studenc1k Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 http://www.youtube.com/watch?v=22zdFLN5Cwg Zna ktoś kawałek, który leci w tym filmiku ??? ehh, 5 sek. szukania w komentarzach po wpisaniu słówka 'music'... --> Def Leppard - "Pour Some Sugar On Me" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Takie pytanie, zna ktoś nazwę utworu lecącego w reklamie Alfy 147 (z tym włochatym leniwcem czy co to jest)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Mordeczki wy moje. ;] Kto mi powie ma w!n0: :arrow: Kto tu rapuje na samym poczatku - KLIK! :arrow: Kto remixuje "Voodoo People" od Prodigy - KLIK! Za pomoc, naturalnie... EDIT. Dzieki za pomoc, talib666! Prodigy spoko jest. :) Fat Joe zaraz sprawdze. Przypomnialo mi sie jeszcze jedno... Na polskim MTV kiedys przed Yo! MTV Raps byl tez taki program hip-hopowy, co go bodajze Red prowadzil. MTV Squad czy cos takiego... Chodzi mi o fragment utworu wykorzystany w intro i w outro chyba tez. Ta sama nuta byla wykorzystana w "Blokersach" Sylwestra Latkowskiego. Dokladnie w 00:28:30 (scena na Jezycach). Jak juz jestesmy przy "Blokersach", to jakby ktos mial, bardzo prosilbym o podrzucenie mi bitu, ktory leci w tle w 00:41:30 (jak sie Delis wypowiadal :)) i w 00:45:03, jak Lamzas mowil o nielegalnym zyciu. :D Wiem, ze bity robili 600V, Magiera i Lasscah, ale nigdzie nie moge ich oddzielnie znalezc. Za kazda pomoc bede wdzieczny. EDIT.2 Dzia, Paszczu! Masz u mnie "Mocnego Byka". :P Edytowane 26 Września 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Mordeczki wy moje. ;] Kto mi powie ma w!n0: :arrow: Kto tu rapuje na samym poczatku - KLIK! :arrow: Kto remixuje "Voodoo People" od Prodigy - KLIK! Za pomoc, naturalnie... Co do pierwszego to po głosie przypomina mi Fat Joe. Jeśli chodzi o remix to masz ten kawałek i klip gratis . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ktos wie co za kawalek leci w "Fast & Furious Tokyo Drift" ok 00:19:45s ? Jak Twinkie pokazuje pierwszy raz swoje autko glownemu bohaterowi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Wiecie moze kto jest wykonawca Piosenki z Rocky'iego Eye Of The Tiger.Refren spiewa taka laska.Czesto ta piosenka leci/leciala w radiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Amel Benk < damski cover Orginal < Survivor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Ktos wie co za kawalek leci w "Fast & Furious Tokyo Drift" ok 00:19:45s ? Jak Twinkie pokazuje pierwszy raz swoje autko glownemu bohaterowi :>grifts - ooh ahh :] Powiedz mi jescze - mody z eSATA2 działają na Twojej mobo? Konkretnie chodzi mi o fałkor, bo musze podgonić Athlona ;] Edytowane 20 Września 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) grifts - ooh ahh :] Powiedz mi jescze - mody z eSATA2 działają na Twojej mobo? Konkretnie chodzi mi o fałkor, bo musze podgonić Athlona ;] Dzieki za tyt, to jest to ;] Co do Twojego pytania to nie mam pojecia.. wiem tylko ze mody z Dual-SATA2 dzialaja na Dual-VSTA ;] Edytowane 20 Września 2006 przez Camel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Moze ktoś wie jaki ma tytuł i ktory z kabaretów jest autorem skeczu o tatuażu. Dokladniej chodzi o studio tatuażu gdzie kolesie majacy zdawać mature wytatuowali sobie sciagi na klacie i dyrektor szkoly tez sobie chyba cos tatuowal. Dokladnie nie pamietam ale moze ktos to skojarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Witam szykam ale nie moge znalezc! Jaki jest tytul tego Utworu! To nie wirus a ni nic takiego to tylko kawalek tego utworu. Z gory thx. EDIT: OK mam Edytowane 24 Września 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Mordeczki wy moje. ;] Kto mi powie ma w!n0: :arrow: Kto tu rapuje na samym poczatku - KLIK! ... Notorious B.I.G. - Dead Wrong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Napiszę