Gość Mike Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-68...q=Drift+Factory Szukam muzy z tego filmiku. Bit leci z Equal In Love ale słowa zupełnie inne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-68...q=Drift+Factory Szukam muzy z tego filmiku. Bit leci z Equal In Love ale słowa zupełnie inne... East Clubbers - "More More More" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Jak komuś się nudzi to niech ściągnie najnowszy filmik z energy i mi powie co to za kawałek :) A raczej remix bo kawałek znam. http://serv2.djmisiek.info/15lat-energy200...dioparty.pl.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ja też mam wielką prośbę - ostatnio w klubie słyszałem energiczny kawałek; raczej nie jakąś nowość - jedyne co udało mi się zapamiętać, to że cyklicznie powtarzały się tam m.in. słowa: "She's so sexy, sexy, sexy, sexy /no no no no no no/.... she's so sexy sexy sexy sexy..." itd. Pioseneczka bardzo mi wpadła w ucho - jeżeli ktokolwiek wie coś na temat tytułu lub wykonawcy byłbym widzięczny. I zapomniałbym - kobieta, która śpiewa ma głos o niskim brzmieniu... przynajmniej taką wersję słyszałem. Dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Ja też mam wielką prośbę - ostatnio w klubie słyszałem energiczny kawałek; raczej nie jakąś nowość - jedyne co udało mi się zapamiętać, to że cyklicznie powtarzały się tam m.in. słowa: "She's so sexy, sexy, sexy, sexy /no no no no no no/.... she's so sexy sexy sexy sexy..." itd. Pioseneczka bardzo mi wpadła w ucho - jeżeli ktokolwiek wie coś na temat tytułu lub wykonawcy byłbym widzięczny. I zapomniałbym - kobieta, która śpiewa ma głos o niskim brzmieniu... przynajmniej taką wersję słyszałem. Dzięki z góry French Affair - Sexy Edytowane 10 Września 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 a wiecie moze przy jakiej piosence tanczyli Marcin Mroczek i Edyta w Tancu z gwiazdami? / przed chwila :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 French Affair - Sexy @Mike jestes wielki :)))))) dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Radia słucham rzadko, ale dzisiaj w Rmf słyszałem przeróbke Stinga, zaczyna się normalnie, potem śpiewa kobieta i dochodzi rap, ktoś wie jak się nazywa ten utwór??Do tej samej muzyki śpiewa jeszcze Grzegorz Markowski no nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Czy ktos wie kto wykonuje ten utworek rockowy :?: Sound_clip__01_.wav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 a wiecie moze przy jakiej piosence tanczyli Marcin Mroczek i Edyta w Tancu z gwiazdami? / wczoraj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 pamietacie ten filmik z ktorego jest zrobiony ten gif ? bo nie moge go nigdzie znalesc ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Czy ktos wie kto wykonuje ten utworek rockowy :?: Sound_clip__01_.wav Metropolis - The Darkest Side Of The Night @sesq to chyba Aphex Twin - Rubber Johnny http://video.google.pl/videoplay?docid=738...n+rubber+johnny btw chyba najbardziej chory klip jaki widzialem Edytowane 11 Września 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Mogiel http://www.yonkis.com/mediaflash/unmillon.htm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Karmah - just Be Good To me ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 A mi ktoś odpowie odnośnie tego filmu z energy :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 "I Just want to you know who I am" "And I'm give up to tell..." Nie wiem jak to dalej szlo. Wolna piosenka bardzo znana na pewno Cos przekrecilem moze ale google nic mi nie pokazuje :(. Co to za piosenka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 "I Just want to you know who I am" "And I'm give up to tell..." Nie wiem jak to dalej szlo. Wolna piosenka bardzo znana na pewno Cos przekrecilem moze ale google nic mi nie pokazuje :(. Co to za piosenka? Goo Goo Dolls - "Iris" (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Dzieki, o to mi chodzilo wlasnie ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Przez kogo i pod jakim tytułem wykonywana jest piosenka z najnowszej reklamy Ery? Tą, gdzie pod koniec wpychają się z takimi wielkimi cyframi [ 10 ] w drzwi salonu ery ? /ma ktos może tą piosenkę? Nie mogę tego znaleźć. Proszę o kontakt - pw, lub ewentualnie gg - jest w profilu. :) Edytowane 12 Września 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Kto i pod jakim tytułem wykonywana jest piosenka z najnowszej reklamy Ery? Tą, gdzie pod koniec wpychają się z takimi wielkimi cyframi [ 10 ] w drzwi salonu ery ?Podobno jest to Renton - "Hey Girl" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Siemka zna ktoś może tytuł tej piosenki ? Jej kawałek umieszczony jest w tym linku a dokladnie zaczyna sie w 3:45 min: http://patrz.pl?73016 Z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Siemka zna ktoś może tytuł tej piosenki ? Jej kawałek umieszczony jest w tym linku a dokladnie zaczyna sie w 3:45 min: http://patrz.pl?73016 Z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam :) W oryginale było to Cranberries - Zombie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 W oryginale było to Cranberries - Zombie @Mogiel jesteś dla mnie Bogiem :o Wielkie dzieki :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Jak by ktoś znał artyste i wykoawce tego utwory, był bym wdzięczny o podanie tych danych :) http://www.sendspace.com/file/78kojo Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Tytuł to zapewne "Volare". Wersji (miksów) jest zapewne kilka. Jeśli nikt nie będzie wiedział, to zostaje sprawdzenie wszystkich. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 @Mogiel jesteś dla mnie Bogiem :o Wielkie dzieki :wink: :DNIe no, jaka perwa. W tym temacie duzo osob nie zna tak pospolitych i łatwych do wyszukania piosenek, i o dziwo znajduja pomoc ;) Ja mam cos takiego, nagrane z radia na kasete i dzis na odtwarzacz mp3 zebym mogł to tu wrzucic ;) http://forum.szczytno.org/jacek/VOICE001.MP3 Podziekowanie dla osoby ktora odpowie poprawnie na pytanie - jak nazywa sie ten utwor? Jakiego wykonwcy chociaz.. Z gory dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 NIe no, jaka perwa. W tym temacie duzo osob nie zna tak pospolitych i łatwych do wyszukania piosenek, i o dziwo znajduja pomoc ;) Ja mam cos takiego, nagrane z radia na kasete i dzis na odtwarzacz mp3 zebym mogł to tu wrzucic ;) http://forum.szczytno.org/jacek/VOICE001.MP3 Podziekowanie dla osoby ktora odpowie poprawnie na pytanie - jak nazywa sie ten utwor? Jakiego wykonwcy chociaz.. Z gory dzieki ;) Jesteś po prostu zazdrosny :P A Twoj kawałek to chyba Simon Collins - PRIDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Nie zazdrosc. Nie rozumiem czemu ludzie nie znaja tak pospolitych utowrow.. :) Dzieki, jestes 2 badz 3 osoba ktora mi pomogła w tym temacie. Wielkie dzieki. Pisoenka bardzo ładna, polecam. Ah te kobzy.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 http://www.youtube.com/watch?v=22zdFLN5Cwg Zna ktoś kawałek, który leci w tym filmiku ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Srednio to pasuje do tego tematu, ale tez poszukuje Dan Dan Kokoro Hikareteku (piosenka poczatkowa DBGT) w wersji midi jako dzwonek na komorke Pare wersji juz sprawdzalem, ale zadna nie dzialala ani pod winampem, ani na telefonie Jakby mi ktos znalazl, bede bardzo wdzieczny PW lub mail (aragornpl 'malpa :P' wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...