blood_reksio Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Zachciało mi sie grać w FREESPACE 2 i podczas gry charcz mi głośniki. Co to może być ? Mam Windowsa Xp Pro i plytę jak w podpisie, Moze grę puścić w trybie zgodności z win 98 ? Jeżeli ktoś z was miał taki problem to dajcie znać. Z gory dziękuję. Mały update: oczywiście uzywam karty Sound storm, ktora jest na plytcie, głośniki trzeszczą zarowno w trybie direct sound jak i EAX. Kórcze tak siedzę sobie w pracy i gdybam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Potrzebny jest patch pod WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojanuch Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ponieważ wątek już istnieje. To pozwolę sobie się do niego dopisac. Gierka jest po prostu mistrzostwem swiata pod chyba kazdym wzgledem. Ostatnio pojawil sie do niej nowy engine ktory dosc znacznie "uwspolczesnia" grafe. Calosc mozna latwo sciagnac z netu. Polecam szczegolnie pakiet Shivan's dostepny na torrentach. Dodam ze calosc jest legalna gdyz zostal udostepniony kod zrodlowy dzieki ktoremu "od podwstaw" zostal napisany nowy engine. W pakiecie jest tez cala kampania z "jedynki" czyli gry Descent: Freespace wraz z filmikami i "mowionymi" briefiengami. Polecam wszystkim!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zarzuc linkami dobry czlowieku. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 http://www.gamespot.com/pc/sim/freespace2/index.html Ten powinien wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 nierozumiem.. gdzie mam tam kliknąć żeby sciagnąć 2 czesc freespace? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 W sklep se kliknij :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 no tak, tylko ze gra jest jzu trudna do kupienia i trzeba probowac na allegro, czasami się pojawia. poza tym na ebayu mozna kupic frispejsa 2 jakies wypasione wydanie, ale dosc drogo ( ze 50-0 dolców ), ale moim zdaniem gierka jest ich warta. heh... "skąd ściagnąc" ... dobre..dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Wydaje mi sie, ze byla u nas dostepna w jakiejs Extra Klasyce czy cos w ten desen. Chyba widzialem ja na polce w lokalnym Empiku - jutro bede wracal z uczelni to zajrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wyszla modyfikacja freespace 2, ktora nie wymaga podstawki, jest to jakby oddziwlny produkt - http://www.game-warden.com/bsg/ , wersja demo. :] Info ze stronki o grze: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « What is Beyond the Red Line Beyond the Red Line is a stand-alone total conversion for the award-winning Freespace 2 released by Volition and Interplay for the PC. It is based on the popular new tv-show Battlestar Galactica. No, not the one from the 70s. Will I need Freespace 2 to play it? No, Beyond the Red Line is a stand-alone conversion and will not require Freespace 2. All you need for playing will be included in the download. Is it free? Absolutely. The game is made by fans for the fans, no profit is being made from any part of the project. Altough we could use some pizzas and coke to keep our mortal bodies running. When will it be done? When it's done. Will the game feature newtonian "real space" physics? No, original Freepsace 2 was designed as an arcade space shooter. However, we have included some new additions to the game that allow you to pull of some of the manouvers you see in the show. Will there be multiplayer support? Yes, multiplayer will feature such gameplay modes as Deathmatch, Team Deathmatch, King of the Hill, Gauntlet missions and possibly some coop missions. Will the main campaign story follow the tv-show? Download the demo and see for youself. What sort of computer do I need to run the game? Beyond the Red Line will run on a wide range of computer specifications. There will be many options you can tweak to make the performance optimal on your computer. Will I need a joystick? No, you can also use mouse, gamepad, or keyboard. What kind of ships will be flyable? You can fly Viper Mk II, Viper Mk VII and Raptor in the demo. More ships will possibly be featured in the main release. Zassalem i testuje, ale cos nie moge zmusic do dzialania joy'a, launcher go wykrywa (ms sidewinder precision 2), ale w grze nie moge zbindowac ani jednego klawisza, osi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 czad, czad i jeszcze raz czad! screeny wygladaja zajabiescie dobrze, a Freespace 2 ze swoim silnikiem to najlepszy space combat sim jaki powstał. dla chetnych polecam jeszcze ten LINK. pasjonaci produkuja mod w klimacie Wing Commandera. niestety od dośc dawna juz go tworzą, aby zdązyli z wydaniem. takze jest tam demo do sciagniecia ( jakis preview w postaci 2 misji ) ale trzeba miec zainstalowanego Freespace 2 zeby w to pograc. niestety jeszcze nie probowalem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) kurde grałem w to kilka lat temu a te screeny tego darmowego czegoś wyglądają super. chociaż ten robot z głównej stronki to żywcem z Battlestar Galactica :) (tv) właśnie ściągam to demo..ciekawe czy jest multi :P Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 AAF napisał(a): kurde grałem w to kilka lat temu a te screeny tego darmowego czegoś wyglądają super. chociaż ten robot z głównej stronki to żywcem z Battlestar Galactica :) (tv) właśnie ściągam to demo..ciekawe czy jest multi :P W demie nie ma, w full bedzie, poczytaj sobie zawartosc spoilera z mojego poprzedniego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) przed chwilą grałem, zrobiłem sobie jakiś serwer na szybko w multi, dodałem kilku wrogów i sobie latałem. kurde to jest wszystko o battlestar galactica - jestem fanem tego serialu ;) nawet odgłosy statków (wystrzały czy silniki) są z serialu. a jeśli chodzi o grafikę to jest ok, ale gorzej już z hmmm poruszaniem się pojazdu po kosmosie, no i te planetki, do których nie da się dolecieć (np. w grze freelancer od MS można było nawet lądowac na planetach czy spalić się w atmosferze). mogli by to poprawić. reszta jest ok, dosyć grywalne. ath zaraz przeczytam :P EDIT: no i wszystko jasne "It is based on the popular new tv-show Battlestar Galactica. No, not the one from the 70s." :) aha i mam problem w grze, bo nie mogę latać myszką o.0 Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...