kobus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jak to jest gdy ma sie skonczone 18 lat i prawko. wtedy to chyb kazdy chce samochod alob motocykl ale sianka brak co nie? otoz moim celem jak skoncze 18 lat jest wlasnie motocykl ale wiem ze to co dostane od starych kase to troche za malo :) (ok. 4000-5000) wiec mam przed sobą jeszcze 3 lata. srednio na rok mam jakies 1200zl takze kolo 4000 sma bym uzbieral i wyszlo by kolo 10000 na fure by starczylo :) czy dopshe mysle na przyszlosc? bo chyba tak jest najprzyzwoiciej....co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pamietaj, ze fura to najmniejsyz problem ;D , bo ktos jeszcze musi placic podatek, paliwo, ubezpieczenie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pamietaj, ze fura to najmniejsyz problem ;D , bo ktos jeszcze musi placic podatek, paliwo, ubezpieczenie :roll:Dokładnie tak, kupic można szybko i tanio, tylko potem kto będzie bulił za eksploatację?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Skączy 18 lat i pójdzie do roboty - wkońcu bedzesz dorosły :lol: Chyba, że bedzesz obijał się tak jak ja na jakiś studiach :P :lol: po co to komu :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pamietaj, ze fura to najmniejsyz problem ;D , bo ktos jeszcze musi placic podatek, paliwo, ubezpieczenie :roll:paliwo i ubezpieczenie - OK ale podatek :?: płaci się go jednorazowo przy zakupie auta używanego (tzw opłata skarbowa), zaś jeśli kupujesz używane autko od firmy to podatku już nie płacisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pamietaj, ze fura to najmniejsyz problem ;D , bo ktos jeszcze musi placic podatek, paliwo, ubezpieczenie :roll:paliwo i ubezpieczenie - OK ale podatek :?: płaci się go jednorazowo przy zakupie auta używanego (tzw opłata skarbowa), zaś jeśli kupujesz używane autko od firmy to podatku już nie płacisz. to juz sie "podatkow drogowych " nie placi ?? za uzytkowanie ulic i takich tam inny bzdetow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 To jest wliczone w paliwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 http://republika.pl/amgmoto/nn4.htm tam sobie poszukaj, co zanabędzies zza twoja kaskę... ja na początek polecam Suzuki GS500: tanie trwałe tanie w eksploatacji "tylko" 50 KM dobre dla początkujących motocykle RULEZZZZZ! albo napisz na priva to ci podrzuce więcej ciekawych linek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jak to jest gdy ma sie skonczone 18 lat i prawko. wtedy to chyb kazdy chce samochod alob motocykl ale sianka brak co nie? otoz moim celem jak skoncze 18 lat jest wlasnie motocykl ale wiem ze to co dostane od starych kase to troche za malo :) (ok. 4000-5000) wiec mam przed sobą jeszcze 3 lata. srednio na rok mam jakies 1200zl takze kolo 4000 sma bym uzbieral i wyszlo by kolo 10000 na fure by starczylo :) czy dopshe mysle na przyszlosc? bo chyba tak jest najprzyzwoiciej....co?ta ja juz widze jak ty bedziesz zbieral grosik do grosika przez 3 lata :D mwahahahaha ja tez tak myslalem kiedys ;D i pacz co ze mnie wyroslo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Hehehe kobus twój plan jest niemożliwy do zrealizowania :D. Po 1-sze - nie wierze, że przez 3 lata będzisz zbierał złotówke do złotówki(mam w tej chwili 17 lat prawie na karku(dokładnie za miesiac bede tyle mial ;) i mi sie nie udalo :| ) 2-gie - kupujac fure za 10k pamietaj, ze nie bedzie to auto w super stanie technicznym i chcac nie chcac bedziesz musial oprocz paliwa wkladac kase w naprawy to jest nieuniknione. Do tego jak wczesniej koledzy wspomnieli, ubezpieczenie i to cholerne drogie paliwo chyba ze kupisz cos na gaz albo przerobisz, ale to tez kosztuje/badz jest wliczone w cene samochodu - innymi slowy na fajna fure to ty uzbierasz jak zaczniesz pracowac ;). A w tej chwili kup sobie skuter :P ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Najpierw zrób prawo jazdy i skończ te 18 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 biały heh samochod nie wchodzi w gre praktycznie motocykle rullez :D no wiem ze nie bede odkladal grosik do grosika ale przeciez im starszy tym wiecej kasy