Gość Pioorek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dzieki, heh ze tez o google nie pomyslalem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Szukam nazw utworów z filmu The Fast And The Furious Tokyo Drift. Chciałbym trochę nasłuchać się tej muzyki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Szukam nazw utworów z filmu The Fast And The Furious Tokyo Drift. Chciałbym trochę nasłuchać się tej muzyki ;] 1. Tokyo Drift (Fast & Furious) - Teriyaki Boyz (4:15) 2. Six Days - DJ Shadow Featuring Mos Def (3:53) 3. The Barracuda - 5, 6, 7, 8's (2:28) 4. Restless - Evil Nine (4:56) 5. Round Round - Far*East Movement (3:21) 6. She Wants To Move - N.E.R.D. (3:35) 7. Cho Large - Teriyaki Boyz (5:15) 8. Resound - Dragon Ash (4:09) 9. Speed - Atari Teenage Riot (2:50) 10. Bandaleros - Don Omar (5:07) 11. Conteo - Don Omar (3:18) 12. Mustang Nismo - Brian Tyler Featuring Slash (2:23) 20 sekund z google ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zapomniałem jak się pisze Soundtrack. A bez tego słowa google nie tegez. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Od razu Ci Kuruś mówie - tylko diwe pierwsze piosenki są znośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.maxior.pl/?p=index&id=24644&17 Wiecie mzoe co to za nutka?? Chwila w googlach --> Gnarls Barkley - "Crazy" edit: W komentarzach podany jest także tytuł tej piosenki ;) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zapomniałem jak się pisze Soundtrack. A bez tego słowa google nie tegez. Dzięki. Ja pamiętałem, ale zamiast tego wpisałem "OST" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wie ktos jaki tyt. mp3 z powyzej podanych z Soundtracka'a, jak na poczatku driftuja w tych pietrowych garazach.Co ten koles rozwalal bryke obijajac sie o sciany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Kto mi powie co to jest? Tytuł i wykonawca mile widziany ;] http://media.putfile.com/come-on-31 Sora za wage (3MB) ale to dość długi kawałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wie ktos jaki tyt. mp3 z powyzej podanych z Soundtracka'a, jak na poczatku driftuja w tych pietrowych garazach.Co ten koles rozwalal bryke obijajac sie o sciany Dragon Ash - [The Fast And The Furious: Tokyo Drift #08] Resound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ostatnio nie mogę wejść na napisy.info - wy też tak macie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 LOL2 a moze sprobujesz na http://napisy.org ???? :blink: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zna ktoś The Drill zmiksowany z inną pisoenka, w której śpiewaja: "...why you look at(it) me...kabam, kabam" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 szukam 2 rzeczy : jedna to jest piosenka w ktorej jakis facet spiewa: I cant live without you, babe youre the one... a druga rzecz to slowa (tekst) z angielskiej wersji tematu muzycznego z W.I.T.C.H ;) 'test po angielsku' (tekst bardziej mi potrzebny niz piosenka ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 LOL2 a moze sprobujesz na http://napisy.org ???? :blink: :mur: :mur: :mur: Czy ja gdzieś pytałem o srtonkę z napisami?? Pytałem tylko czy działa wam napisy.info> Proponuję kurs czytania ze zrozumieniem :blink: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dziewczyny spokojnie. Tu powinna panowac przyjazna i mila atmosfera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dzień dobry ! Poszukuję tytułów dwóch piosenek. Piosenki występują w filmie "The Ringer". Zarówno pierwsza jak i druga odtwarzana jest podczas imprezy pod koniec filmu (przed biegiem finałowym). Sądze że, z pierwszą nie będzie problemu, ale z drugą może być gorzej. Zaskoczcie mnie ;] Z góry gorąco dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) To teraz moja kolej. Poszukuje Piosenki w 99% Tom'a Jones'a w której non stop leci Tekst Now I can win with him in my life Tu macie fragment tej piosenki : TU A tu kolejna pioesnka którą poszukuje: To jakiś francuski rock TU No i jeszcze jedna: O Tu Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez siwy_bos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Serio nikt nie kojarzy takich słów: ...why you look at me, why you look it for (...) kabam, kabam, kabam, kabam... Z melodią the Drill to jest jzu calkiem masakra... poszukuje te piosenki,ale nie umiem znalesć.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No i jeszcze jedna: O TuRazorlight - "In The Morning" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ostatnio w radiu slyszalem taki kawalek ktory wpadl mi w ucho, szukalem na necie fragmentu refrenu ale nic z tego... a leci to tak "she is your sister", spiewa to jakas kobietka ;p. bylbym wdzieczny za tytul i wykonawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Co to za piosenka na tym filmiku [+18] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.smog.pl/wideo/1465/najlepsza_pupa_w_internecie/ Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_to_the_Bone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dzięki ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie: film 2fast 2furious. pierwsza piosenka jaka sie pojawia w filmie [zaczyna sie podczas odtwarzania loga Universal], sprawdzalem i nie ma jej na oficjalnym soundtracku. zna ja ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Piosenka tytułowa z Viva la Bam, http://www.youtube.com/watch?v=OO44qVWmnwk - kto ją wykonuje i jaki tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie: film 2fast 2furious. pierwsza piosenka jaka sie pojawia w filmie [zaczyna sie podczas odtwarzania loga Universal], sprawdzalem i nie ma jej na oficjalnym soundtracku. zna ja ktos? 02-dj_shadow_feat_mos_def-six_days_the_remix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie: film 2fast 2furious. pierwsza piosenka jaka sie pojawia w filmie [zaczyna sie podczas odtwarzania loga Universal], sprawdzalem i nie ma jej na oficjalnym soundtracku. zna ja ktos? 02-dj_shadow_feat_mos_def-six_days_the_remix I jest na soundtracku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pudlo niestety. Chodzi mi o druga czesc: "2 fast 2 furious" [ta z zoltym evo], a nie o tokio drifta ;) Jak znajde plytke z filmem wytne ten kawalek i wrzuce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Kto mi powie co to jest? Tytuł i wykonawca mile widziany ;] http://media.putfile.com/come-on-31 Sora za wage (3MB) ale to dość długi kawałek. Powtarzam sie, wiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...