Marcin_gps Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 tweakui swoja droga, a tego flatlista za chiny znalezc nie moge no chyba, ze tweakui oferuje taka mozliwosc, ale ja tego nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Dlaczego nigdzie nie ma tutoriala jak sie za to wszystko zabrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 przepraszamy, nie bij :P :twisted: http://www.creepit.com/index.php?op=studio a reszta z manuali i wlasna inwencja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Schatan --> jak na pierwszy raz to calkiem calkiem, taka mala rada - wlacz wygladzanie czcionek typu ClearType - zainstaluj LC120a (taki fajny zegarek jak u mnie, chyba ze sie nie podoba Razz) - popracuj nad ikonkami w pasku systemowym 1. Właczone ! ;-) 2. Spróbuję się z tym pobawić, choc niezbyt mnie interesuje następny (prócz Mirandy, Avedesk'a i Samurize) "zaśmiecacz" RAM'u 3. I tu mam pytanie: Czy jest jakaś możliwość podmainy ikonek w tymże pasku (zadań ;-)) ?? A jeśli tak tio jak to zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam prośbę !! Czy moglibyście podać jakieś fajne stronki z tapetkami, ikonkami, czy grafikami ?? Proszę nie odsyłać mnie na google bo już szukałem !! Ale wyników jest kilka tysięcy i niemam ochoty ich przeglądać ;-) Reasumując jeśli ktoś gdzieś w internecie spotkał się z jakąś fajną stroną dot. moddingu pulpitu proszę o linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Schatan: http://www.wincustomize.com/skins.asp?wp=2...nding&library=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Schatan --> na 1 stronie, 3 post ;) a od siebie dodam http://www.pixelgirlpresents.com/ - super tapy :!: Najnowsze i najlepsze style! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 A teraz pytanie do Maximhuz'a ;-) Przypatrzyłem się twoim pulpitom i mam pewne pytanie: Jak uzyskałeś coś takiego ? Bo domślam się iż reszta pulpitu jest zrobiona samurizem. A to ?? Czy to jakiś programik czy może tesh samurize ?? A jeśli samurize to jak taki efekt osiągnąc i jak pozbyś się paska zadań ?? Alem namolny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 A teraz pytanie do Maximhuz'a ;-) Przypatrzyłem się twoim pulpitom i mam pewne pytanie: Jak uzyskałeś coś takiego ? http://img70.exs.cx/img70/3258/mhz6xo.jpg Bo domślam się iż reszta pulpitu jest zrobiona samurizem. A to ?? Czy to jakiś programik czy może tesh samurize ?? A jeśli samurize to jak taki efekt osiągnąc i jak pozbyś się paska zadań ?? Alem namolny :lol: Tak samo jak i to jest w samurize i doject dock plus :) zapraszam na forum.hslab.pl tam jest opisane co i jak zrobic, zeby miec taki pasek zadan ;) :) Pozdrawiam Mhz Jak cytujesz to bez screenow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 witam - być może było już w tym temacie o emotach do mirandy - tym bardziej że po urzyciu szukajki znalzało mi że to powinno być gdzieś w tym wątku, ale niemam siły przeglądać 40 paru stron, więc zadam pytanie i prosze o krótką odpowiedź: gdzie moge znaleźć (najlepiej link) do emotek do mirandy widocznych na gifie z pulpitu ultora ze strony drugiej tego wątku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=390...r=asc&&start=30 - zależy mi włąśnie na tych emotach - dzięki za pomoc i sory jeżeli to pytanie już padło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 w internecie, najprawdopodobniej na miranda-im.org/downloads/ pod watkiem o customizie mirandy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 To ja mam jescze jedno pytanie do Maximhuz'a. Skąd masz takie fajne grafiki do samuriz'a ?? Sorki za screen ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A nigdzie nie ma instrukcji po Polsku??!!Z tego co wiem to jerzeli temat jest przyklejony to powinien albo ktoś opisac jak to sie robi albo dac jakis link do instrukcji!!Od razu w pierwszym poscie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 To ja mam jescze jedno pytanie do Maximhuz'a. Skąd masz takie fajne grafiki do samuriz'a ?? Sorki za screen ;-) sam robie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 @Milo : tu masz tutoriala do Samuriza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 W Samurize to wszystko robicie? Czy w czymś jeszcze, te duże ikony w trayu, pogrupowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 to jest Yz Dock ;) i na prawde trzeba jakis tutorial walnac na pierwsza strone bo bedzie smietnik znowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Popieram Marcin , ponad 40 stron tematu a w efekcie niewiele z tego wynika .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Widze że jednak was namówiłem 8) .OCZYWIŚĆIE TUTORIAL!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 :D Nowa wersja ;] i jak sie podoba ?? , wszelkie sugestie od specjalistow mile widziane :] http://elita.neostrada.pl/desktop.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Fieldy na moje to miłe nawet ;) ale ocena to 3+ za to że wrzuciłeś na server neo :-) Troche dziwne że połączyłeś dwa style . Szary + kolorowy (gg) schowaj te kolorowe ikonki w trayu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woojas Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Wersja beta, moze zasugerujecie jakies poprawki do tego bo na pewno zmienie progressbar w foobarze pod monitorkiem bo zielony nie pasuje. Update: Male poprawki kosmetyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Poszukuje packa ikonek, w ktorym oprocz ikonek folderow, typow plikow, kosza itp. beda zastepcze ikonki do popularnych programow (nero, opera, foobar itp) utrzymane w tym samym stylu. Najlepiej pasowalyby mi szare i dosc proste. Przegladalem strony podane na poczatku tego tematu ale nic ciekawego nie znalazlem. Jedyne co troszke sie nadawalo to "Marcintesh OS-W for IconPackager" na www.xpthemes.com. http://skins.stardock.com/farkusmarkus/ip/osw0904.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Wlasnie planuje zainstalowac sp2 i mam pytanie czy jest pod niego jakis nowy Theme Patch czy dziala ten co byl pod SP1 ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nowy(patrz temat o sp2 w windows) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 No to mój nowy pulpicik http://img27.exs.cx/my.php?loc=img27&image...=screen27ia.jpg wczesna alpha !! Proszę o sugestie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 http://www.icpnet.pl/~athmane/tklk.04v7.png jakas tam beta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Narazie bez Samurize bo robie system bez zbednych rzeczy(ale ma byc ladny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 A jak Wam się podoba mój pulpit: CLICK! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 zbytnio zagracony ikonami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...