deserted Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Sprawdziłem wszystkie skiny i wszystkie są w jednym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 W Samurize zrobisz to w 2 minuty (ClockClient jest potrzebny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam , mój pulpit w Astonie; Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez MasterTomster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) http://eris.rpg.pl/~spiderman/spider/Solitude.jpg Tapetka z deviantart, a konfig to mocno zmodyfikowany Glass... http://eris.rpg.pl/~spiderman/spider/InnerWorkings.jpg Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Szuakam jakiegoś programu do zmieniania styli, który nie muli kompa, przejrzałem ostatnie 20 stron jednak oprócz screen'ów z pulpitami i opisów do samurize nie ma tam nic konkretnego. Używałem Style XP, ale jakoś mi ten program nie leży, więc jeśli ktoś by mi podał nazwę jakiegoś dobrego programu to był bym wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawashi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Siema. Mam pytanie. Może juz był ten problem poruszany tutaj, ale przeglądać 60 stron.... to troche dużo :/ Chodzi o to, że mam zainstalowanego AstonShella, do tego używam jeszcze UXTheme, żeby pozmieniać wygląd okien. Niedawno zainstalowałem sobie IconPackager 3 i mam problem, bo ładnie zamienia mi wszystkie pliki, oprócz folderów, o co chodzi? Czemu "skórke" folderów nie chce też pozmieniać? Musze wszystkie "ręcznie" zmieniać, po jednym, każdy po kolei. Jest jakiś sposób aby zmienić "skórke" folderów za jednym razem, wszystkie na raz? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Icon Packager zmienia ikonki folderów ! :] Może w paczce ikonek jaką sobie zessałeś nie ma ikony dla folderu (chociaż dziwne by to było) albo coś się zepsuło w twoim Packagerze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawashi Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Sa na 100%, bo z tej paczki biore ikonki folderów i sam ręcznie zmieniam, z resztą próbowałem wstawiać też inne paczki, i żadna paczka nie zamienia automatycznie ikonki folderów i nie wiem czemu :/ Nie Iconpackager dopiero co zainstalowalem, chyba jest calkowicie sprawny. Może chodzi o to że sie on gryzie z Astonem, albo z UxTheme? :/ Lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Z UxTheme sie na 100% nie gryzie :) A co do Astona to nie wiem bo nie używam :P Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a jak sobie aston radzi ze zmianami rozdzielczosci? zamierzam sie na niego przesiasc. bo mam taki przypadek ze mam dwa alternatywne monitory - jeden zwykly LCD z rodzialka 1280x1024 i jako drugi TV lcd z rodzialka 1360x768... no i mialo by to wygladac ladnie we wszystkich rodzialkach. to w sumie jest głowne kryterium przesiadki na astona... wiec, co mi mozecie powiedziec na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Wiekszosc tematow wymaga wprowadzenia poprawek po zmianie rozdzielczosci, bo elementy pulpitu pozostają w tych samych miejscach, alejak się samemu cos robi(lub wprowadza zmiany do istniejącego) mozna to zrobic tak aby wyglądałdobrze w innych rozdzielczosciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 i w sumie chcialem sie podczepic do pytania mawashi - co z tymi folderami...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) własnie zassałem sobie ten styl http://www.deviantart.com/view/26946172/ i mam pytanie jak ustawić efekt przeźroczystości?? EDIT: i mam jeszcze pytanie, jak dodać skróty programów do samurize?? Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam, dowiedzialem sie ze cos takiego : http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...pe=post&id=6483 robi sie w samurize chodzi mi o info proca ram....pogoda i takie tam gluoty.... czy ktos wiek jak cos podobnego zrobic bo zabardzo mi to nie wychodzi .... bede wdzeiczny za pomoc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 60 stron to mało? O samurize bylo tu juz bardzo duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 witam, moze i byl juz ten temat, ale narazie na czytanie 60 stron nie mam czasu. Czy mozna zmienić styl (np. z deviant art) bez udzialu jakiegos programu typu StyleXP? StyleXP jest PLATNY + OBCIAZA kompa jak pracuje.... czekam na odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 witam, moze i byl juz ten temat, ale narazie na czytanie 60 stron nie mam czasu. Czy mozna zmienić styl (np. z deviant art) bez udzialu jakiegos programu typu StyleXP? StyleXP jest PLATNY + OBCIAZA kompa jak pracuje.... czekam na odpowiedz :) http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Takie tam sklecone na szybko. Edytowane 2 Maja 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) sorki.....ale tak długo już skaczę po tych stronach i nie mogę zanleżć jak zrobić taki pasek windowsa ? właśnie taki jak masz u siebie....pulpit masz zrobiony za*biście i nie ukrywam,że chętnie bym Ci go podkradł. SUper wygląda...... doradź coś lub podpowiedz skąd to ściągnąć :0 dzięki Sorry, za super szybka odpowiedz, ale dopiero teraz to zauwazylem(i tak na pewno juz sobie znalazles ) ale : Niebieskie tooblary Vista Sciagnij to . Pasek zainstalujesz za pomoca programnu Styler 1.38. Sciagnij go, zainstaluj i gotowe :) Oto moj desk ( zmieniony) : Edytowane 26 Maja 2006 przez subon2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 czesc mam problem z WindowBlidsem, otoz zainstalowalem go ponownie po pewnym czasie przerwy i korzystania z klasycznego wygladu xp'eka ale na koncu instalacji pojawil mi sie blad, wbsys.dll ze ten plik nie jest zgodny z windows NT czy jakos tak i pozniej nie moge windy odpalic dopiero jak wyrzuce blindsa z dysku wchodze do okienek. Mozecie cos zaradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bily_1 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) a to mój pulpit, jeszcze nad nim pracuje stworzone w astonie http://img465.imageshack.us/my.php?image=beztytuu4lx.jpg Edytowane 20 Maja 2006 przez bily_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 czy samuraize obciaza mocno kompa? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Zalezy od tego jak duzo rzeczy umiescisz na pulpicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Flyakite wyglądał lepiej w wersji 2.0. Trójka jest jakaś dziwna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/0.../group_A_lg.jpg :-| niema ktos tapety co jest jako tło :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja2ger Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) To i ja się dorzucę z moim pulpitem: Full view & info @ DeviantART Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Ja2ger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Moj Desk Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Kavior_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 To ja też pokaże swoją windę na co dzień: * Dzięki dem za tapetę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) FreeBSD 6.1 @ Acer ;] http://img214.imageshack.us/img214/6831/1506fbsd3wc.jpg Nie wiem czy już pokazywałem z tym stylem ;] Mój flagowy styl z którego dumny jestem - Plastik, robiony na podstawie screenshotow z schematem Plastik z KDE ;) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...