pintek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Reklama Citroen ktora obecnie leci w TV. Jakiś robocik smiga sobie na łyżwach. Co to za muzyka w tle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Reklama Citroen ktora obecnie leci w TV. Jakiś robocik smiga sobie na łyżwach. Co to za muzyka w tle?The Egg/Tocadisco - Walking Away Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pintek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 @pisarz BIG thx. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 zna ktos piosenke z reklamy banku Milennium ?The Veils - "The leavers dance" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) To mam jeszcze jeden problem: http://dayus.w.interia.pl/cos22.wav to co leci w tle wywiadu (zaraz na poczatku slychac ten kawałek) Oraz ten nierozwikłany: http://dayus.w.interia.pl/cantstop.mp3 Jeśli ktoś ma Girardi & Orian - Lucille, to proszę o info @ PW. Edytowane 16 Listopada 2006 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) czego szukalem, ale juz nie suzkam [; Edytowane 20 Listopada 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 dawaliscie tu kiedys adres do strony gdzie mozna znalezc mp3 z roznymi odglosami. moglibyscie przypomniec ten adres? thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Był strone wcześniej :) http://www.findsounds.com/types.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) (NIEAKTUALNE) "Moby - "in my heart"" Ja mam z kolei zapytanie odnosnie piosenki lecacej w reklamach nowej serii Nokii (nie ta z abstrakcyjnymi morphingujacymy rysunkami lecz taka nromalna z ludzmi ;) ) Kawalek podobny do Moby - Troubles. (nieaktualne :) ) (NIEAKTUALNE) "Telepopmusic - "Breathe"" A druga rzecz to jak leci reklama VISA to czesto pod koniec reklam leci taka krotka wersja z takim spokojnym kawalkiem i znajomym zenskim wokalem. Ktos moze kojazy? Jesli dobrze mi swita to ten wokalik mial tez cos wspolnego z reklamami garniera albo innych kosmetykow ale pewie nie jestem Bylbym bardzo wdzieczny :) Edytowane 22 Listopada 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 A druga rzecz to jak leci reklama VISA to czesto pod koniec reklam leci taka krotka wersja z takim spokojnym kawalkiem i znajomym zenskim wokalem. Ktos moze kojazy? Jesli dobrze mi swita to ten wokalik mial tez cos wspolnego z reklamami garniera albo innych kosmetykow ale pewie nie jestem Bylbym bardzo wdzieczny :) Nie jestem pewien, ale może chodzi o Telepopmusic - "Breathe"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Nie jestem pewien, ale może chodzi o Telepopmusic - "Breathe"...BRAWO! :D Cudenko. Dzieki wielkie. http://dayus.w.interia.pl/moguai.mp3 zna ktos te kawałkiMason - exceeder i ile sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) tytul znanego kawalku, ktorego ostatnio 2x slyszalem w radio, spiewa jakis raper ( murzyn ) refrenik, a potem za nim jakas babka to powtarza. Edytowane 22 Listopada 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) @insektcc - to juz wiem... ale mam jeszcze to do rozpracowania: http://dayus.w.interia.pl/cos22.wav to co leci w tle wywiadu (zaraz na poczatku slychac ten kawałek) http://dayus.w.interia.pl/cantstop.mp3 Poszukuje mp3 Tymon & Tranzistors - Wieś jak malowanie. Jak ktoś ma prosze o info na PW Edytowane 23 Listopada 2006 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Wie ktos moze co to za utwor lecacy w tle?? Klyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Wie ktos moze co to za utwor lecacy w tle?? KlykDance Nation - Sunshine (Original Vocal Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Na Radiu ESKA juz 2 razy slyszalem taka piosenke w stylu hip-hop amerykanski a slowa w refrenie ( nie recze ze takie dokladnie ale to wpadlo mi do glowy ) " I'am gangstaaa ........ Gangsta brother" w miejscu kropek przerwa ze 2 sek. Kojarzy ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 " I'am gangstaaa ........ Gangsta brother"I am not a gangsta, i just a boder... Jakoś tak to leci. To jest chyba Kamilioner (ze słuchu) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 A jakies dokladniejsze namiary na te mp3 ? bo niedzwiadek nic mi nie znajduje pod haslem Kamilioner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Odsłuchajcie ten kawałek w Radiu Eska często leci KLIK kto to wykonuje ? Edytowane 29 Listopada 2006 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Odsłuchajcie ten kawałek w Radiu Eska często leci KLIK kto to wykonuje ? Ian Hammer Project Crocketts Theme 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) http://lordvader.ovh.org/Nagranie.mp3 ? mizerna jakosc bo nagrywane telefonem (AMR) potem konwertowane do mp3 96kbps... 609KB //edit: dzieki juz mam, kawalek to Pakito - Are you ready Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Kuba14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpeter Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 A jakies dokladniejsze namiary na te mp3 ? bo niedzwiadek nic mi nie znajduje pod haslem Kamilioner wpisz sobie w niedźwiadku chamillionaire, niestety nie wiem jaki jest tytuł tej piosenki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam, Poszukuję tej piosenki : http://download.yousendit.com/B06B7E2A236E17CB Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, Poszukuję tej piosenki : http://download.yousendit.com/B06B7E2A236E17CB Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Jakość sampla pozostawia wiele do życzenia, ale wydaje mi się, że to Katie Melua - Spider's Web. Edytowane 2 Grudnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Na Radiu ESKA juz 2 razy slyszalem taka piosenke w stylu hip-hop amerykanski a slowa w refrenie ( nie recze ze takie dokladnie ale to wpadlo mi do glowy ) " I'am gangstaaa ........ Gangsta brother" w miejscu kropek przerwa ze 2 sek. Kojarzy ktos ? Chamillionaire Ridin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Jednak nie to :// Edytowane 3 Grudnia 2006 przez pvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wie ktoś co to za utworki, jeden jakiś tranceowy a drugi housowy: TRACK 1 TRACK 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Troche inny problem Poszukuje pliku midi, badz zapisu nutowego, glownej melodii piosenki: ATB - You're not alone. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 A ja sie zastanawiam nad tytulem piosenki kotra leci w reklamie jakiejs kawy capuccino , takiej ze siedza jakies kobiety i pija kawe majac zamoczone usta w filizankach, ubrane na lata 30 chyba i przejezdza jakis gosc starym samochodem i one podnowsza glowy i maja takie wasiki z pianki , czesc tekstu jest "the name of the game" cos tam jeszczed jest z "passing by" ale juz nie pamietam wiecej bo dawno jej nie widzialem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...