Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Kurcze, nigdy specjalnie sie nie bawilem w robienie pulpitow. Ale widzac Wasze prace chyba zaczne bo efekty mnie zadziwiaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Desk°019 d i r t y pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ZAJĄC ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 1346745[/snapback] tapeta mnie zabila :) a raczej osobnik na niej wystepujacy i jego wyraz..."twarzy"....."pyska" :blink: ???? jak zwał tak zwał :) peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 rowniez bylbym zainteresowany tapeta :-) peace 1343779[/snapback] http://www.toya.net.pl/~poca/tweak/Element.rar - VS http://www.toya.net.pl/~poca/tweak/Strange..._wallpapers.rar - Wallpaper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 1348670[/snapback] wielkie dzieki !!!!! peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 WIOSNA !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaSiOr83 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 witam.... Zainteresowałem się ostatnio tego typu modyfikacjami chce zainstalowaś "samurize" ale mam pytanie czy można go dopalić tylko na jednym profilu w XP ?? bo mój ojciec też często kożysta z kompa ale nie jest entuzjastą tego typu modyfiakcji....i jak to się zachowuje? nie ma ze stabilnością problemów ?? Może to głupie pytanie ale ja od niedawna w temacie więc prosił bym o odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jak każdy program.Możesz ustawic w profilach.Wystarczy,że u Ojca w msconfigu wyłaczysz uruchamianie samurize. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 bez problemu odpalisz samurize na jednym profilu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 http://mevius.kompz.org/pub/plp.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 @Mevius nie zrobiles nic poza usunieciem ikon i zainstalowaniem toolbara, aqua dock czy jakis tam inny, nawet nie posililes sie o zmiane ikonek ze standardowych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) @Kavior - No i...? PS. Mam jeszcze zmieniony styl ;) NIe wszystkim jest potrzebny Samurize... Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Mevius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 heh no i nic tak w sumie ... po prostu sie nie narobiles ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Bo nie widziałem sensu, modyfikowania czegoś więcej, tak mi odpowiada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 moj nowy pulpit ...021®... + clean + + menu + + configs + pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) taka mała miniaturka - default rozmiar 2560*1280 tapeta i skin do tlena - własne skin - 'phix wszystko wymęczone gimpem - gimp jest dla twardzieli :) edit: new wersion Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez -Sid-The-Rat=> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ja mam takie pytanie ... dlaczego jak dam sobie wykres użycia procesora to zawsze daje wartości z kosmosu? daje proces-> czas procesora% (w każdym badź razie to pierwsze jak sie da na proces) i wykres z winzgrozy pokazuje np. użycie 20% a tam nonstop jest ok 98-100% Może mi ktoś powiedzieć co robie źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czy to nie przypadkiem proces bezczynnosci wlasnie tyle ma(90-100%)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 nie wiem właśnie :/ a co jeszcze dziwniejsze nawet jak sciagne gotowy plik *.sam to wtedy tez mam jakieś krzaki ... :/ zwalne to coś jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiSoQuan Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Mam pytanie, moez ktos z Was zna jakiś program którty umozliwi slideshow na pulpicie wybranych zdjec (nie jako tapeta). Wiem ze w samurize mozne ale za proste ti jest tzn wolałbym aby to bylo z jakims efektem przejscia pomiedzy zdjeciami itp. W desktop sidebar jes cos podobnego od kilku dni tzn plugin "galeria" ale w opcji oddokowanej zdjecia nie moge byc bez tla (jesli dam bez tla to wystepuje różowe pole), jest to jakis bład i moze w przyszlosci go autor zlikwiduje ale na dzien dzisiejszy zna ktoś podobnego ? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Majowe pulpetto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) no to teraz po dlugim przestoju znowu ja :P i znowu szaro i ponuro :) Prosze o jakies opinie. +++++++++++++ Poprawiony link +++++++++++++ Edytowane 16 Maja 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 wrzuc to na imageshack, bo ja tam widzę tylko jakiś: http://tka.pl/www302.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Me too.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 moj nowy pulpit ...021®... 1392488[/snapback] jak zrobiles te działy w menu start (graphic, modding) i brak ikon tylko te kropeczki? aha kosz w menu start tez jak zrobiles? Wogule to to jest windows? :D podoba mi sie to bardzo :D pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Moj pierwszy pulpit. Zrobiony bardziej na wygode uzytkowania, niz na wygląd. Troche mi nie pasuje wygląd okienek (moglby byc ciemnya, a nie niebieski, ale nie znalazłem odpowiadającego mi thema w ciemnej tonacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) :) Angelina .... B) Edytowane 26 Maja 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 jaki program polecacie dla win98 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...