Vadeer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Pomóżcie bo się wkurzyłem. Jak spowodować restart pluginu DesktopWeather? Nie pobiera mi nowychdanych tylko ciagle mam ta sama pogoda co po reinstalce systemu i zrzuceniu ghostem. Teraz mialem odzyskanie systemu i nie laduje mi pogody tylko caly czas to samo jest. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirex Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Mam pewien problem... Otóż pobieram sobie ikonki ze strony http://www.xpthemes.com/ gdy już pobrałem ikonki, otwieram program StyleXP z lewego menu wybieram Icons a następnie przycisk Add an Icons Set... i ładuje ikonki... I teraz w środkowym menu pojawia mi się odnośnik do tych ikonek przykładowo np. i gdy na niego nacisne to nie pojawia mi się podgląd, ale podgląd jest mi nie potrzebny... Gorzej z tym, ze jak nacisnę na przycisk potem na tak i na ok to nie zmienia mi ikonek na te ściągnięte :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 widze ze temat zostal troche zapomniany... wiecie moze gdzie jest jakis FAQ na temat samurize? bo sobie wlasnie stworzylem jakis projekcik (pierwszy, dopiero sie zaczalem tym bawic) i za chiny ludowe nie wiem jak to wrzucic na pulpit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 A szukales np na http://samurize.hslab.pl/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 A szukales np na 1693363[/snapback]wlasnie nie szukalem bo nie wiedzialem gdzie... thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Wpis do rejestru: [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\ShellFolder] "Attributes"=hex:50,01,00,20 "CallForAttributes"=dword:00000000 1632181[/snapback] nie dziala... http://img248.imageshack.us/img248/8302/scrn6ix.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casperek_ Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 witam :) mam zainstalowanego vista inspirata 1.1 i mam do was pytanko czy da sie zrobic drugi wyjezdzajacy pasek menu ?? jak ktos nie wie o co chodzi to TU screen desktopu :) chcialbym miec drugi taki pasek po drugiej stronie ekranu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam mam problem z weather.com nie umiem znaleść tam kodu dla katowic . Używam rónież Vista Inspirat. Zna ktos może ten kod albo wie jak tam go odnaleść ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 omg. ludzie! jesteście już tak leniwi żeby użyć google? @jorda88 wpisałem w google weather.com + katowice i wyskoczyło... mam za Ciebie czytać? :/// http://www.weather.com/outlook/travel/busi...010?from=search i zobacz jaki kod masz w linku... :/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) omg. ludzie! jesteście już tak leniwi żeby użyć google? @jorda88 wpisałem w google weather.com + katowice i wyskoczyło... mam za Ciebie czytać? :/// 1712751[/snapback] Zrobiłem tak przed zadaniem pytani czyli kod: PLXX0010 Ale niestety zamiast pogody: Weather Information Unavailable A co do twojej uwagi to NC Edytowane 22 Października 2005 przez jorda88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Wszyscy się pulpitami chwalą to i ja nie będe skromnie siedzieć. IMG (duży rozmiar): Pulpit 1.0 [VS: Untitled flatblack (zmieniony)] [ikonki: Serenity Black] [Kursory: IceShard] [Tepetka: http://www.pixelgirlpresents.com/images/de...-Grass_1600.jpg ] [TV: http://members.lycos.co.uk/maximhuz/programtv.zip ] [Pogoda: pogoda_onet] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Wszyscy się pulpitami chwalą to i ja nie będe skromnie siedzieć. IMG (duży rozmiar): 1722489[/snapback] Ogolnie fajny, ale są dwie rzeczy blee :> - tapetka troszke niedzisiejsza ;) - te czarne ikony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 witam :) mam zainstalowanego vista inspirata 1.1 i mam do was pytanko czy da sie zrobic drugi wyjezdzajacy pasek menu ?? jak ktos nie wie o co chodzi to 1711998[/snapback]To twoj pulpit? Jesli tak to skad wziac taka tapete? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 yo mam problem z windowblinds 5 i skinem VistaXP WindowBlinds jak zmienić w nim czcionkę?? na standardową jak jest w firefoxie i winie. Ogólnie we wszystkim. standard zmieniona przez skin niby jest w paku ze skinem jakiś fix do firefoxa ale nie wiem gdzie mam zmienić tą czcionkę :( na tą nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Poszukuje jakieś kompozycji do windowsa która by się ładnie komponowała z moją nową tapetką: szukałem po necie ale zawsze coś niegrało: zły oddzień albo coś. Prosze o linki albo cokolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Poszukuje jakieś kompozycji do windowsa która by się ładnie komponowała z moją nową tapetką: 1731188[/snapback] Niestety nikt za Ciebie nie bedzie odwalał roboty.. EDIT Przepraszam Fipa ale chyba się niezrozumieliśmy. Czy ja napisałem "poszukajcie mi kompozycji" czy "poszukuje kompozyje"? Między jednym a drugim jest spora różnica. Nikt za mnie niema odwalać roboty tylko jak widział taką kompozycje lub ma taką na swoim kompie to może mi podesłać. No i chciałbym dodać że ja sam nadal szukam takiej dla siebie. To nie moja wina że żadna jak narazie mi nieodpowiada. 