sie dostaje :) zawsze u jakiegos znajmoego jakas robota albo cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Kobus ja Ci polecam nagrywarkę ja mam 2 i pewne dojścia i moje miesięczne dochody podskoczyły z poziomu 150zł do poziomu około 1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 heh np teraz kupuje tel siemns m55 za 59zl a sprzedaje go za 750zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 heh np teraz kupuje tel siemns m55 za 59zl a sprzedaje go za 750zla abonament to co? tez idzie ... no chyba ze masz "dobrych żołnierzy" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Do tych paru zlotych za telefon dolicz forse na ciuchy dla bezdomnego i na mydlo. W koncu ktos musi podpisac umowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Do tych paru zlotych za telefon dolicz forse na ciuchy dla bezdomnego i na mydlo. W koncu ktos musi podpisac umowe :Dto bajka... w wiekszosci salonów niewykonalne... bo bezdomny zazwyczaj nie ma dokumentów (trudno trafić) pozatym dochodzi do tego zaświadczenie o zarobkach itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 bede mial telefonik m55 nie na abonament po prostu staremu ise umowa konczy i wymienia tel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kup sobie jakiegos scigacza, np gsxr albo zx6r, zero problemow z kosztami eksploatacji; jak bedziesz mial 18 lat, to w przeciagu pierszego tysiaca kilometrow zostaniesz na jakims drzewie i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kup sobie jakiegos scigacza, np gsxr albo zx6r, zero problemow z kosztami eksploatacji; jak bedziesz mial 18 lat, to w przeciagu pierszego tysiaca kilometrow zostaniesz na jakims drzewie i po klopocie Ja myślę, że tak długo by nie jeździł. Daję kobusowi jakieś 500-600 km :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 na scigaczu to ja mu daje 500-600m moze mniej jak droga bedzie z zakretem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 tak czy inaczej kubus masz jeszcze ze tak powiem maly rozumek i malo wyobrazni, motocykle, te wolniejsze i te szybsze sa tak samo niebezpieczne, jak bedziesz mial 18 lat , dziewczyne i plany na zycie to drastycznie zmienisz swoją decyzje.... kup jakies sredniej wielkosci autko moze byc uzywane np z carshow b. dobre wyposarzenie 1 roczne z malym przebiegiem bezwypadkowe....., tak czy siak 3ba miec siano z 40tys. znam wiele osob ktore przygode z motorami skonczyli na drzewie i straz zmyla ich tylk z asfaltu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ja tam kupie jakies suzukiii albo kawasaki , motocykle rulezzzz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 na scigaczu to ja mu daje 500-600m moze mniej jak droga bedzie z zakretem :lol: He he będzie Mistrzem Jednej Prostej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 na scigaczu to ja mu daje 500-600m moze mniej jak droga bedzie z zakretem :lol: He he będzie Mistrzem Jednej Prostej :D ^^ ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 A mi tez zostalo jeszcze 3 latka do 18 i prawka oczywiscie :) ja bede mial napoczatku samochod ktory moj tata ma narazie ale powiedzial ze go zmieni tzn.(kupi mi samochod jak bede mial prawko) :):):) a jak nie to bede jezdzil mojego taty samochodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 opolin no i ? ja tez bede na poczatku jezdzic starych autkiem :) wypasione w ....jest :D Honda Accord '02 :) ma nieziemskie przyspieszenie :) no i po...tuningu :) 230km :D to jest cacko ale starych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 spoko, jeszcze tylko 3 lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 opolin no i ? ja tez bede na poczatku jezdzic starych autkiem :) wypasione w ....jest :D Honda Accord '02 :) ma nieziemskie przyspieszenie :) no i po...tuningu :) 230km :D to jest cacko ale starych :( A możesz wyjaśnić na czym polegał ten "tuning" ? Bo wyjdzie jak z Bartonem 2700 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ja tam kupie jakies suzukiii albo kawasaki , motocykle rulezzzz :Da ja ci je ukradne bo mieszkam niedaleko ciebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...