Kamilek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja szukam piosenki z pierwszej reklamy orange takiej wolnej zgłosem męskim albo żeskim :).Reklama ta przedstawiała po kolei dzieci dorosłych i starszych ludzi.Kojarzy ktoś o co mi chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To moze: Sting - "Love Is The Seventh Wave" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Nie to nie to tamto jest lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 potrzebuje jakiegos kawalka w stylu Chicago lat dwudziestych. Gangsterzy Capone i te sprawy :> ma ktos jakies tytuly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) @dayus: ANGUN - Cesse La Pluie @studenc1k: Dzięki, to jest to. Genialny kawałek. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Uratujecie mi zycie jak mi ktoś podeśle tytułowe mp3 z macgyvera i drużynyA na wirion@o2.pl lub w linku, please ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To chyba odpowiedni temat bo właśnie poszukuje muzyki. Chodzi o ostre kawałki Techno po Rosyjsku :) albo coś w stawkami, mixami właśnie w tym języku. Przypałowe łubudubu ale śmieszne. Jak by ktoś miał takie utworki (ich nazwy) był bym wdzięczny Nie pytajcie po co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Poszukuje reklamy - wiem że tyczy się ona mistrzostw świata niemcy 2006 i jest to grafika 3d coś a'la czerwony kapturek z heyah. W reklamie koles cos tam mowi znudzonym glosem: piłka leeeci, leeeeeci... i goooooool potem oczywscie sie wszyscy cieszą. Proszę o podeslanie jakiegos linka z tą reklamą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Ok to i ja sie spytam bo nigdzie nie moge sie tego dowiedziec. EDIT: To jest ta reklama 2104426[/snapback] To chyba odpowiedni temat bo właśnie poszukuje muzyki. Chodzi o ostre kawałki Techno po Rosyjsku :) albo coś w stawkami, mixami właśnie w tym języku. Przypałowe łubudubu ale śmieszne. Jak by ktoś miał takie utworki (ich nazwy) był bym wdzięczny Nie pytajcie po co :D Hehe swego czasu slyszalem cos o tytule chyba "Dura Dura" Moze to nie bylo techno ale rownie skrzywione ;) Nie polecam :D Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wystarczyło przeczytać co jest pod oknem filmiku: "Music: Composed by Squeak E. Clean and featuring Karen O of the Yeah Yeah Yeahs" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No poszukiwalem tego wlasnie i nic nie wynalazlem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ok to i ja sie spytam bo nigdzie nie moge sie tego dowiedziec. EDIT: To jest ta reklama http://www.boardsmag.com/screeningroom/commercials/1586/ co to za muza w tle jest? Yeah Yeah Yeahs - Whenever I Wake Up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wracając jednak do reklamy Alfy 159 Sportwagon, to jaka piosenka jest w polskiej wersji? Brzmi trochę jak jakiś remix z Linkin Park/POD. Szukałem w googlach, ale tam jest tylko "Roads". Słowo "passion" (z kawałka piosenki) też nie za bardzo pomaga. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Poszukuję nowej reklamy Crunchips z emotionkami :ph34r: Co to za muzyka? :huh: Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Poszukuję nowej reklamy Crunchips z emotionkami :ph34r: Co to za muzyka? :huh: Room Five- "Make love", ale nie jestem pewien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a ja poszukuje napisow do filmu "Annapolis" do wersji vcd badz jakei kolwiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Room Five- "Make love", ale nie jestem pewien :) Thx studenc1k, to ten zespół, a piosenka - Make Luv :) :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://videos.humpingfrog.com/14423/2006/0...c-erection.html - szukam muzyki która leci w tym filmiku, plz, podajcie nazwe, albo prześlijcie na @ drunk.zozol@op.pl plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Link nie śmiga - chyba nie powinno być tam tych kropek w adresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 u mnie działa... wejdź na strone, a nie pobieraj [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja wchodze na stronę i nie działa :( EDIT : sprawdzałem pod FF i IE i to samo :( Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://videos.humpingfrog.com/14423/2006/0...c-erection.html - szukam muzyki która leci w tym filmiku, plz, podajcie nazwe, albo prześlijcie na @ drunk.zozol@op.pl plz Afroman - Because I Got High :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) dziwne, u mnie działa... dam linka do posta z forum gdzie ten link jest [;\ http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2108202 o ten link biega BIG thx, kocham Cię [; xD Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Poszukuje piosenki z reklamy kawy nescafe, w ktorej wszycy ktorzy pija kawe maja biale wasy od pianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Poszukuje piosenki z reklamy kawy nescafe, w ktorej wszycy ktorzy pija kawe maja biale wasy od pianki.Andy Williams - "Music to watch the girls go by" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja chciałbym ponowić prośbę o nazwę muzyki lecacej w tle reklamy Snickers`a z beczkami i koparkami :) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ja szukam hitow lat 70' 80' , ale takich naprawde hitow prez duze H. ;] Cos ala 'haddaway - what's love' i 'bananarama - venus'. Nie wiem czy one sa dokladnie z tych lat co podalem, ale szukam czegos podobnego. Byla kiedys taka piosenka, spiewala jakas mloda dziewczyna i bylo cos w tekscie 'with together ooh ooh ooh' i to ooh ooh ooh sie czesto pojawialo, co refren i pamietam, ze to byl wielki hit kiedys, mam ta melodie w glowie, ale niestety nie wiem jak to sie nazywalo. Moze jakis milosnik starych rytmow wie o jakiej kawalinie mowie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 kiedys byl taki film o takim robocie ktory sie chyba Johny-5 nazywal zna ktos moze tytul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tytul chyba wlasnie taki :) Pamietam film spoko byl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 kiedys byl taki film o takim robocie ktory sie chyba Johny-5 nazywal zna ktos moze tytul? http://www.jeffbots.com/johnny5.html ang. "Short Circuit" -> pol. "Krótkie spięcie" http://prawo.vagla.pl/node/6122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...