xslimakx Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Witam! Mam pytanie odnosnie shella czy da sie sciagnac plik na konto schelowe np. wget-em a pozniej przeslac ten plik z tego shella na inna skrzynke pocztowa i z tej nowej skrzynki odebrac ten plik jako zalacznik do maila??? Powiedzcie mi jak to zrobic? To znaczy jak juz przeslac plik z konta shell na email Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Byl taki topic juz ale dobra , powiem ze mozna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Byl taki topic juz ale dobra , powiem ze mozna :P zabij mnie ale nie moge znalesc tego tematu :( powiedz jak on sie nazywal albo podaj link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja mam pytanie. Jestem za firewallem i mam zablokowane porty ftp Kazzy itp. Mam kompa na serwer i chciałem zrobić tunell tak żeby mi serwer w jakimśmiejscu ściągał normalnie pzez ftp ale do mnie wysyłał przez port www bo o chodzi zajebiście około 200kB/s. PLEASE HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pomozcie mi....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Zdradze Ci tajemnice , konto shellowe to taka sama konsola jak u ciebie po linuxem (jesli masz ;) ) wiec poszukaj jakiegos klienta poczty i tyle np . Pine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 void: ok poszlo mam tylko pytanie jak wysylam Pine-m to widze postep pracy z plikiem dochodzi mi do 50% i pasek postepu znika i nic sie wiecej nie dzieje czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...