insektcc Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) z tym ciagnikiem to kawalek zespolu Blenders, a tytul o ile sie nie myle jest "Ciągnik" Edytowane 3 Czerwca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 z tym ciagnikiem to kawalek zespolu Blenders, a tytul o ile sie nie mysle jest "Ciągnik" Dokładnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Szukam pewnego utworu, ale za cholere nie mogę znaleźć tutułu. Grają to teraz często w radiu, głos jakby M. Jacksona - siakiś mix czy coś w ref. jest chyba "just feel great..." lub "I feel great" Może ktoś kojarzy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Szukam pewnego utworu, ale za cholere nie mogę znaleźć tutułu. Grają to teraz często w radiu, głos jakby M. Jacksona - siakiś mix czy coś w ref. jest chyba "just feel great..." lub "I feel great" Może ktoś kojarzy?? Moze masz na mysli MECK - Thunder In My Heart Again czy jakos tak to jest. http://www.video-c.co.uk/videovaultwatch.asp?vidref=meck001 ? Edytowane 3 Czerwca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 To nie to :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Hmm.. a na jakim radiu to ci leci? Na zetce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Moje współlokatorki :) najczęściej mają puszczoną eske - sam radia nie posiadam :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Szukam motywu muzycznego z TVN turbo "zakup kontrolowany" kiedy pokazywali Toyote RAV-4. Konkretnie to intro ;] Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Co to za kawalek? --> KLIK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Co to za kawalek? --> KLIK :) Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Poszukuje muzyczki z reklamy h&m ( pustynia, laska w bikini i jakiś chłop ) Wiem ze tytuł to bedzie "Just can't get", bo w oryginale to jest Depeche Mode, ale ja szukam tekj wersji z reklamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 U mnie będzie bardzo proste. Co to za utwór ? Tak znany a mi wyleciał z głowy. ;) http://members.lycos.co.uk/maciekcie/trailer_lol.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 U mnie będzie bardzo proste. Co to za utwór ? Tak znany a mi wyleciał z głowy. ;) http://members.lycos.co.uk/maciekcie/trailer_lol.wmv Arsenium - "Love me, love me" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ma ktoś może remix utworu Born Slippy bez vocalu albo chociaż pełną nazwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Jeśli mówimy o Underworld - Born Slippy to to jest pełna nazwa. A wersji bez vocalu z tego co mi wiadomo to nie ma, a przynajmniej nie widziałem takiej wersji, a kilka różnych edycji tego singla miałem w rękach. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 słyszałem go na di.fm jednak nie spisałem tutyłu wersje z vocalem też mam nawet kilka jednak ta wersja, którą słyszałem na di.fm była o niebo lepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) słyszałem go na di.fm jednak nie spisałem tutyłu wersje z vocalem też mam nawet kilka jednak ta wersja, którą słyszałem na di.fm była o niebo lepsza... I była bez vocalu ? Tutaj : http://www.discogs.com/artist/Underworld znajdziesz wszystkie edycje singli i vinyli Underworld'a. Są również wymienione nowe edycje utworu Born Slippy, które ukazały się w 2003 roku. Lista nie jest posortowana alfabetycznie, więc pierwsze edycje są u góry, a nowsze na dole listy. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 znalazłem jednak to nie był underworld tylko Yves Deruyter - Born Slippy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Poszukuje nowej reklamy żywca bodajże kampania nosi nazwe żywiec 'historia' i jest to przegląd przez różne lata począwszy od 150 lat temu do dzis Szukam jeszcze piosenki która kiedyś leciała (chyba) na rmfie, a słowa leciały jakoś tak: "drifting your dream..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Poszukuje nowej reklamy żywca bodajże kampania nosi nazwe żywiec 'historia' i jest to przegląd przez różne lata począwszy od 150 lat temu do dzisCoco Steel & Lovebomb - "Yachts" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A czy ktoś wie co to za muzyka ? :lol: ... i to : http://video.google.com/videoplay?docid=-9...47884456&q=adik :lol: Tune Up! - Have You Ever Been Mellow :lol2: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Coco Steel & Lovebomb - "Yachts" dzieki, ale studenc1k nie o to mi chodziło ja szukam reklamy (znaczy filmiku) przeszukałem całą sieć ale niestety nic nie znalazłem tak samo w emulu nic nie ma ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 dzieki, ale studenc1k nie o to mi chodziło ja szukam reklamy (znaczy filmiku) przeszukałem całą sieć ale niestety nic nie znalazłem tak samo w emulu nic nie ma ;/Chodzi o tą reklame? --> http://www.youtube.com/watch?v=VZKI-R8SPzI...rch=%C5%BCywiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Chodzi o tą reklame? --> http://www.youtube.com/watch?v=VZKI-R8SPzI...rch=%C5%BCywiec ;) taaaaak dokładnie :) Wielkie DZIĘKI studenc1k :) naprawde jedna z lepszym reklam jaką ostatnio widziałem - bardzo klimatyczna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wie ktoś skąd mozna ściągnąc oficjalną melodię World Cup 2006 Germany? Z góry dzięki. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Wie ktoś skąd mozna ściągnąc oficjalną melodię World Cup 2006 Germany? Z góry dzięki. Pozdro Chodzi Ci dokładnie o jaka piosenkę? II Divo - "Time of our Lives" Herbert Gronemeyer - "Celebrate the Day" albo masz na myśli melodie "Bamboo"? "Bamboo" has been selected as the official melody for the 2006 FIFA World Cup Edytowane 6 Czerwca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzisiaj słyszałem w hitzradio piosenke ze słowami coś tam "im a supermodel" szukałem w necie pod haslem "supermodel" i "im a super model" aczkolwiek nic z tego, ponieważ żadna z piosenek się nie zgadzała... Zna ktoś tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Chodzi mi tą piosenkę, co leci na 1 i 2 i Szpakowski mówi: "Wielkie emocje w TVP ..." Nie wiem czy to jest oficjalna melodia mundialu czy nie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Poszukuje piosenki, której fragment jest tutaj -->http://rapidshare.de/files/22381739/After_the_Storm.mp3.html Tytuł pliku jest "After the storm", ale nie wiem, czy należy się tym kierować. Z emula ściągnąłem już chyba wszystko o tym tytule i nic nie pasowało :/ Niestety jest to sama melodia, bez słów, ale może ktoś będzie kojarzył... Edytowane 6 Czerwca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Poszukuje piosenki którą można usłyszeć tutaj: http://members.lycos.co.uk/eragonek200/Sound%201.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...