oldskul Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Fajna skórka, jak się nazywa? I w ogóle ten program, co w trayu działa i pokazauje temperatury - jak on się nazywa? Ile pamięci potrzebuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Skórka: Vista Inspirat 2 + Rocket Dock (te ikony u góry) Tutaj można zobaczyć to w akcji. Program monitoryjący temperaturki w tray'u, to Mother Board Monitor (nie rozwijany już niestety i przy nowym sprzęcie, trzeba ręcznie konfigurować). Zajmuje tyle pamięci: Edytowane 7 Lipca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Panowie jak przywrócić kosz? Usunąłem go za pomocą wpisu, który miał usunąć kosz z pulpitu, a usunął całkiem :oops: P.S Poszukuje też czcionek haxrcorp 4088 i avantgarde LT medium caps, ma ktoś może? Edytowane 7 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Tez dolaczam sie do pytania : jak usunac kosz z pulpitu tak aby dziala ten na Rocket Dock( wiem ze mozna ukryc ikony pulpinu, ale wtedy nic juz nie widzsz na pulpice nawet jak cos tam wstawisz). Mam tez problem innej masc, jesli klikne na ikone pulpit znika mi tez Rocket Dock , a nie chce go permanetnie na wierzu na kazdej aplikacji. Czy da sie zrobic aby byl widoczny na stale tylko na pulpicie ? Narzie ma tak , podopieszczam ikony i zobacze jak wygladaja rozne skiny . Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 http://www.sgjps.com/pl/node/8 Opcja w programie powinna ukryc kosz tylko z pulpitu tak zeby normalnie działał nadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Brat bliźniak, czyli Vista edition: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Ten panel start w polskiej wersji jest wspaniały :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Thx SGJ, programik pomogl. Maly update: Powylaczalem zbedne bajerki i jest ok, 10mb ramu zajmuje. EDIT KLIK Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) KaszaWspraju co to za tapeta? Weź no linka podaj, wrzuć na imageshacka czy gdzieś, z góry thx. Edytowane 12 Lipca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 To pora na moje wypociny: & Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 mój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 :cool: http://img175.imageshack.us/my.php?image=schowek01se9.jpg jak sie zwie ten styl?:) ciekawy bo prosty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Fajnie ze pokazales nam jak wygląda pulpit w viście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (...) Mam tez problem innej masc, jesli klikne na ikone pulpit znika mi tez Rocket Dock , a nie chce go permanetnie na wierzu na kazdej aplikacji. Czy da sie zrobic aby byl widoczny na stale tylko na pulpicie ? No wiec wie ktos ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Dolaczam sie do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Fajnie ze pokazales nam jak wygląda pulpit w viście... nie jest to domyslny wygląd Visty tylko zmodowany. --- Nowy, tym razem nowy startbutton :D (Klik na obrazek aby powiekszyć) Edytowane 25 Lipca 2007 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 kazdy ma jak mu sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Nowy pulpit: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 hmmm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Aston i jego górny panel, opera ze skinem i dodatkowe kontrolki z astona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Mój :) Edytowane 29 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Da sie zrobic tak zeby pulpit był bardziej minimalistyczny niz jest w winXP ? no minimalny wygląd, np. tutja jest przykład minimalnego: http://ariszlo.tripod.com/screenshots/fluxbox.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 obrazek nei działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nie wiem czy mam prawo sie tu pokazywac z moim beznadziejnym pulpitem.. Aaa , zaryzykuje ;) Z gory przepraszam za balagan :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) xacti, a gdzie przepraszam za tapetę ? :) sesq, zainteresuj się Blackboxem, http://www.bb4win.org/news.php Screenshoty dostępne tutaj : http://www.boxshots.org/ Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nie lubisz HP ? ;) Ja ten pulpit to pod ta tapete robilem wiec zmiana nie wchodzi w gre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Ze względu na http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240645, aktualnie siedzę na Windowsie.. więc : Styl - Amok Ikonki - Tango (wybaczcie ten config foobara, nie znam się na tym ;)) Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (wybaczcie ten config foobara, nie znam się na tym icon_wink2.gif)powstala wtyczka ktora znacznie ulatwia zmiane wygladu, zwie sie PanelsUI i wystarczy w niej wczytac plik konfiguracyjny, cos w stylu skorki, zadbac o umieszczenie wymaganych pluginow w folderze components i cieszyc sie nowym wygladem (polecam strone customize.org, tam mozna znalezc najlepsze konfiguracje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) xacti, a gdzie przepraszam za tapetę ? :) sesq, zainteresuj się Blackboxem, http://www.bb4win.org/news.php Screenshoty dostępne tutaj : http://www.boxshots.org/ SUPER ! blackbox pod windows, nie wiedzialem ze istnieje :) edit: co za ..... tak jak pod linuxem, w ogole nie praktyczny, nie potrafie sie po tym poruszac pod PPM mam pelno opcji zamiast skrotow ( pod linuxem przynajmniej umialem dodac swoje ). eee tam szukam czegos jak normalny windows tylko zeby wygladalo tak ladnie. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...