KosiMazaki Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Poszukuje dzwieku maszyny do pisania w mid, wav czy tez mp3.. ;] Chodzi mi dokladnie o odglos przesuwania jej (trudno mi to okreslic..) Jak juz sie dojedzie do konca kartki nalezy tą czesc w lewo przesunac i pisac dalej - wlasnie o ten dzwiek przesuwania mi chodzi.. Mam nadzieje ze załapaliscie.. ;] W ICQ było coś takiego, niestety nie mam pod ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.hans-zimmer.com/fr/mv/badelt/tm2.mp3 Kto mi powie jak to sie nazywa? EDIT Już znalazłem nazywa się to Eloi i jest z sountracku do filmu The Time Machine Edytowane 25 Czerwca 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Witam. Dzisiaj w radiu (bodajże eska) słyszałem kawałek, w którym muzyka była z piosenki "The Police - Every Breath You Take", ale refren śpiewała babka takim wysokim głosem, a dalej rapował jakiś koleś. Jeśli ktoś wie o co chodzi, to proszę o pomoc :) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Prośba o identyfikację tego utworu. Szukam szukam i nie umie znaleźć :mur: Pozdro EDIT: Znalazłem wreszcie ;) Grits - ooh ahh(f. TobyMac) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam. Dzisiaj w radiu (bodajże eska) słyszałem kawałek, w którym muzyka była z piosenki "The Police - Every Breath You Take", ale refren śpiewała babka takim wysokim głosem, a dalej rapował jakiś koleś. Jeśli ktoś wie o co chodzi, to proszę o pomoc :) Puff Daddy Feat. Faith Evans - I'll Be Missing You Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Puff Daddy Feat. Faith Evans - I'll Be Missing You Nie nie, zapomniałem dopisać, że nie o to mi chodzi :P Jest jeszcze inny cover tej piosenki, zapewne jakiś nowy. Ale dzięki za odpowiedź :]]] :) EDIT: Już znalazłem, chodziło o kawałek - "Karmah - Just be good to me" :) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Poszukuję utworu, który John Lennon wykonuje razem z Yoko Ono a tytuł to Oh My Love. Przeszukałem wszystko co mogłem i nigdzie nie znalazlem :( help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Szukam tytułu/wykonawcy nowej polskiej piosenki chyba hip-hop o kłamstwach. Refren śpiewa dziewczyna i leci on jakoś tak: "W świecie kłamstw, kłamstw z podwójnym dnem... Sam się kiedyś rozwalisz o kłamstwa swe" Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 szukam zdjęcia (najlepiej w jak największej rozdzielzośći) z lat 30 przedstawiającego robotników siedzących na dżwigarze podczas budowy wiezowca prawdopodobnie w nowym jorku, zdjęcie dość charakterystyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) szukam zdjęcia (najlepiej w jak największej rozdzielzośći) z lat 30 przedstawiającego robotników siedzących na dżwigarze podczas budowy wiezowca prawdopodobnie w nowym jorku, zdjęcie dość charakterystyczne http://www.allegro.pl/item111467596_nowy_j...t_61x92cm_.html Wiem, że zdjęcie jest małe, ale czy o to chodzi? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item111467596_nowy_j...t_61x92cm_.html Wiem, że zdjęcie jest małe, ale czy o to chodzi? dokładnie o to :) ma ktoś może wiekszy w postaci cyfrowej Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chyba bedziesz musiał kupic ten plakat i zrobic reprodukcje. Albo napisz do goscia,ze za polowe ceny wezmiesz to od niego w postaci cyfrowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Ktos ma w dobrej jakosci mp3 to co leci w tle: http://rotfl.pl/Polski_por__link-4e6d.html :D Bo marze o takim dzwonku jako budzik :] Dokladnie ta wersja co jest w tym filmiku. Bo tam jest link do jakiejs technowej przerobki. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ktos ma w dobrej jakosci mp3 to co leci w tle: http://rotfl.pl/Polski_por__link-4e6d.html :D Bo marze o takim dzwonku jako budzik :] Dokladnie ta wersja co jest w tym filmiku. Bo tam jest link do jakiejs technowej przerobki. Specjalnie dla ciebię : ;) http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...67D83B86F521556 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 zna ktos wykonawce piosenki w reklamie piwa tyskie - wspomoz reprezentacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 zna ktos wykonawce piosenki w reklamie piwa tyskie - wspomoz reprezentacje ? IRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ponawiam pytanie: Witam. Otoz poszukuje piosenek ktore uslyszalem w radiu i dosc czesto leca. Pamietam tylko slowa a wiec: 1) Slowa jakie zapamietalem z pierwszej piosenki to: "...You get down, get down, get down..." 2) Slowa jakie zapamietalem z drugiej piosenki to: "...Tell me why, tell me why..." 3) Slowa jakie zpamietalem z trzeciej piosenki to: "...I say he he he he he, say you lovin..." Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ponawiam pytanie: Witam. Otoz poszukuje piosenek ktore uslyszalem w radiu i dosc czesto leca. Pamietam tylko slowa a wiec: 1) Slowa jakie zapamietalem z pierwszej piosenki to: "...You get down, get down, get down..." 2) Slowa jakie zapamietalem z drugiej piosenki to: "...Tell me why, tell me why..." 3) Slowa jakie zpamietalem z trzeciej piosenki to: "...I say he he he he he, say you lovin..." Z gory dzieki za odpowiedz. Ad.1 - nie wiem Ad.2 - Supermode - Tell me why Ad.3 - wiem ale nie pamiętam tytułu :D jak sobie przypomne to dam edita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 IRA a tytul ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) a tytul ?To nie ma oficjalnego tytułu. Została stworzona na potrzeby Mundialu. Jest to przeróbka "Szczęśliwego Nowego Yorku". Na stronie http://www.wywiesmyflagi.pl/index_start.html pojawiła się jakiś czas temu nowa wersja piosenki, ale juz jej nie ma.. edit: Dla tych, którzy jej nie słyszeli --> http://rapidshare.de/files/24399244/Piosen...ndialu.MP3.html Edytowane 28 Czerwca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) potrzebuje tytułu piosenki Robiego Williamsa w której robi za kierowce F1 bodajże:) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) "superme" chy jakoś tak :) EDIT: byłem blisko :lol: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 potrzebuje tytułu piosenki Robiego Williamsa w której robi za kierowce F1 bodajże:)Supreme :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 dziekowa chłopaki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Znacie moze tytuł piosenki, która leci w reklamie Dodge'a Calibra? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Szukam piosenki, która została zaśpiewana na Mtv Movie Awards. Tą piosenkę śpiewał koleś przebrany za Lorda Vadera. Kojarzy ktoś to ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Ja [; momencik zara Ci powiem... edit Gnarls Barkley - Crazy harry co do Ad.3 to jest tytuł Say Hay albo Say Hey ;) znajdziesz na pewno Edytowane 2 Lipca 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam. Ostatnio bylem w salonie mercedesa, tam stal laptop z pewna tapeta. Byl na niej fotel obszyty skora, koloru jasnobrazowego z metalowym znaczkiem AMG wszytym w zaglowek. Znaczek ten znajdowal sie w centrum fotki. Niestety nie mam juz mozliwosci kontaktu z wlascicielem laptopa, przeszperalem tez google ale bez wiekszego rezulatatu. Czy ktos ma/widzial taka tapetke? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja [; momencik zara Ci powiem... edit Gnarls Barkley - Crazy Dzięki, waśnię o to chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Harry- co do trzeciego tytulu to jest HI TRACK- say say say :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...