Kilokush Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Wyjąłem pękniętą matrycę z laptopa Acer Nitro 5. Model matrycy to lm156lf2f03 na allegro i na Świat Matryc jest zamiennik za 485 zł. Pytanie czy to się nada, ewentualnie gdzie jeszcze można poszukać matrycy? https://allegro.pl/oferta/nowa-matryca-lm156lf2f03-144hz-40pin-fhd-ips-mat-11337898797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Getwell Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 W dniu 1.11.2021 o 23:46, Kilokush napisał: Wyjąłem pękniętą matrycę z laptopa Acer Nitro 5. Model matrycy to lm156lf2f03 na allegro i na Świat Matryc jest zamiennik za 485 zł. Pytanie czy to się nada, ewentualnie gdzie jeszcze można poszukać matrycy? https://allegro.pl/oferta/nowa-matryca-lm156lf2f03-144hz-40pin-fhd-ips-mat-11337898797 Hej, jeśli liczba pinów Ci się zgadza to możesz wziąć. Zawsze jak nie pasuje to można zwrócić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 7 godzin temu, Getwell napisał: Hej, jeśli liczba pinów Ci się zgadza to możesz wziąć. Zawsze jak nie pasuje to można zwrócić. Zamówiłem i zamontowałem. W sumie jakość nawet mi się wydaję lepsza 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Getwell Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 15 godzin temu, Kilokush napisał: Zamówiłem i zamontowałem. W sumie jakość nawet mi się wydaję lepsza 😄 Czasem tak się zdarza, że zamiennik jest wyższej jakości, ponieważ kupujesz go osobno i nie będąc częścią wspólną, którą dostajesz wraz z kupnem laptopa ( do którego nieraz używane są tańsze podzespoły i gorszej jakości zamienniki) jest co do zasady droższy lub właśnie wyższej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...