minoor Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 moj pulpit ma jakis miesiac ale jeszcze mi sie nie znudzil, tapetka tez mam miesiac zeby nie bylo ze po klekocie, ogolnie troche inspirowany przez mhz :) Pozdro PULPIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritchie Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Mam male pytanko.... wszystko idzie mi narazie ok Samurize,AveDesk itp... Mam tylko problem...sciagnalem sobie extra ikonki sa one jednak w formacie *png.Jak mam je zmienic na ico.?JAlbo jak je zaaplikowac pod te stare co mam...bo cos nie idzie.IconePackager ich nie widzi-nie wiem co robic..:((Czy jest jakis porgram ktory automatycznie je podmieni pod obecnie uzywane... P.S.Szukalem na forum i nic ciekawego nie znalazlem.. Z Gory dzieki za pomoc.. Edytowane 1 Lutego 2005 przez Ritchie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) =>@icon sushi<= - PNG na ICO Icon Phile - podmiana Ikon Edytowane 2 Lutego 2005 przez kapi32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) czy do avedesk idzie dodac skrypt pogody ? jezeli tak to jak i gdzie taki znajde ? P.S Mam miniWeatherX ale za cholere nie wiem jak to uruchomic :| Edytowane 2 Lutego 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Maj niu pordakszyn: http://iglu.cz/sid/pulpet.jpg eny koments? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Chciałem sie zapytać ( wiem ze to mogło byc juz 10 razy ale w 45 stronicowym topiku jest naprawde ciezko znalesc dokłądnie to co cie interesuje) Jaki to jest komunikator który ma na swoim, tym zielonym pulpicie MHZ? czy to jest miranda... Bo jak tak to bede sie bawił z nia i czy trzeba jakies wtyczki zeby tak ją ustawic? Jeszcze mnam poroblem z ustawieniem histogramu pokazujacego ile w danej chwili sciagam kB/s. Co mam wpisac w min i max value? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jaki to jest komunikator który ma na swoim, tym zielonym pulpicie MHZ? czy to jest miranda... Bo jak tak to bede sie bawił z nia i czy trzeba jakies wtyczki zeby tak ją ustawic? Jeszcze mnam poroblem z ustawieniem histogramu pokazujacego ile w danej chwili sciagam kB/s. Co mam wpisac w min i max value? Pozdrawiam :) 1260772[/snapback] tak to miranda a wtyczka to tweak ui o ile dobrze pamietam a co do miernika sieci to jako minimum wstawiasz 0 a maksimum przepstowosc lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 miranda to tweakui i clist_nicer, musi byc miranda nightly albo RC... niestety nightly zawiesilo swoja dzialalnosc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Dzieki za odpowiedz... To jeszcze kilka pytań: :wink: 1. Czy znajde gdzieś jakis fajny tutorial do samurize (najlepiej po polsku) 2. Jak zlikwidować pasek startu... (ew. przerobić go) 3. Jak dodać ikonki...? Próbuje i dalej niemoge tego zorobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dzieki za odpowiedz... To jeszcze kilka pytań: :wink: 1. Czy znajde gdzieś jakis fajny tutorial do samurize (najlepiej po polsku) 2. Jak zlikwidować pasek startu... (ew. przerobić go) 3. Jak dodać ikonki...? Próbuje i dalej niemoge tego zorobić... 1261639[/snapback] 1. samurize.hslab.pl 2. minimalizujesz go i instalujesz Object Docka ktory po czescie spelnia jego funkcje 3. Jakie ikonki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 czy miranda obsluguje juz wyswietlanie statusow (zarowno w tlenie jak i gg) pod nickiem ? Dawno juz jej nie mialem :) Jak dzialaja te protokuly obslugujace tlena i gg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Nie obsługuje ( bo po co :D ) A tlen i gg działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Nie obsługuje ( bo po co :D ) A tlen i gg działa dobrze. 1262467[/snapback] to zostaje przy tlenie. Dla mnie to duzy minus tego programu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 prawie koniec sesji wiec wreszcie troche wiecej czasu . wiec zrobilem sobie nowy pulpit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie: Jak mozna zrobic poprzez Samurize majac wtyczke "ping" żeby pokazywąło mi ile ściąga (w danej chwili) inny komputer w sieci niz ten na ktorym ma sie wyświetlać. Bo mi cąły czas pokazuje że nie moze połaczyc sie z tym komputerem... i jak zrobic naisy po prawej stronie ikonek (na pulpicie)? Edytowane 8 Lutego 2005 przez Togoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Oto mój pulpicik Nie jest to jakieś cudo, ale cały czas dąże żeby był cudem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Znalazłem w sieci niezły tutorial dotyczący przeróbek windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Nie no wk****ic sie mozna -szukam i znalezc nie moge - gdzie mozna zobaczyc jaki dane miasto ma zip code? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 weather.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nawet we wtyczce do samuriza masz funkcje znajdujaca zip code Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 jak dodać własny styl/themes bez instalowania jakichkolwiek programów ?? Bo jak wrzucam do C:\WINDOWS\Resources\Themes to nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Potrzebujesz patcha. Link jest gdzies na poczatku tematu. Edytowane 12 Lutego 2005 przez fat_edgar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ja polecam ats uxThemePatcher XP u mnie sprawuje sie lepiej niz Uxtheme http://www.animaltactics.de/downloads/ats_..._XP_NET_2_3.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 moj nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Desk Konsola :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jogi85 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Widzialem kiedys jak koles zamiast ikonek mial tylko nazwe jak to zrobic? jest jakis soft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherrythomas Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 dawno tu nie zagladalem i dawno sie nie bawilem w zmiany wygladu, ale jakos wczoraj mnie natchnelo i takie skromne male cos wyszlo Desktop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) dla zainteresowanych ;) nowa wersja samurize 1.61 do znalezienia na www.samurize.com lub www.samurize.pl Edytowane 28 Lutego 2005 przez Marcin S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 marcowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Siema, Jestem początkujący w tym temacie jednak coś już wyczarowałem dzisiaj :D Mógłby mi ktoś powiedzieć jak w SYSMETRIXIE zmienić żeby mi pokazywało temp. w stopnich C a nie w Farenhaitach ?? Bo z portalu pogodowego odbiera mi wiadomości w F a wyświetla w stopnich C i wychodzi na to ze w katowicach jewst teraz 28 stopni :-| I nie wiem jak z tego wybrnąć !! Pozdrawiam P.S. Mój pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...