Skocz do zawartości
$l@ven

Który telefon byś wybrał / wybrała ?

Ktory telefon bys wybral / wybrala ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Ktory telefon bys wybral / wybrala ?

• Nokia 3510i
      12
    • Motorola T720i
      11
    • Siemens M55
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Nokii 3510i nie bierz! Ja mam ten telefon i najchatniej pozbyłbym sie go. Jedyny + to kolorowy wyswietlacz i nic wiecej. Po pewnym czasie(mam go od marca) chrzania sie dzwieki i klawisze oraz u mnie jeszcze nie, ale u brata wali sie wyswietlacz - dziwnie mryga cos w stylu malego odswiezania na monitorze! Jest to kolejny gowniany telefon wypuszczony przez nokie na rynek low-end. W tej chwili wymienilbym to na uzywana Nokie 8310 albo Simensa sl45i.

::Pozdrawiam::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemens M55

+

dobry wyswietlacz

zajebista jakosc zdjec (jak na telefon) zarowno na wyswietlaczu jak i kompie

spora pojemnosc

latwe menu

nowoczesna stylistyka

wygoda

-

brak zlacza podczerwieni

Wiem bo uzywalem i jest naprawde spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce zakladac nowego topicu a powiem tylko:

CZY ZNACIE JAKIES CIEKAWE STRONKI [PL] Z RECENZJAMI TELEFONOW? ja czesto zagladam na www.telefonia.wp.pl ale juz ostatnio brak nowosci :) no coz wakacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oddalem glos na siemensa, chociaz nokia na pewno bardziej funkcjonalna  :roll:

Powiem ci ze wcale nie. Jest calkiem funkcjonalny i wygodny. Znam wszystkie 3 telefony. I siemens napewno jest numero uno. Co do rszty to sredniaczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przylaczam sie do kolegow SIEMENS RULEZ!!! Bawilem sie nokia i niezbyt mi sie podobala (o rozmiarze nawet nie wspominam, a dzwonki polifoniczne brzmialy jakos dziwnie...). Motorola slynie ze swojego krotkiego czasu czuwania, a siemens wrecz przeciwnie. Reasumujac: nie bierz nic poza M55 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce zakladac nowego topicu a powiem tylko:

CZY ZNACIE JAKIES CIEKAWE STRONKI [PL] Z RECENZJAMI TELEFONOW? ja czesto zagladam na www.telefonia.wp.pl ale juz ostatnio brak nowosci :) no coz wakacje :D

Ja polecam www.gsmonline.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nokia 7650 :D rullez kumpel nabyl niedawno na abonament w erze za 300zl jakies 2 tygodnie temu a teraz jest po 1 :) heh ale telefon spoko i jest dosc duzy jak sie otworzy go zresztąkolorki i kamerka ROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi