ranger Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Na poczatku filmu Firewall leci taki fajny utworek , ktos moze wie jak sie nazywa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Przyłączam się do pytania... Prawdopodobnie nie jest to komercyjna gierka (w stylu Toca Race Driver), bo brak jest reklam no i tor jest raczej "dorabiany". Na Live For Speed też mi to nie wygląda. Jakieś propozycje? Edit: Wg mojego brata jest to Grand Tourismo 4 (lub 3) na PS2, bo tylko tam jest Zonda. Może to ktoś potwierdzić...? Wg mnie jak na PS2, to słaba grafika (wnętrze wozu). to nie to,, grałem w gt4 i nie ma w nim widoku z kabiny ;) odpowiedz wciąż nieznana zobda jest jeszcze w kilku grach ;) san andreas ;-) test drive unlimited mercedes benz world racing (aka world racing 1, wr1) jest jeszcze w world racing 2 standardowo,, tyle co wiem na pewno, podejzewam ze bedzie w kazdej grze do ktorej da się po ludzku wkladac addony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 poszukuje mp3 Turbo - Sen, jezeli ktos posiada to prosze o pw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 http://www.rockmetalshop.pl/photo/acc0665d...2ad9c692512aad2 - poszukuje samego obrazka z tej koszulki, ale w większej rozdzielczości i by było lepiej widoczne (na tapetke chce dać) [; pozdro i thx z góry (ps. szukałem na googlu w grafice pod: pentagram, pentagram koziołek matołek itp. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Co do tej gry to może to byc Evolution GT http://www.pcgameworld.com/downloads/file.php/id/6776/ http://www.evolutiongt.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Poszukuje na gwalt piosenki ktora czesto slysze w radiu. A slowa ktore z niem zapamietalem sa nastepujace: "Bam bam bilam bom bam bom bambam bilam bom" itd. Jaki jest tego tytul i wykonawca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) http://www.rockmetalshop.pl/photo/acc0665d...2ad9c692512aad2 - poszukuje samego obrazka z tej koszulki, ale w większej rozdzielczości i by było lepiej widoczne (na tapetke chce dać) [; pozdro i thx z góry (ps. szukałem na googlu w grafice pod: pentagram, pentagram koziołek matołek itp. ) Ja mam tylko coś takiego ;) Edytowane 14 Maja 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Co do tej gry to może to byc Evolution GT http://www.pcgameworld.com/downloads/file.php/id/6776/ http://www.evolutiongt.com/ Grałem w evogt, odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Eragonek- pentagramy z głową kozła (Bafometa) to ja mam [; ale mi chodzi o taki śmieszny jaki jest na tej koszulce co dałem w linku [; z głową koziołka matołka [; pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 To chyba były początki MTV- albo pierwszy albo drugi (po "Out of Space") teledysk/singiel TheProdigy. Po mieście chodziło troje ludków (dwóch chłopaków i dziewczyna) i tańczyli w różnych miejscach. Były to początki TheProdigy- teledysk był baaardzo amatorski. Nie wiem nawet czy muza ta weszła na "Experience" (akurat nie mam jej "przy sobie"). Nie pamiętam tytułu, nie pamiętam melodi- ktoś kojarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Hmmm wydaje mi się, że na videoclipie od Out Of Space w różnych miejscach tanczyli (np. na dachu jakiegoś budynku i na ulicy). Chyba następnym w kolejności był Wind It Up, ale pewny nie jestem w koncu to juz 14 latek od wydania płyty Experience. Edytowane 14 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Tak- na "out of space" też tańczyli- ale "głównym motywem" są tam strusie- tak więc to nie to. Być może faktycznie chodzi o "Wind it Up"- jeśli tak, to zdaje się że w teledysku była inna wersja muzy niż na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 kolejny poszukiwany :) Gramofonomanka - szukam tytułu podkładu,, nie foga tylko tego bitu. Moja pani powiedziała że jak ktoś wystawi to założy na forum konto żeby podziękować ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 szukam piosenki z reklamy wyborczej co tam sie tost pali i takie tam z tekstem wychodzi codziennie tak z lat 50-60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Szukam tytułu piosenki i wykonawcy z tego filmiku: http://video.google.com/videoplay?docid=-8...ilation&pl=true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Szukam tytułu piosenki i wykonawcy z tego filmiku: Linkin Park - In The End Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To ja potrzebuje (dla koleżanki piosenki "nie ma jak u mamy;)") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=2120659111755287021 potrzebuje mp3 z tego teledysku, nie moge znalezc :) poprosty ten refren mnie niszczy ! xD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Poszukuje na gwalt piosenki ktora czesto slysze w radiu. A slowa ktore z niem zapamietalem sa nastepujace: "Bam bam bilam bom bam bom bambam bilam bom" itd. Jaki jest tego tytul i wykonawca?olav basoski - waterman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a ktos zna tytul i artyste wykonujacego piosenke w najnowszej reklamie hainekena?? ta co tak fajniutko tancza jak se przybija butelkami:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a ktos zna tytul i artyste wykonujacego piosenke w najnowszej reklamie hainekena?? ta co tak fajniutko tancza jak se przybija butelkami:D:DByło ;) Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Szukałem ale nie znalazłem a instalować gry nie będę :D Szukam kawałka z intro NFS Underground 1, dokładnie ten moment kiedy panienka daje głośniej radio i w rure, jedno ze słów to "hollaback" i jakieś wycie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Szukałem ale nie znalazłem a instalować gry nie będę :D Szukam kawałka z intro NFS Underground 1, dokładnie ten moment kiedy panienka daje głośniej radio i w rure, jedno ze słów to "hollaback" i jakieś wycie :). Mam cały soundtrack z NFS:U ale nie kojarzę tej piosenki :? Ale jeszcze poszukam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 olav basoski - waterman? Dzieki dokladnie o to mi chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) z lat 80tych, saksofon.. (utwor wykorzystany m.in. w Akademii Policyjnej) KLIK Edytowane 20 Maja 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Nie wiem czy juz ktos pytał ale ostatnie strony przegladałem to nie bylo. Ma ktos piosenke z reklamy mastercard Fever w dokladnie tej wersji co leci w tv? Przeszukałem i sprawdzilem wiele ale zadna z nich to ta z reklamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Nelly Furtado Maneater, jak by ktoś znalazł na necie to czy mógł by podesłać linka?? Piosenka bardzo mi sie podoba :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-8...povic+Highlight co leci w tle ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-8...povic+Highlight co leci w tle ? :) Moloko - Requiem for a dream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...