sesq Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 nie, nie to byla gra 3D, na PC, bycmoze pod dosa ( uruchamialem ja na windowsie plikie .bat ) w grze sie nie strzelalo, tylko trzeba bylo przeleciec tor, skaczac i omijajac dziury itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Witam poszukuję kawałka który leci w tle w tym filmiku. Jesli ktoś zna tytuł byłbym bardzo wdzięczny. Przy okazji mozna się trochę pośmiać. LINK . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Witam poszukuję kawałka który leci w tle w tym filmiku. Jesli ktoś zna tytuł byłbym bardzo wdzięczny. Przy okazji mozna się trochę pośmiać. LINK . PozdrawiamMuzyczka od 1:20? --> Steppenwolf - "Born To Be Wild" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 OK thx to już mam, chodzi mi o tą która zaczyna się w 13 sekundzie i kawałkami leci później przez jakies 30 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jak sie nazywa piosenka co leci w nowej reklamie noki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jak sie nazywa piosenka co leci w nowej reklamie noki?Chodzi o Nokia N series? --> Moby - "In my heart" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Dzieki , wiedzialem ze to moby ale niewiedzialem jak sie piosenka zwie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Dobra panocki jestem coraz bliżej końca mojego problemu, szukam tytułu piosenki z tego intro http://www.nfsplanet.com/nfs7_movies.php?lang=eng - NFS Underground E3 Trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casperek_ Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) witam :) przerylem juz pol netu zeby tylko znalesc tytul pewnego kawalka z lat 90tych... moze wy pamietacie jak on sie zwie?? zaczyna sie slowami: OO ooo why, i only know ... cos tam ... but you in my life ... i potem refren skada sie ze slow: I just wanna be with you ... Link do kilku sekund utworkuu Pozdrawiam Edytowane 16 Października 2006 przez Casperek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 @Casperek: Bushman - No One Else Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) a na przyszłość dla wszystkich poszukiwaczy: google - w cudzysłów wpisać tekst tego co sie zrozumie i juz mamy wynik:) Sam natomiast szukam tego kawałka www.silent.dolsat.pl/cotojest.mp3 Edytowane 17 Października 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 szukam napisow do filmow: Bottom's Up (DVDRip XviD-BeStDiVX) Hard Luck (STV DVDRip XviD-SSF) Hot Tamale (DVDRip XviD-ESPiSE) Love Comes to the Executioner (FESTiVAL PROPER DVDRip XviD-SAPHiRE) Neil's Party (FESTiVAL UNRATED DVDRip XviD-SAPHiRE) One Last Thing (LiMiTED DVDRip XviD-BMB) School For Seduction (LiMiTED DVDRip XviD-BNU) The Champagne Gang (STV DVDRip XviD-FS-iMMORTALs) Whirlygirl (PROPER DVDRip XviD-VoMiT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casperek_ Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 @satoshie dzieki!! jestes wielki :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) poszukuje tytulu starej gry, gdzie sie latalo sie nad ziemia takim odrzucowcem, i mozna bylo nim skakac, gra polegala na omijaniu roznych przeszkod itp. dolanczam screena gra moze miala w nazwie slowo 'sky' jak sie domyślam chodzi o Skyroads Edytowane 17 Października 2006 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 To teraz cos trudnego (chyba) dal speców :wink: Szukam tytulu/wykonawcy tej piosenki, nie wiem w ogole co to moze byc, czy to jakis cover czy cus nie mam pojecia... :oops: a tak mi to wpadlo w ucho... :rolleyes: chyba fragment: http://rapidshare.de/files/37121423/69.mp3.html Help. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Czy ten kawałek z reklamy citroena C4 (ta w której samochód zamienia się w robota) to część jakiegoś dłuższego tracku czy tylko sample na potrzeby reklamy? Jeśli jest dłuższa wersja to może ktoś zna tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 ...kawałek z reklamy citroena C4 (ta w której samochód zamienia się w robota)..The Egg Vs David Guetta - "Love Don't Let Me Walk Away" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 nie bardzo wiem czy to tutaj ale potrzebuje napisu "Kamikaze" japonskimi literkami w formacie graficznym najlepiej bo nie mam zadnych czcionek japonskich na kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Elo zna moze ktoś tytuły rych dwóch kawałkow ? Ten: http://patrz.pl?88014 i ten: http://patrz.pl?88015 P.S Ten drugi to Eminem ale tytulu nie znam :P Z góry dizeki za pomoc PzDr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Elo zna moze ktoś tytuły rych dwóch kawałkow ? Ten: http://patrz.pl?88014 i ten: http://patrz.pl?88015 P.S Ten drugi to Eminem ale tytulu nie znam :P Z góry dizeki za pomoc PzDr Ten drugi utwór to Eminem - Lose Yourself Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 macie moze tabulature do Blinded in chains z Need4Speed MW? *najlepsza byla by wersja pod Guitar Pro 5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Szuakm filmu o wyścigach ulicznych motocyklistów , tylko był jeden film gdize goście zawiazywali sobie rzyłke w okół szyji, wiadomo po co. Szkoda że nie pamiętam tytułu moze wy znacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Szukam kawałka, który leciał w Jarhead'ie w momencie jak byli tam reporterzy i ziomki zaczeły sie rozbierać. :) Teraz remix tego leci dość często w radiu. Leci jakoś tak : Dance everybody ... coś tam :) Znacie tytuł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Kto mi powie,co to za kawałek: http://dayus.elektroda.net/planet.mp3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Obczajcie filmik z tymi wieśniarami o powiedzcie co to za kawałek :) To nie jest orginał Everybody Dance Now :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Obczajcie filmik z tymi wieśniarami o powiedzcie co to za kawałek :) To nie jest orginał Everybody Dance Now :P Nie wiem dokładnie co to, ale napewno jest to remake kawałka C&C Music Factory - Gonna Make You Sweat. EDIT : Już wiem ... Bob Sinclar - Rock This Party (Everybody Dance Now) Edytowane 22 Października 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Nie wiem dokładnie co to, ale napewno jest to remake kawałka C&C Music Factory - Gonna Make You Sweat. EDIT : Już wiem ... Bob Sinclar - Rock This Party (Everybody Dance Now) Ok juz mam ten kawałek :) thx w każdym razie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Sorry za jakość (głośność, a raczej jej brak), ale tylko tak udało mi się to ująć (przez telefon). Wie ktoś co to za kawałek: Link To jakaś techniaweczka (szerokie pojęcie), to jest już końcówka utworu i tylko tyle udało mi się wyłapać :/ Z góry dzięki jak ktoś wynajdzie. Edytowane 25 Października 2006 przez _Niedoświadczony_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Szukam tytułu i wykonawcy kawałka z Tokyo Drift, konkretnie sam kawałek na końcu jak młody zaczyna scigać się z Doom'em i pokazują się napisy końcowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Szukam tytułu i wykonawcy kawałka z Tokyo Drift, konkretnie sam kawałek na końcu jak młody zaczyna scigać się z Doom'em i pokazują się napisy końcowe Don Omar - Conteo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...