taxido Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Interesuje mnie zmiana plyty glownej, procesora i pamieci RAM. Na cos co nada sie do emulacji RPCS3 i Ryujinx. Wiec raczej dobry procek wskazany. Chociaz wydaje mi sie ze juz dosc stary emulator PS3 nie bedzie potrzebowal szybszych procesorow niz obecne tylko dopracowania programistycznego to samo sie tyczy emulacji Switcha. Chociaz kto wie. Grafika to bedzie GTX 970. Tu mi nie zalezy za bardzona zmianie przy takich cenach i dostepnosciach jak teraz. Posiadam teraz i5 4690k 4.3Ghz, 16GB RAM 2133, Asus Z97 oraz Thermalright macho rev b albo c. Aktualnie na olx mozna dostac 10600k od 700zl. Cena chyba dobra. 10700K to cena od ok 1200zl Ryzen 3700x od 800zl Warto OC robic? Uzywany Scythe Fuma 2 mozna dostac za 200zl. Czy lepiej dolozyc te kilka stow i wziac nowe? O ile bedzie to kilka stow a nie tysiac. Jaki procek, plyte i ram polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...