Fraag Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 jak to jest gdy ma sie skonczone 18 lat i prawko. wtedy to chyb kazdy chce samochod alob motocykl ale sianka brak co nie? otoz moim celem jak skoncze 18 lat jest wlasnie motocykl ale wiem ze to co dostane od starych kase to troche za malo :) (ok. 4000-5000) wiec mam przed sobą jeszcze 3 lata. srednio na rok mam jakies 1200zl takze kolo 4000 sma bym uzbieral i wyszlo by kolo 10000 na fure by starczylo :) czy dopshe mysle na przyszlosc? bo chyba tak jest najprzyzwoiciej....co?ta ja juz widze jak ty bedziesz zbieral grosik do grosika przez 3 lata :D mwahahahaha ja tez tak myslalem kiedys ;D i pacz co ze mnie wyroslo :twisted: hehe, dokladnie, tez kiedys tak myslalem zrobilem wyliczenia i jak uzbieralem troche to zaraz wydawalem =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 hehe plakac mi sie chce jak czytam te psoty o motocyklach ;) serio gs500e dla poczatkujacego tez moze byc za mocne... pozatym ja bym polecil cos tanszego co w razie upadku nie bedzei kosztowac fortuny... wierz mi jazda na MZ albo JAWIE to nie obciach... i zostania kasa na DOBRY kask i ciuchy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 opolin no i ? ja tez bede na poczatku jezdzic starych autkiem :) wypasione w ....jest :D Honda Accord '02 :) ma nieziemskie przyspieszenie :) no i po...tuningu :) 230km :D to jest cacko ale starych :( to ja bym na twoim miejscu bral starych samochod no i jak mowisz ze po tuningu :):):)) a ty co masz w zamiarze sobie kupic ??? za autko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...