Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, myślę, że moje pytanie w żaden sposób nie narusza sensu istnienia i celu tego topica, prosiłbym was o wasze ulubione kawałki, tytuły piosenek z lat 60, 70, 80, 90 o ile w ogóle ktoś z was słucha takiej muzyki. Wielu zespołów, wokalistów słyszałem i nie kojarzę, wielu znam, chciałbym poprostu poznać ich więcej. Jeżeli macie tego dużo to użyjcie spoilera, tak będzie IMHO najlepiej ;). Z góry dzięki. Jeżeli ktoś chce moją listę ulubionych kawałków z tych lat, zaraz ją tu umieszczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amatorów takiej muzyki jest tu sporo , wystarczy looknąc na ten topic , tam masz sporo tytułów z tamtych lat , czasami listy są po kilkadzieśiąt lub kilkaset utworów .

Generalnie może lepiej umieść pytanie w ww. topicu .

A co do samej treści pytania to od mojego postu w tamtym temacie przybyło trochę nagrań :

Sandra - Around My Heart

Sandra - Secret Land

Sandra - Everlasting Love

Sandra - Innocent Love

ABBA - Money , Money , Money

ABBA - Super Trooper

ABBA - Waterlo

Albano & Romina Power - Acapulco

Bad Boys Blue - You are Woman

Bananarama - Look The Floor ( Hypnotic Tango )

Belinda Carlise - Leave A Light On for Me

Demis Russos & Nancy Boyd - Una Paloma Blanca

Kenny Loogins - Footloose

Kombi - Nasze Randes-Vouz

Mitch Miller and His Orchestra - Bridge Over The River Kwai

Miko Mission - How Old are You

Paul Anka - Diana

Paul Anka - Oh Carol

Richard Marx - Right Here Waiting

Simple Red - Something Got Me Started

i ze 400 ( na 514 łącznie ) innych nagrań , jak chcesz to ci prześlę playlistę z Foobara .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam muzy co gosc najpierw spiewa bez muzy i tak po chwili się rozkreca w coraz mocniejsza nutę i taki rock jest na koncu.

wiem ze pierwsze słowa to chyba " This is the end you know

a w refrenie jest all of my life all of me die it d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sbchp250 napisał(a):

szukam muzy co gosc najpierw spiewa bez muzy i tak po chwili się rozkreca w coraz mocniejsza nutę i taki rock jest na koncu.

wiem ze pierwsze słowa to chyba " This is the end you know

a w refrenie jest all of my life all of me die it d

Sunrise avenue - fairtale gone bad ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja poszukuje tytułu mp3 w której śpiewa se jakiś murzyn i słowa lecą mniej więcej tak: "i'm ain't no money"

cholera wlasnie przed chwilą leciało w radiu ale nie podchwycilem wykonawcy obiło mi sie nazwisko tylko Simpson (Carey?)

Edytowane przez Keogh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Keogh napisał(a):

ja poszukuje tytułu mp3 w której śpiewa se jakiś murzyn i słowa lecą mniej więcej tak: "i'm ain't no money"

cholera wlasnie przed chwilą leciało w radiu ale nie podchwycilem wykonawcy obiło mi sie nazwisko tylko Simpson (Carey?)

yyy Fergie ft Ludacris - Glamorous?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koloboss FatboySlim Push the tempo(fajny tego teledysk jest:P).

A czy ktoś wie jak się nazywa wykonawca albo tytuł piosenki gdzie w refrenie śpiewa jakos tak :kara kara mi? Widziałem to na MTV a w radiu jak puszczą to mam takie szczęście że nie mówią kto to wykonywał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawelekmal napisał(a):

czy ktoś wie jaki tytuł ma oryginalna piosenka z pierwszych 35 sek piosenki toples - kobiety rządzą nami? http://www.youtube.com/watch?v=nqR5plG7SuQ to chyba jakas techniawka...

oraz jaki jest oryginał piosenki toples - ciało do ciała http://www.youtube.com/watch?v=vwPDThJEUgc pamiętam tę piosenkę z dawnych lat ;]

orginal z kobiety rzadza nami to jest dzievconka ale nie znam wykonawcy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grimlock napisał(a):

Czy ktoś zna tytuł piosenki lecącej w tej reklamie: http://www.youtube.com/watch?v=uNticdrJW8s

Makob Wegmann - "Over The Bridge"

Kawałek jak najbardziej zacny ale nigdzie tego nie można dostać...

Tutaj w tle leci pełny podkład - http://www.fiat.pl/fiatlinea/main.html -> galeria -> film

Edytowane przez Dyferencjal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam teledysku z kazachami/rosjanami tańczą (kozaka w pewnym momencie) ;) z charakterystycznymi gitarami. Refren brzmiał w okolicach take my in your home bodaj ;). Widziałem w Croppie .....

Kuffa mało kawy........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Keogh napisał(a):

Timbaland - The Way I Are ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi