Krzysiek92 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Wielkie dzięki CBZ, tylko jeszcze jedno małe pytanko: jak ściągnąć MP3 z Wrzuty :oops: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Najlepiej odpal IE, bo FF blokuje. Jak sie nie da to wal na PW z @. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raby Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Wielkie dzięki CBZ, tylko jeszcze jedno małe pytanko: jak ściągnąć MP3 z Wrzuty :oops: ? http://emuzyka.eu/ tam jest reszta opisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) tylko jeszcze jedno małe pytanko: jak ściągnąć MP3 z WrzutyWystarczy, że poszukasz w pamięci tymczasowej przeglądarki (tzw. cache). Edytowane 8 Października 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Nie zapomnij dodac, ze najpierw trzeba dany kawalek zbuforowac, czyli dac mu sie wczytac do pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Wystarczy, że poszukasz w pamięci tymczasowej przeglądarki (tzw. cache).Nie przyszło mi do głowy :oops: Już ściągnięte. Dzięki wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Jak się nazywa nowa piosenka Małogrzaty Ostrowskiej, puszczana w radiu, na końcu refrenu są takie lub podobne słowa: "I choćbyś uciekał, dopadną cię"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Szukam tytułu filmu chyba produkcji RUS, film opowiada historię pewnej dziewczyny, która opiekuje się młodszym bratem. Nie powodzi im się najlepiej, z pomocą przychodzi im typek, który podrywa dziewczynę i obiecuje jej kokosy, ta mu wieży etc. następnie proponuje jej wyjazd za granicę ona się zgadza. Wyjazd kończy się tym, że leci sama dziewczyna i na miejscu robią z niej prostytutkę, rozwożą do domów etc. film kończy się jej wypadkiem (skacze z mostu). Tytuł filmu to prawdopodobnie jakieś imię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 A zna ktoś nazwe piosenki z reklamy Liona? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 A zna ktoś nazwe piosenki z reklamy Liona? :D http://reklamy.tv/zobacz.php?adres=20070923120721 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 A co to jest? http://www.erpg.pl/jendraz/coto.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 zna moze ktos wykonawce i tytul tego kawalka? nagrane z radia na telefon, w formacie .amr pomozcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Veron Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 zna moze ktos wykonawce i tytul tego kawalka? nagrane z radia na telefon, w formacie .amr pomozcie! Wydaje mi sie ze to jakas nowa piosenka od ATB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 moze ktos zna ten kawalek bo atb to chyba nie jest, a strasznie mi na tym zalezy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 wrzuc to na sendspace a nie rapidszera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 zna moze ktos wykonawce i tytul tego kawalka? nagrane z radia na telefon, w formacie .amr pomozcie!to jest jakiś miks kawałka Justin Timberlake - LoveStoned ...ale nigdy nie słyszałem tego w radiu ani gdziekolwiek ps bądźcie ludzie poważni i nie wrzucajcie takich pierdół na rapida ... http://www.speedyshare.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Ktos wie co to za kawałek http://www.sendspace.com/file/99p0jq wiem ze to jest DJ antex tylko nie moge skojarzyc co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 witam, czy ktos pomoze w rozszyforwaniu wykonawcy i tytulu: link: http://www.speedyshare.com/490431251.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) ten kawalek to "Justin Timberlake - LoveStoned (Tiesto Remix)" dzieki wielkie !! Edytowane 28 Października 2007 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Poszukuję reklamy oleju Lotos która leci aktualnie w tv i pokazują w niej różne maszyny. Ma ktoś może? edit: studenc1k thx Edytowane 28 Października 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Poszukuję reklamy oleju Lotos która leci aktualnie w tv i pokazują w niej różne maszyny. Ma ktoś może?youtube? ;) http://www.youtube.com/watch?v=EiGJhXuDEgM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 ten kawalek to "Justin Timberlake - LoveStoned (Tiesto Remix)" dzieki wielkie !!kurna no aż wstyd :P teraz skojarzyłem ;) DJ Tiesto - Club Life 27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chetau Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 http://www.wrzuta.pl/audio/mzmxqyKAIe/rescue co to jest ? <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 http://www.wrzuta.pl/audio/mzmxqyKAIe/rescue co to jest ? <3Zebrahead - Rescue me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chetau Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 dzieki p3dzi0r :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Kojarzę ale nie mogę się skapnąć cóz to za kawałek ;> KLYK! UPADTE: Dj_AnT big thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 mechl!k, Luniz - I've got five on it. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgośka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Niech mi ktoś powie ten co słucha radia vox fm piosenka która jest śpiewana po włosku i w refrenie ma "candy amore" czy cos takiego. napewno sa tu ludzie któzy muzyke i tytuły maja w małym palcu. prosze jak ktos zna tytuł i wykonawcę tej piosenki niech pisze na gadu gadu 2152852. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Wie ktoś może jak efektywnie znaleźć konkretnego ebooka? Potrzebuję elektroniczną wersję noweli "Balzac and the little Chinese seamstress". Mam papierową wersję, ale szukam jednego detalu i żeby go znaleźć musiałbym od nowa to czytać, co odpada, bo to niezbyt porywająca lektura szkolna. Google nie pomaga, torrenty też, mam nadzieję, że ktoś z was potrafi. ;-) Edytowane 6 Listopada 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 tytuł filmu byla scena gdzie kolesie przyszli złapac kolesia ktory był homosexualistą, i sie tłumaczył "ze tyle we mnie było miłosci i nie chciałem zeby ona porostu sie zmarnowała" nie wiem o czym byl film i dlatego wlasnie prosze o ten tytuł, ciekawy jestem o czym był ten film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...