Kolos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, Mam pytanie Poca post 1467 jak się nazywa ten pasek windows "cały" co masz u siebie, bo ten moj jest zbyt duzy ;/. jak możesz to podaj mi nazwe lub link daj do niego. Mój pulpit: http://img61.echo.cx/my.php?image=pulpit13zu.jpg http://img98.echo.cx/my.php?image=pulpit21aa.jpg Ps. Bez bajerów ale mi się podoba :) Pozdrawiam, ROB Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Rekk jestes zajebisty poprostu zajebisty na maxa. O to mi wlasnie chodzilo. DZIEKIIIIII !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Rekk jestes zajebisty poprostu zajebisty na maxa. O to mi wlasnie chodzilo. DZIEKIIIIII !!!!!nie ma za co. Poca, post 1467. Można wiedziec jak zrobiłeś to okno explorera ? ciekawie wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mepisa i KDE już przedstawiłem, czas na windę: Ogólnie - mały burdel :-P (trochę dużo ikon, ale tak jest wygodnie). Sgj, jaki to theme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 @ Crazy Ivan : ekstra tapeta !! można prosić linka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Reek; Kolos @ zaczne od poczatku. VS nie mam pojęcia jak się nazywa i też już go nie mam na dysku. Poszukaj na deviantart pewnie jakaś 3-4 strona. A ikony to program Yz Toolbar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 @ satoshie, żeby wszyscy taką mieli? :wink:. Lubię mieć coś orginalnego :-P. No dobrze nie będę taki, poszukaj tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Moze nie tak efektowny jak poniektorych, ale prosty i funkcjonalny. LINK! mirror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 moj nowy pulpit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ej mam jak włączam windowsa to mam blue skrina :] i tam pisze żebym uruchomił ponowine w trybia awaryjnym i coś usunął a ja zawsze normalnie go uruchamiam, gdzieś to było w tym temacie jak blue screeny wyeliminować ale nie moge znaleść ... z góre thx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Wracam do gry (mam nadzieje). Tym razem bez Samuraja, ale za to z AveDesk VS: Simple Plan AveDesk 1.2 w.SysStats Miranda (TweakUI & clist_nicer) - ikony by Proxal, IEView theme by longhorn_black_thin Dock: RK Launcher 0.4beta - polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 http://sid.iglu.cz/screenshots/130705.png ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Wracam do gry (mam nadzieje). Tym razem bez Samuraja, ale za to z AveDesk :arrow: IMAGE VS: Simple Plan AveDesk 1.2 w.SysStats Miranda (TweakUI & clist_nicer) - ikony by Proxal, IEView theme by longhorn_black_thin Dock: RK Launcher 0.4beta - polecam ;] 1530279[/snapback] Moze troche wyskocze jak "Filip z konpii" ale musze sie spytac... Czytam ten temat, ale cos nie idzie :? Mozesz mi pomoc uzyskac podobny efekt do Twojego, lecz ja cos w stylu czarnego smoka :P I jak zrobiles, ze pokazuje Tobie pogode :? Help ME, sorx, ze taki leniwy jestem, ale moze pomozecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 odpalasz photoshopa sprawdzasz na onecie pogode i sobie rysujesz na tapecie sloneczko i piszesz pogode i jest ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 czy mozna zrobic by automatycznie na pulpicie win xp ukazywal sie skrot do pen drive?? tak jak ma to miejsce w linuxie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam! Mam male pytanko... Czy da sie w Samurize wyswietlic aktualne zegarki od GPU ? Jesli tak to jak to zrobic? Bardzo prosze o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam :) Pewnie bylo na forum ale czytanie 50 stron troche mnie zalamuje wiec dlatego zadaje pytanie :) Crazy_Ivan: jak sie nazywa program pod XP który pokazuje statystyki jak SuperKaramba ??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Samurize :] http://samurize.hslab.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaSiOr83 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Z zegarkami od GPU juz sobie poradzilem, ale mam jeszcze jedno pytanko... Jak skonfigurowac w Samurize wykresy bajty odebrane oraz bajty wysłane ?? Chodzi mi o to co powinno byc w Max wartosc i czy opcja konwersji powinna byc zaznaczona?? Chce uzyskac wyniki w kilobajtach/s... Mam Neo 128... Prosze o pomoc bo siedze nad konfigiem juz 2 godziny i nie moge tego ustawic aby pokazywalo prawidlowo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misamee Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Jeloł :) mam problem zainstalowałem sobie tego skina i cholera nie mam pojęcia jak zainstalować: SysMetrix, Logons i IconPackager (ten to jest plik ICL zainstalowałem coś żeby go otworzyć wszystko sie otworzyło ale moge tylko przegladać obrazki ale nie moge ich wypakować) :( aha w IconPackager jest jeszcze plik iptheme do którego ściągnąłem Zigzag'a żeby rozpakować ale niemoże :/ HELP ME :( Edytowane 22 Lipca 2005 przez Misamee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Wiem, że pewnie to już było, ale jaki zip code trzeba wpisać w object docku żeby mieć wyświetlaną pogodę okolic warszawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damjanek Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 http://www.damjanek.prv.pl/05_07_26.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misamee Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Poradziłem sobie :) Mój pulpit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) imagecalkiem niezle ;] co to za styl ? jakbys mogl zapodac linka ;] Edytowane 30 Lipca 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 VS to XPM Classic tapeta to bac:kdaf:u:ckup by ~Bakero Ikonki podmienione przy pomocy tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Po raz pierwszy od około 2 lat styl "klasyczny windows" zastąpiłem innym. Czuję się co najmniej jakbym na Windows Vista pracował. :mrgreen: Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...