m4r Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 S.O. Project - Direct Dizko [pierwsza wersja z 2002 roku] albo jeden z ostatnich remake'ów TBA - Direct Dizko (Sander Van Doorn remix) KTHX :] Pewnie Van Doorn, bo zajeżdzało nowością. Pierwszą wersję słyszałem w którymś secie tiesto (qrna nie znalazłem tracklisty, bo bym d..y nie zawracał ;) ). Tak czy inaczej, dzięki jeszcze raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 :arrow: jvt Ten pierwszy utwor to nie czasem Paul Johnson - Get Get Down? Sam kiedys tu o niego pytalem :) Niestety ale to nie to. Ta piosenka ktorej ja szukam to jest taka techniawka. Prosze o dalesze propozycje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ktos wie, jaki tytul nosi i kto wykonuje utwor wykorzystany w tym filmie? http://video.google.com/videoplay?docid=64...7&q=polonez Dzieki z gory za pomoc! ... Muzyka pochodzi z serialu Knight Rider i nazywa się Knight Rider Theme :D Kilka zespołów pobierało sample do swoich utworów jak Busta Rhymes czy System of a Down :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Potrzebna reklama piwa Dog In The Fog, ta gdzie stoja ludzie w windzie, winda sie urywa i gosciu zaczyna mowic ze 'widzial bardzo interesujacy film na kablowce wczoraj' (NIE chodzi o ta reklame w windzie ktora nie byla jeszcze publikowana i jest dostepna na stronie doginthefog`a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja poszukuje motywu z reklamy ery gdzie taka ładna pani w niebieskiej sukience wchodzi do baru, dwóch kolesi kupuje jej drinka, a potem ona wita się ze swoim chłopakiem i te drinki piją =] I jeszcze pisze że za dwie minuty spoza sieci do ciebie jest jedna minuta darmowa albo 4 smsy ;p Na reklamy.tv nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja szukam kawalka z filmu It's All Gone Pete Tong, ktorego Frankie podsluciach!e przy deckach w 12tej minucie filmu kiedy to zaczyna mu sie sluch psuc. Taka gitarka i zaraz wchodzi bardzo charakterystyczni bit. Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ok znalazłem to, co szukałem: Irene Cara - Flashdance...What a Feeling Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nikt mi nie pomoze :cry: ? Witam! Poszukuje utworu, ale nie wiem czy to jest tylko wejscie/czesc, czy cala wersja. A mianowicie chodzi mi o piosenke, ktora jest odgrywana w momene rozpoczynania sie meczu na TVP1/2 czy tez Polsacie (kolorowe postacie odbijajace pilke, i muzyka w tle, o ktora wlasnie chodzi). Wiem, ze troche ciezko to wytlumaczyc, i zakrecilem, ale licze na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 st1ch, nie jestem pewien czy dokładnie o to Ci chodzi ale sprawdź: Goleo VI - Bamboo Dance Mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja szukam kawalka z filmu It's All Gone Pete Tong, ktorego Frankie podsluciach!e przy deckach w 12tej minucie filmu kiedy to zaczyna mu sie sluch psuc. Taka gitarka i zaraz wchodzi bardzo charakterystyczni bit. Z gory dzieki :) VirtualDub i moze jakiś kawałek tego utworu ? niestety nie mam filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) VirtualDub i moze jakiś kawałek tego utworu ? niestety nie mam filmu. www.coloss.superhost.pl/underground/frankie.mp3 Edytowane 8 Lipca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) @insektcc : nie pomogę, nie mam pojęcia co to. A sprawdzałeś utwory z soundtrack'u ?? It's all gone soundtrack @www.amazon.com Edytowane 8 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 tak sprawdzalem i niestety zaden z tych. :( Szkoda bo fajnie sie zaczyna. No nic bede szukal dalej. Ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 :arrow: chemiczny_ali Dzieki stary raz jeszcze! :D :arrow: harry Get Get Down Paula Johnsona to tez utwor typu umcyk-umcyk, jednak szkoda, ze nie udalo mi sie trafic. Niemniej jednak on tez jest IMO wart uwagi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) El_gringo_dado, dzieki wielkie :wink: :). O to wlasnie mi chodzilo, juz odrazu wrzucam to na mojego kom'a do listy mp3. Dzieki jeszcze raz :wink:. A teraz byc moze do innego usera z forum :wink:. Poszukuje tytulu piosenki z reklamy najnowszego Forda Focus'a, bardzo nastrojowa, i tak jakos wpada w ucho :). :arrow: Reklama (Koles trzyma klamke, i przechodzi