bedzie mi w stanie pomoc i napisac co to za piosenka ?? http://rooz.webpark.pl/record000.amr Stereoliza - X.Y.Z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 yyy jaka muzyczka jest w tym filmiku... http://www.maxior.pl/?p=index&id=12189&11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Dzis koło 17 na stacji RMF-FM, puszczana byla piosenka. Gosc w radiu zapowiedział ja jako "Black". Poźniej leciało TATU. Kojarzy ktos to? Taka popowa/pop-rockowa jakby z lat '80-'90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...