tu bo poszukuję, a jeśli nie można tego tutaj napisać to proszę o usuinięcie posta. Poszukuję tekstu i teledysku piosenki : Schiller - Tired Of Being Alone (Mit Tarja Turunen) Z góry serdeczne dzięki za jakie kolwiek namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Wie ktoś co to za piosenka leci w nowej reklamie ERA ... w tej reklamie idą do salonu i po drodze widzą auto, fajną dziewczynę itp. i jeden z nich mówi : że taka okazja się jeszcze powtórzy itp. Fajna jest ta piosenka, wiecie co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mam pytanie.Wpadla w uchu mojej dziewczynie pewna piosenka z RMF'u.Takze ja slyszalem.Spiewa ja bodajze Krawczyk z jakas piosenkarka slow dokladnie nie pamietam ale mniej wiecej jest "to co bylo musi byc...."jest wolny spokojny utwor.Jak bede wiedzial cos wiecej to napisze.Aczkolwiek moze ktos skojarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Mam pytanie.Wpadla w uchu mojej dziewczynie pewna piosenka z RMF'u.Takze ja slyszalem.Spiewa ja bodajze Krawczyk z jakas piosenkarka slow dokladnie nie pamietam ale mniej wiecej jest "to co bylo musi byc...."jest wolny spokojny utwor.Jak bede wiedzial cos wiecej to napisze.Aczkolwiek moze ktos skojarzy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to duet Krawczyka i Edyty Bartosiewicz - Trudno Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Wlasnie o to chodzi ze nie :? .Chociaz co to tego ze to spiewa krawczyk nie jestem pewien.Albo popytam wsrod znajomych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Czy ktos moze ogladal film Hools & Thugs the most violent fans ? Interesuje mnie muzyka ktora tam leci, taki jakis fajny trance chyba. Jakby ktos wiedzial to niech da znac, calkiem mozliew ze jest to cos DJ Icey ale nie jestem pewien . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Poszukuje mp3 lub clipu The Streets - The Prangin Out Jednak nie chodzi mi o normalna wersje ale o "przeróbke" - Mike Skinner rymuje tam tylko refren, reszte nawijaja jego czarnoskorzy towarzysze.. ;] UPDATE: Thx to kev za clip i DaRoNa za mp3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Jeden z odcinków Top Gear (wycinek) http://www.sendspace.com/file/2vj43u Panocki musze mieć utwór który leci w tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Poszukuje piosenki do której był teledysk (stary). Teledysk miał formę gry komputerowej (takiej jakby platformówki) Gdzie taki dziwny stworek biegł po jakieś pustni i zbierał płyty vinylowe. i go gonił na końcu taki wielki stórw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 technodisco ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam Poszukuję, odcinek Top Gear-a, lub fragment, w którym jezdzili citroenem CX, podajze zaraz po tym jezdzili C6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Szukam tytułu kawałka który od niedawna leci w RMF FM. To jest jakiś remix kawałka w stylu gta VC :) a konkretnie jego orginał leciał w Flash.fm w Vice City. Zna ktoś tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Jeden z odcinków Top Gear (wycinek) http://www.sendspace.com/file/2vj43u Panocki musze mieć utwór który leci w tle Tez mnie sie podoba jakby ktos znal to prosze o wykonawce i tyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Utwor z reklamy skody roomster czy jak to sie tam pisze :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 technodisco ? Dziękować bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Utwor z reklamy skody roomster czy jak to sie tam pisze :>.Kris - "Room for more" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ten Kris - "Room for more" jest z tego filmiku Top Gear jesli tak to mozecie podac jakies namiary bo nie moge go nigdzie znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...