studenc1k Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Kto mi powie co to jest? Tytuł i wykonawca mile widziany ;] http://media.putfile.com/come-on-31 Sora za wage (3MB) ale to dość długi kawałek. Powtarzam sie, wiem ;] Billy Moore - "Come On And Do It" Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dzięki ;* Tyle sie tego naszukałem, dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie: film 2fast 2furious. pierwsza piosenka jaka sie pojawia w filmie [zaczyna sie podczas odtwarzania loga Universal], sprawdzalem i nie ma jej na oficjalnym soundtracku. zna ja ktos? Może to coś pomoże: http://www.pagenstecher.de/topic112912,2Fa...START-Song.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Elo :D Wie ktoś moze jak sie wabia kawalki w ktorych laski spiewaja: 1: give me some emotions... lay on my ... aaaa, give me some emotions... 2. give me a time to pray, for me, just give me a time to pray... To sa 2 rozne kawalki :wink: Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @Master 1. Sylver - Lay All Your Love On Me 2. Andrea - Time to Pray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @Master 1. Sylver - Lay All Your Love On Me 2. Andrea - Time to Pray Wielkie dzieki @dayus ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Spoko. "...I feel so lonely without you... So lonely So lonely..." Wyglada mi tak na 2 letni trancowy kawałek, babka to spiewa,zna ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Spoko. "...I feel so lonely without you... So lonely So lonely..." Wyglada mi tak na 2 letni trancowy kawałek, babka to spiewa,zna ktoś? jedyne co mi na myśl przychodzi to Deep Spirit - Lonely, ale nie wiem czy to to;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Może to coś pomoże: http://www.pagenstecher.de/topic112912,2Fa...START-Song.html nom, tam jest podane. WIELKIE THX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ostatnio w radiu slyszalem taki kawalek ktory wpadl mi w ucho, szukalem na necie fragmentu refrenu ale nic z tego... a leci to tak "she is your sister", spiewa to jakas kobietka ;p. bylbym wdzieczny za tytul i wykonawce slowa brzmia inaczej jednak :o "she's into your system", a wykonawca i tytul Elize - Into Your System :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 EXO3 - to nie to :/ Deep Spirit znam... ten kawalek jest bardziej rasowy o ktorm pisze ;) i wolniejszy,spokojniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Hi Słyszałem w radiu eska taki fajny kawałek- coś w stylu słynnego Explosion. Na początku umcyki a w refrenie melodyjny wokal jakiejś niewiasty. Podobno to hit tego lata. prosze o jakieś podpowiedzi Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez wyros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Będę strzalał: Blank & Jones - Catch Jeśli nie, to może coś z tej listy: http://www.lublin.eska.pl/ilps.php?id=332 lub tej: http://www.lublin.eska.pl/ieurotop.php Kate Ryan, Sylver..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Poszukuje muzyki z Tego filmiku. Szukam wszystkich 3 kawałków ale najbardziej interesuje mnie ten środkowy(chyba Bruca Springsteena) Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Napewno Bruce Springsteen, a tytuł to Secret Garden. Następny utwór to Avril Lavigne - I'm With You. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Napewno Bruce Springsteen, a tytuł to Secret Garden. Następny utwór to Avril Lavigne - I'm With You.thnx !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 a zna ktos tytul kawalka z reklamy Zwolnij szkoda zycia co koles jedzie Subarką i budzi sie w trumnie ? ? ? jak bylo to niebijcie bo nieznalazlem, (...) Przeglądaj, szczególnie strony 3 i 4 tematu. Ewentualnie napisz- wyślę na swój serwer, powinno się zmieścić to + rmx 2m47s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 szukam nagrania tego utworu: Przyjacielu, chcę zostać z Tobą Przy Tobie chcę być I nie trzeba, byś mówił coś Wystarczy byś był Ref.: Bo nie ma większej miłości niż ta Gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć Chcę być z Tobą, gdy jest mi dobrze I kiedy mi źle Przyjacielu, otwieram przed Tobą Serce swe Ref.: Bo nie ma większej... tekstów jest w sieci mase ale czy jest jakieś nagranie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 moglby ktos napisac coto za piosenka wystepuje w tym filmiku LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Utworek to Disturbed - Decadence, album Ten Thousand Fists z 2005 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 moze ktos bedzie wiedział co za muzyka leci tu w tle ? - http://coto.patrz.pl/ - zaczyna sie nagranie jakos od 3 sekundy,wiem ze ktrotkie ale pozniej juz kompletnie nic nie slychac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Przechodziłem dziś obok domku z którego słychać było taki jakby polski punkowy kawałek w którym było tak: Tanie wino jest dobre bo jest dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) zapewne oglądał tu ktoś "Blade'a" [1]... wie ktoś może co to za muzyka leciała na tej dyskotece( krew tryskała z natrysków) gdzie Blade rozwalał tam wszystkich ? :D Edytowane 4 Września 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 @RepsOn : Ten utwór to New Order - Confusion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 @RepsOn : Ten utwór to New Order - Confusion. Ściągam, jeśli to to o co mi chodziło to jestem ci dozgonnie wdzięczny :* :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 To na pewno to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 AAAA to jest to...dzięki ci wielkie mistrzu :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 a czy to tez nie widniało pod nazwą "public domain - operation blade" ? imo 6-ścio minutowy dobry kawałek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) a czy to tez nie widniało pod nazwą "public domain - operation blade" ? Public Domain wykorzstali w swoim utworze główny motyw z oryginalnego utworu, którym jest New Order - Confusion. Pozatym Blade i soundtrack z niego to 1998 rok, a Public Domain - Operation Blade to rok 2000, jeśli mnie pamięć nie myli. Pierwsza wersja New Order - Confusion była chyba w latach 80'tych, poźniej było kilka re-edycji tego utworu. EDIT : Trochę poszukałem i wersja, która znajduje się na soundtracku z Blade'a to New Order - Confusion (Pump Panel Reconstruction Mix) z 1998 roku. Edytowane 7 Września 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 szukam napisów do filmu WTC - gnz[at]poczta.fm - big thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...