Mardok Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Heh kolejny UpDate, nie ma to jak sie odstresować "modując" pulpit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mardok czy mógłbyś powiedzieć jakich programów użyłeś do zmiany pulpitu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mardok czy mógłbyś powiedzieć jakich programów użyłeś do zmiany pulpitu ? Nie bardzo się chciało czytać poprzednią stronę co ? ;) Hym no więc zdobędę się na szczegółowy opis ;) Oba paski paski to : Stardock ObjectDock Plus Informacje o kompie i dyskach : Samoróbka w Samurize Kalendarz : Vertical Calendar dla AveDesk Pogoda : Yahoo! Wrather dla Yahoo! Widgets Bash : Samoróbka w Delphi ;) Aby ramu dużo nie żarło co się dało wkomponowane w tapetę ;] Do tego doszedł malutki program w Delphi dla Samurzie który pobiera (co minute) info (okładka, artysta, tytuł, itp) o aktualnie granej piosence w radiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 A oto moj pulpit, moze nie jest taki oczo jeb*** ale mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Cały Mardok i jego programiki :wink: ,oczywiście fajnie to wygląda Za to jest ciekaw czy czullo zdradzi jaki zostało użyty soft ,oraz skąd czerpał inspiracje do tego niezwykłego moda desktopu. Jednym słowem bomba :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Theme Luna Element Black + Yahoo Widget (Informer) + ObjectDock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie867 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Nie bardzo się chciało czytać poprzednią stronę co ? ;) Do tego doszedł malutki program w Delphi dla Samurzie który pobiera (co minute) info (okładka, artysta, tytuł, itp) o aktualnie granej piosence w radiu. bylbys w stanie podzielic sie ta samorobka z samurize, bo kombinuje jak kon pod gorke i nic nie wychodzi;/ generalnie masz talent:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) vista Edytowane 17 Marca 2008 przez wallec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Kolejny Łup-Dejt, a czemu ? Bo tak ;) Zielono mi: 2941912[/snapback] bylbys w stanie podzielic sie ta samorobka z samurize, bo kombinuje jak kon pod gorke i nic nie wychodzi;/ generalnie masz talent:p A czego ty obywatelu potrzebujesz ? Chyba nie wszystko... bo jest tego trochę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie867 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Kolejny Łup-Dejt, a czemu ? Bo tak ;) Zielono mi: Kobitka ;) A czego ty obywatelu potrzebujesz ? Chyba nie wszystko... bo jest tego trochę... Superancko wyglada jak dla mnie ten panel z dyskami, gdzie wolne miejsce mozna wykukac:p No i my comp z tym ala panelem winampa super wyglada:] co ty na to, zeby podzielic sie twoim geniuszem z innymi forumowiczami:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Superancko wyglada jak dla mnie ten panel z dyskami, gdzie wolne miejsce mozna wykukac:p No i my comp z tym ala panelem winampa super wyglada:] co ty na to, zeby podzielic sie twoim geniuszem z innymi forumowiczami:D No wiec u mnie jak już wcześniej wspomniałem co się da jest w komponowane w tapetę i przerobienie tego aby "działało u wszystkich" wymaga trochę czasu którego zbytnio nie mam, ale zdążyłem póki co przerobić wyświetlanie informacji o HDD, będzie to musiało na razie wystarczyć ;) Download! * Oczywiście jest to config dla Samurize i jego posiadanie jest bezwzględnie wymagane :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Za to jest ciekaw czy czullo zdradzi jaki zostało użyty soft ,oraz skąd czerpał inspiracje do tego niezwykłego moda desktopu. Jednym słowem bomba :D :D :D no wiec tak do mojego moda uzylem prawokliku na pulpicie :D maly tiunig tapety oraz kolorkow stylu klasycznego windows :D :D :D jak ktos chce miec taki pulpit jak ja i chwalic sie przed kolegami/kolezankami z gimnazjum walic smialo pomoge z modyfikacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Mardok podziel sie tapetka z ta kobitka:) Modding elegancki :wink: Edytowane 18 Marca 2008 przez ghort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Mardok podziel sie tapetka z ta kobitka:) Modding elegancki :wink: Dzięki i łapaj ;) Tapeta : PepperProject Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darciob Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 A oto moj skromny pulpit: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriv Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięki i łapaj ;) Tapeta : PepperProject Tutaj ta sama tapetka tylko ze zmodowana i dostepna w kilku rozdzielczosciach :) Moze komus sie przyda ;) Pepper project mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 a to moj pulpit klasyczny XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Theme Luna Element Black + Yahoo Widget (Informer) + ObjectDock podziel sie tapetka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaja90 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 podziel sie tapetka :)Proszę bardzo :) http://tumb.deviantart.com/art/Crepuscule-Original-73907012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Mardok - ten Twój temat "zielono mi" działa Ci na windows xp czy na vista ??? a jeśli na vista to czy można go zrobić na xp ??? potrzebuje właśnie taki zielony motyw a la vista tylko żeby mi za bardzo kompa nie zamulał :-) i nie było z nim problemów Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Mardok - ten Twój temat "zielono mi" działa Ci na windows xp czy na vista ??? a jeśli na vista to czy można go zrobić na xp ??? potrzebuje właśnie taki zielony motyw a la vista tylko żeby mi za bardzo kompa nie zamulał :-) i nie było z nim problemów Używam Visty ale każdy z użytych programów w do "Zielono Mi" będzie działała na XP bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mardok - jeśli można to poproszę link do tapetki "zielono mi" nie będę jeszcze przerabiał xp na vista :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mardok - jeśli można to poproszę link do tapetki "zielono mi" nie będę jeszcze przerabiał xp na vista :-) Siorbaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mardok - dzięki wielkie, a co do programów to za jakiś czas pogadamy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mardok - dzięki wielkie, a co do programów to za jakiś czas pogadamy :-) Proszę a co do programów na którejś z poprzednich stron dokładnie napisałem co tam jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Nowy projekt we wczesnej wersji roboczej ;) Viśta: Viśta Glazz: Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Desk + Foobar 2000 v0.1a ;]: Clear Desk v0.1a ;]: Windows Xp Professional SP2 + Vista Inspirat 2.1 + Y'z Shadows + RocketDock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) tak sie wszyscy chwala to ja tez pokaze na czym siedze Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez chris_gd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Mardok świetna robota. Udostepnilbys configi samurize do informacji o kompie + zuzyciu neta, dyski juz zintegrowalem i jest super. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...