Skocz do zawartości
phranzee

Screenshoty pulpitów Windows

Rekomendowane odpowiedzi

witam....

Zainteresowałem się ostatnio tego typu modyfikacjami chce zainstalowaś "samurize" ale mam pytanie czy można go dopalić tylko na jednym profilu w XP ?? bo mój ojciec też często kożysta z kompa ale nie jest entuzjastą tego typu modyfiakcji....i jak to się zachowuje? nie ma ze stabilnością problemów ??

Może to głupie pytanie ale ja od niedawna w temacie więc prosił bym o odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie ... dlaczego jak dam sobie wykres użycia procesora to zawsze daje wartości z kosmosu? daje proces-> czas procesora% (w każdym badź razie to pierwsze jak sie da na proces) i wykres z winzgrozy pokazuje np. użycie 20% a tam nonstop jest ok 98-100% Może mi ktoś powiedzieć co robie źle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, moez ktos z Was zna jakiś program którty umozliwi slideshow na pulpicie wybranych zdjec (nie jako tapeta). Wiem ze w samurize mozne ale za proste ti jest tzn wolałbym aby to bylo z jakims efektem przejscia pomiedzy zdjeciami itp. W desktop sidebar jes cos podobnego od kilku dni tzn plugin "galeria" ale w opcji oddokowanej zdjecia nie moge byc bez tla (jesli dam bez tla to wystepuje różowe pole), jest to jakis bład i moze w przyszlosci go autor zlikwiduje ale na dzien dzisiejszy zna ktoś podobnego ? Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to teraz po dlugim przestoju znowu ja :P i znowu szaro i ponuro :)

Dołączona grafika

Prosze o jakies opinie.

+++++++++++++

Poprawiony link

+++++++++++++

Edytowane przez RS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj nowy pulpit ...021®...

1392488[/snapback]

jak zrobiles te działy w menu start (graphic, modding) i brak ikon tylko te kropeczki?

aha kosz w menu start tez jak zrobiles?

Wogule to to jest windows? :D

Dołączona grafika

podoba mi sie to bardzo :D

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika Dołączona grafika

Moj pierwszy pulpit. Zrobiony bardziej na wygode uzytkowania, niz na wygląd. Troche mi nie pasuje wygląd okienek (moglby byc ciemnya, a nie niebieski, ale nie znalazłem odpowiadającego mi thema w ciemnej tonacji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi