Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu pisze, ze jest słabej jakosci. Piosenka teraz raczej czesto puszczana w radiu.

http://www.wrzuta.pl/audio/3qJ82E1Hpg/voice001

Zna ktos tytuł? :)

edit: Dobra, wiedziałem, ze nie mozna na was liczyc :P ;)

All You Zombies - Sandra

Lecz oryginał, duzo lepszy to: The Hooters - All You Zombies

Edytowane przez Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

harry napisał(a):

Witam. Poszukuje pewnej polskiej piosenki. Slowa jakie z niej zapamietalem sa nastepujace.... "jeszcze w dzien wyjde stad, rzuce bagnet, rzuce bron..." Wie ktos co to za piosenka? Z gory dzieki ;) Pozdrawiam :D

Emigranci - Na falochronie

5 sekund szukania w google

Juz wiem jak sie nazywa ten utwór co szukałem, ale nigdzie nie moge go dorwać. Jakby ktoś miał prosze o PW

Tytuł : One Man Band

Autor: Pete Snell

Widział gdzies ktoś moze napis do serialu GRΣΣK

greek

Edytowane przez slayne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JORDAN 23 napisał(a):

SZukam dwócj kawałków "wolnych" dość często puszczanych w radio ZET.....

wiem jeszcze, że wykonawca to mężczyzna :D , zespół bądź utwór nazywa sie feel ? hmmm?

jak ktoś wie to niech zarzuci jakieś propozycje.

oo w refrenie jest tak" a teraz chodź tu do mnie poczuj sie swobodnie ....przy mnie bądź..

FEEL - "A gdy jest już ciemno"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WildWolf napisał(a):

Potrzebuje tytuły tych (chyba) 2 kawałków z tego filmu:

http://www.moller.com/videom200x.htm

Coś pięknego.

Myślałem, że jest to Jean Michel Jarre, jednak w komentarzach na YouTube wyczytałem (;)), że chodzi o Ray Lynch'a - "Celestial Soda Pop".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies 14 lat temu ogladałem film w telewizji ( chyba najstarszy film jaki pamietam, pewnie dlatego ze potem mi sie on snił ) chcialbym jego tytuł ( tak zeby sobie przeczytac opis na filmwebie o czym on był :) )

W filmie jakiś koleś otwierał buzie i z gardła wylatywała mu duza ilość pianki ( tak ze cale pomieszczenie zalewała ) a potem twardniała.

kurde gdybym miał ten tytul, to bym sie niezle cieszył :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam w ten piękny słoneczny dzień ;)

Od 9 rano siostra męczy mi ucho że widziała teledysk fajnego utworku w TV ale tak sie zapatrzyła że zapomniała spojrzeć na wykonawce i tytuł.

Może ktoś kojarzy takie coś - Latynosi jada samochodem, później jakieś laski pomagają im naprawić samochód i zabierają się z nimi, grają na jakiś gitarkach i POGWIZDUJĄ a w refrenie jest BASTA. Teraz ten utworek jest "Hitem". Podobno często puszczany w radio Zet.

był bym wdzięczy jeśli ktoś by skojarzył i znał tytuł bo mnie zamęczy, a wiem że nie odpuści :D

Edytowane przez Smol__ar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja szukam utworku ktory leci podczas reklamy maszynki Brauna Cruzer ale modelu juz nei znam. taka co mozna modelowac, przycinac, i golic. i na reklamie wlasnie te 3 rzeczy sa przedstawiane :].

na youtube jej nia ma wiec moze ktos tutaj zna ? z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qbaneoplus napisał(a):

poszukuje pewnej wersji piosenki britney spears pt. Oops I did it Again. W tej wersji ktorej ja poszukuje zamiast wokalistki spiewa dziadek i wogole cala piosenka jest taka bardziej old sqlowa. Mam nadzieje ze wyrazilem sie dosc czytelnie:P

Może chodzi Ci o Children of Bodom - Oops i Did it Again - http://pl.youtube.com/watch?v=zy1Jki4TT9c :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyferencjal napisał(a):

Poszukuję mp3 z nagraniem z tego koncertu... Wiem, że mogłem ściągnąć film z YouTube i wyizolować muzykę ale wtedy stracę jakość...

Proszę o kontakt na PW.

przecierz to

<h1 id="video_title">Here Without You, wystarczało spojrzec kilka pikseli ponad obraz

</h1>

mam nadzieję ze ktoś zna to:

"a zna ktoś wykonawcę piosenki (chyba country) z reklamy TopGear, gdy chłopaki są w USA?

w programie leci ona jak wjezdzaja do Luiziany"

Edytowane przez Rudesmen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rudesmen napisał(a):

przecierz to

<h1 id="video_title">Here Without You, wystarczało spojrzec kilka pikseli ponad obraz

</h1>

mam nadzieję ze ktoś zna to:

"a zna ktoś wykonawcę piosenki (chyba country) z reklamy TopGear, gdy chłopaki są w USA?

w programie leci ona jak wjezdzaja do Luiziany"

;] Tyle to ja wiem. Mi chodzi o to konkretne wykonanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, moze ktos mi pomoze. To juz stary kawalek, ale dzisiaj uslyszalem ten rytm w Prison Brake (czy jak to sie pisze). Pamietam, ze w teledysku bylo chyba caly czas jakies dziecko w lonie matki, to jest taka bardzo spokojna piosenka, ma juz swoje lata. Kojarzy moze ktos cos takiego ? A moze jeszcze by ktos mial MP3 ? :P

Z gory dzieki

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi