poca Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 marcowy ;) 1309937[/snapback] Kolejny niesamowity desk. Moze bedziesz robil pulpity za kase ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jeśli to do mnei było to dzięki :D Za kase to raczej nie bo to troche czasu zabiera a jak coś to za darmo bym zrobił :wink: Niech mi ktoś poda, jak może link do stronki z pogodą z której by mógł pobierać dane Sysmetrix !! tylko żeby temp były w celsjuszach !! Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Poca, dzieki wielkie, co to tego zeby robic za kase to mysle nad tym ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jeśli to do mnei było to dzięki :D Za kase to raczej nie bo to troche czasu zabiera a jak coś to za darmo bym zrobił :wink: Niech mi ktoś poda, jak może link do stronki z pogodą z której by mógł pobierać dane Sysmetrix !! tylko żeby temp były w celsjuszach !! Pozdrawiam B) 1310160[/snapback] Czy w szkołach już zaprzestali nauki czytania? Ustaw sobie coś takiego jak na obrazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) Ja mam ustawione co innego bo KATOWICE - bliżej mnie :-P A co do czytania to nie widziałem że to było cytowane :( Ale i tak mi sie podoba mój pulpit :) I sam do tego dzoszedłem jak zrobić żeby była temp w stopnich C ]:-> Update pulpitu jest tu. Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2005 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Poca, dzieki wielkie, co to tego zeby robic za kase to mysle nad tym ;) :D 1310259[/snapback] Wiesz, zawsze darmowe probki mozesz wysylac mi na maila ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Update pulpitu 1310324[/snapback] Ta.... ale punkt rosy masz w Farehheitach (chyba tak to się pisze) a prędkość wiatru w milach/h poj....ny ten program. PS: Moje pulpetto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Anybody Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Temat ma 47 stron, a ja nie mam czasu, więc nawet jeśli było już takie pytanie, to proszę o wyrozumiałość. Co zrobić, by mój pulpit w Windows 98, wyglądał mniej więcej tak, jak w Longhornie? Wiem, że jest możliwe zedytowanie 98, ale głównym problemem jest tutaj pasek na dole ekranu (??Nie pamętam jak się nazywa?? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak na mój gust, w win98 pozostaje tylko WindowBlinds... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ta.... ale punkt rosy masz w Farehheitach (chyba tak to się pisze) a prędkość wiatru w milach/h poj....ny ten program. PS: 1312111[/snapback] DEW się nei da zmienić na stopnie celsjusza, nie wiem czemu ... Mam takie same ustawienia w TEMP i DEW POINT i w dewie sie nie chce zmienić na CELSJUSZA :angry: Ma ktoś pomysł jak skonfigurować panel zeby prędkość wiatru była w KM/h albo w m/h a nie w milach ?? Co trzeba wpisać w FORMAT - aktualnie ejst tam @ i wiatra jest w milach. Jak ktoś zna odpowiedź to odpiszcie, będe wdzięczny :rolleyes: Pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Anybody Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Co dokładnie robi ten program (WindowsBlinds)? Wg. czasopisma CHIP. Program zmieniający interfejs systemu Windows. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji wygląd okienek, Paska zadań i "skór" ulega całkowitemu przekształceniu. Dodatkowo we Właściwościach ekranu pojawiają się nowe tematy, umożliwiające zmianę środowiska graficznego. W tej wersji dodano zakładkę SkinCast oraz naprawiono błędy dostrzeżone w poprzednich edycjachCzy interfejs zmienia się w kontrolowany sposób, czyli wybieram ikonki, które się zmienią, czy po prostu Windows zmienia wygląd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukoszek1 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Szukałem jakieś styczki do Samurize która wyświela newsy z Tweak.pl. Probrlem w tym że jadna którą znalazłem nie działa, a inne linki nie działają. Wie może ktoś gdzie można taką znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Szukałem jakieś styczki do Samurize która wyświela newsy z Tweak.pl. Probrlem w tym że jadna którą znalazłem nie działa, a inne linki nie działają. Wie może ktoś gdzie można taką znaleźć? 1314113[/snapback] poszukaj jakiegokolwiek skryptu obslugujacego RSS w standardowej instalce samuriza masz wtyczke getrssfeed wrzucasz adres http://tweak.pl/rss.xml i koniec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukoszek1 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 poszukaj jakiegokolwiek skryptu obslugujacego RSS w standardowej instalce samuriza masz wtyczke getrssfeed wrzucasz adres 1314420[/snapback] Zrobiłem tak jak kazałeś i pojawił się błąd: [błąd] Niezgodność typów: 'CInt' In GetRssFeedV1.2.vbs (getNews) Line 75, column 3 A co wpisać w tych polach: NUM_OF_TITLES RETUN_CHANNEL_TITLE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Zrobiłem tak jak kazałeś i pojawił się błąd: [błąd] Niezgodność typów: 'CInt' In GetRssFeedV1.2.vbs (getNews) Line 75, column 3 A co wpisać w tych polach: NUM_OF_TITLES RETUN_CHANNEL_TITLE ?? 1315578[/snapback] NUM_OF_TITLES liczbe newsow ktore chcesz wyswietlic RETURN_CHANNEL_TITLE tu nie wiem ale wpisalem tweak.pl i dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) zmienilem link, bo stary zdech / Maximhuz Edytowane 24 Marca 2005 przez Maximhuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) No i kolejny super pulpit MHZ. :D Też taki chce :) Pozdro Edytowane 25 Marca 2005 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 I kolejna produkcja na linuxa: http://sid.iglu.cz/screenshots/linux_1503051343.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Korzystajac z okazji zamieszcze i swoj aktualny: klik. Jest to oczywiscie Fvwm2, konsola u gory automatycznie sie chowa, panel na dole i z boku rowniez mozna ukryc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) znalazlem cos takiego (FAQ na www.miranda.kom.pl): [Q] Jak ustawić plugin do pogody? Gdzie mogę znaleźć kody miast? [A] Dla korzystania z pluginy pogody nie są potrzebne żadne specjalne kody miast. Wystarczy uruchomić wyszukiwanie kontaktów Mirandy (Find/Add Contacts), z listy dostępnych protokołów wybrać Weather (underground bądź channel, zależnie od używanego serwisu) i w polu 'Nick' wpisać nazwę szukanej miejscowości (bez polskich znaków), np. Zielona Gora. i chcialbym to uruchomic. ale nie mam takich opcji (mirandaPL-newline). jest opcja znajdz/dodaj kontakty ale nie widze listy dostepnych protokolow... cos zle robie? i jeszcze sobie przypomnialem... zainstalowalem sobie astona (calkiem fajny) ale nie zmienilo mi wygladu okien... czy to romalne? paski menu i inne sa ok tylko te okna... cos da rede z tym zrobic? Edytowane 15 Marca 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 [...] i chcialbym to uruchomic. ale nie mam takich opcji (mirandaPL-newline). jest opcja znajdz/dodaj kontakty ale nie widze listy dostepnych protokolow... cos zle robie? 1330257[/snapback] a jesteś pewny, że wgrałes plugin do obsługi pogody (weather.dll albo jakoś tak)? Mirka wszystkie protokoły obsługuje przez pluginy (GG, tlen, aol i inne). Najpierw wgraj sobie plugin pogodowy, a dopiero później próbuj z niego kożystać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) masz racje... brakuje mi plugina... tylko ze szukam juz ponad godzine i nie moge znalezc takiego weather.dll :cry: ,moze ktos zyczliwy poda jakiegos linka albo podesle w wolnej chwili na mikelos@02.pl? bede wdzieczny heh jednak sie udalo i znalazlem po wielu trudach :D a co z tymi oknami?? macie jakies sugestie?? Edytowane 15 Marca 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 2 screeny mojego FVWM: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 @Pasq: Ta tapetka w pierwszym fajna jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) http://realitynet.mod4.us/spider/Laptop_deskmod1.jpg Wide screen to jest to... :D :mrgreen: A do tego lekki klimat Longhornowy :D Edytowane 19 Marca 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Wiosna o jutra na dworze a od dzis na moim pulpicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) W ogole sie na tym Waszym stafie nie znam, ale i tak przedstawie moj pulpit ;] Edytowane 22 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 W ogole sie na tym Waszym stafie nie znam, ale i tak przedstawie moj pulpit ;] 1342686[/snapback] fajna tapeta kolejna wiosenna:) poczytaj troche temat to sie bedziesz na tym znal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 W ogole sie na tym Waszym stafie nie znam, ale i tak przedstawie moj pulpit ;] 1342686[/snapback] Mógłbyś podać linka do tapety i vs??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mógłbyś podać linka do tapety i vs??? 1343138[/snapback] rowniez bylbym zainteresowany tapeta :-) peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...