1731287[/snapback] OK, zreszta niewazne, nie czepiam sie juz... Edytowane 1 Listopada 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Przepraszam Fipa ale chyba się niezrozumieliśmy. Czy ja napisałem "poszukajcie mi kompozycji" czy "poszukuje kompozyje"? Między jednym a drugim jest spora różnica. Nikt za mnie niema odwalać roboty tylko jak widział taką kompozycje lub ma taką na swoim kompie to może mi podesłać. No i chciałbym dodać że ja sam nadal szukam takiej dla siebie. To nie moja wina że żadna jak narazie mi nieodpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 yo mam problem z windowblinds 5 i skinem VistaXP WindowBlinds jak zmienić w nim czcionkę?? na standardową jak jest w firefoxie i winie. Ogólnie we wszystkim. 1727885[/snapback] Skad tego skina mozna sciagnac ? ;] I co to jest to windowblinds ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 yo mam problem z windowblinds 5 i skinem VistaXP WindowBlinds jak zmienić w nim czcionkę?? na standardową jak jest w firefoxie i winie. Ogólnie we wszystkim. standard 1727885[/snapback] nikt nie wie?? skin http://www.deviantart.com/deviation/20806397/ WB5 http://www.stardock.com/products/windowblinds/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) @ nierealny Z tej stronki z tego co widze da rade sciagnac tylko 4.X a nie 5 ... :| EDIT: Zainstalowalem tego skina i pierwsze co zauwazylem to tragiczny wyglad Opery: (chodzi o czcionke na panelach i tam gdzie wpisuje sie adres, w praktyce naprawde strasznie to wyglada, poza tym cala opera wyglada jakby byla w mniejszej rozdzielczosci ;]) Da sie cos z tym zrobic ? :angry: Ogolnie srednio orientuje sie w moddingu pulpitu, nigdy sie tym nie zajmowalem i mam pytanie - czy mozna gdzies przeczytac jakies ogolne info o moddingu (programy, sposoby konfiguracji itp ;]). Po zainstalowaniu skina jakich zmian mozna jeszcze dokonac ? Edytowane 4 Listopada 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 czy mozna gdzies przeczytac jakies ogolne info o moddingu (programy, sposoby konfiguracji itp ;]). 1736845[/snapback] przecież cały temat jest temu poświęcony :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 przecież cały temat jest temu poświęcony :blink: 1737465[/snapback] Chodzi mi o to np, czy jest gdzies napisane jak krok po kroku uzywac Samurize. Tego programu rozgryzc nie moge :D Btw jak zrobic odnosniki do programow no srodku paska zadan lub gdzie indziej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Chodzi mi o to np, czy jest gdzies napisane jak krok po kroku uzywac Samurize. Tego programu rozgryzc nie moge :D Btw jak zrobic odnosniki do programow no srodku paska zadan lub gdzie indziej ? 1737709[/snapback] http://samurize.hslab.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 neonone1 też czasem tak mam Narzedzia/preferencje/zaawansowane/czcionki/ i zmien pierwsze 6 na jakas tahome czy co tam ci odpowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) @Jaro87, Fipa - wielkie dzieki ;] Jak zrobic odnosniki do programow no srodku paska zadan lub gdzie indziej ? Edytowane 5 Listopada 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jak w objectdocku dodac "moj komputer"? przypuszczam ze trzeba dodac skrot ale do czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Proszę: Żebyś nie musiał przepisywac recznie... ::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} Edytowane 5 Listopada 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 merci fipa :wink: jakims cudem sobie wywalilem i wiedzialem ze bedzie to skrot do explorer.exe ale tego argumentu nie pamietalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ooo, fajnie, akurat własnie pisze program i miałem problem z bezposrednim poleceniem(robiłem troche na około) do "Mój komputer" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) no to mam jeszcze jedno pytanie (w zasadzie dwa) co jest nie taz z weather.com? wpisalem poprawny kod dla miasta no i du...pa, unavaliable - co zrobic zeby bylo ok? no i drugie: jak sie pozbyc tego przycisku do wyszukiwania w google? (ten niebieski, mniej wiecej na srodku), bo sa opcje do zmiany wyszukiwarki ale nie widze opcji usun bede wdzieczny za podpowiedzi Edytowane 5 Listopada 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...