tak jak by w wymiarach, przyklada ja do tla i przechodzi przez drzwi, na koncu wsiada i jedzie Fordzikiem :wink:) Pozdrawiam Edytowane 8 Lipca 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 To może znowu ja: Chemical Brothers - "Shake Break (Bounce)" (ale nie jestem pewien) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 To może znowu ja: Chemical Brothers - "Shake Break (Bounce)" (ale nie jestem pewien) I to moze znowu ja podziekuje :wink:. Dzieki wielkie, wlasnie o to mi chodzilo :). "(ale nie jestem pewien)" - wiecej wiary w siebie, za kazdym razem masz racje :D. Dzieki wielkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Poszukuje napisów do filmu The Satch Tapes (biografia Satrianiego) Wątpie ze ktoś cos takiego posiada, ale może akurat fartem sie zdarzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 A ja poszukuje filmiku reklamowego lodówek BEKO - albo chocby muzyczki z tej reklamy... Teraz czesto w przerwach reklamowych podczas meczow M.Ś. jest puszczana w TV - a szukam lepszej jakosci niz na stronie firmowej producenta (www.beko.com.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Witam, poszukuje muzyki, która odgrywana jest na stronie głównej http://srs.namco.com/ - jakoś tak wpadła mi w ucho :) Z góry dzięki. Przy okazji - mechl!k, jak jeszcze nie znalazłeś dźwięku tej maszyny do pisania, to pamiętam że w programie do nauki szybkiego pisania "Mistrz Klawiatury" jest dokładni taki dźwięk jak się enter naciśnie, żeby do następnej linijki przejść :) Jak nie ma tego w plikach programu w jakimś ludzkim formacie to możesz zawsze ściągnąć Audiograbbera i nagrać sobie ten dźwięk do wav (przechwytuje on wszystkie dźwięki, jakie w danym momencie są do usłyszenia na komputerze - ja za jego pomocą nagrywam sobie fajne kawałki z radia internetowego, straty jakości w ogóle nie zauważyłem :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 witam wie ktos moze jakie tytuly maja te 2 utwory?? tutaj link kliknij uslyszalem w radiu i nagralem, sory za jakosc;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 @<<)MARyo(>> Ten pierwszy utwor to nie wiem, ale ten drugi to: Sound Players- Omega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 witam serdecznie, poszukuje adresu e-mail do działu marketingu polskiej siedziby firmy master card w celu uzyskania odpowiedzi jaką piosenkę wykorzystano w reklamie tejże firmy. w orginale śpiewa Peggy Lee - Fever, ale w reklami jest genialny remix. a może ktoś z was wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 witam serdecznie, poszukuje adresu e-mail do działu marketingu polskiej siedziby firmy master card w celu uzyskania odpowiedzi jaką piosenkę wykorzystano w reklamie tejże firmy. w orginale śpiewa Peggy Lee - Fever, ale w reklami jest genialny remix. a może ktoś z was wie? Chyba chodzi o piosenkę "Fever" w wykonaniu Eddie Cooley & John R. Davenport. Nie jestem do końca tego pewien, czy jest to akurat ta piosenka, gdyż jest dużo przeróbek oryginału... Tutaj można tą piosenkę ściagnać (nie jest to super jakość) --> http://rapidshare.de/files/25432751/fever_...enport.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Czesc dziewczyny. [; Szukam tytulu i wykonawcy piosenki z reklamy mebli BLACK RED WHITE. Taka starodawna amerykanska piosenka, spiewana przez faceta... Sprawa dosyc pilna, bo Najwyzsza Wladza Domowa sobie zazyczyla i nie daje mi spokoju. :) Dzieki z dolu... znaczy z gory. ;> Edytowane 10 Lipca 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 witam, dzieki za ten 2 utwor.. w tej chwili szukam tych tytulow, tez nagrane z radia... MP3 -1 mp3 -2 mp3 -3 bede bardzo dzwieczny jesli ktos poda :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Bardzo proste, tylko wyleciało mi z głowy. :) Co to za utwór ? http://rapidshare.de/files/25490803/what.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Bardzo proste, tylko wyleciało mi z głowy. :) Co to za utwór ? http://rapidshare.de/files/25490803/what.mp3.html Crowded House - Don't Dream It's Over Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dziękuję serdecznie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...p;q=pvp+lineage - wie ktoś co to za utwór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...