RazorBMW Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Jakby ktoś chciał http://www.speedyshare.com/270486442.html UXThemePatcher pod XP SP3 - działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 A to mój skromny pulpit :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Pziel - można prosić o tą tapetkę, najchętniej w rozdziałce 1280x1024?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Radio Player - RMF Edition wersja: b002 Pliki: Download!Dla zainteresowanych, wczesna wersja w fazie testów więc nie wszystko jeszcze działa jak powinno choć już ogólny zarys jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Mardok- Programik ekstra :D. Można zrobić coś żeby obsługiwał inne stacje niż RMF ;) ? Zauważyłem jeden mały błąd. Jak klikam na ikonke w trayu prawym i później na opcje to pokazują się radiostacje, a jak klikam na radiostacje to pokazują się opcje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Mardok- Programik ekstra :D. Można zrobić coś żeby obsługiwał inne stacje niż RMF ;) ? Zauważyłem jeden mały błąd. Jak klikam na ikonke w trayu prawym i później na opcje to pokazują się radiostacje, a jak klikam na radiostacje to pokazują się opcje :D Cieszę się że się podoba, póki co będzie jedynie do radiostacji RMF, ewentualnie potem się pomyśli ;) Co do błędu faktycznie dałem na odwrót odwołania do procedur, poprawi się :P EDIT: Poprawione. Edytowane 9 Maja 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Mardok, dzięki za programik :) Mam tylko problem z ustawieniem dowolnego tła. Tak jakby nie działa. Wybieram obrazek (rozmiar zmieniony), zapisuje i nic. Jak ponownie uruchomie program, to pokazuje sie błąd "Nie można odnaleźć pliku z własnym tłem programu". btw. można było by wprowadzić opcje bez tła? Żeby było przezroczyste. edt: Przed chwilą zauważyłem, że jakość muzyki jest niestety gorsza w porównaniu z radiem-pluginem do Samurize :( Edytowane 10 Maja 2008 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 @Mardok - byłbym cholernie wdzięczny, gdybyś udostępnił .psd tego tła które masz w np. Samurize HDD Info v0.1b. Chciałem sobie dorobić kilka innych dupereli tak design'owanych i byłoby super gdybyś to gdzieś wrzucił. Ofkors jeśli można :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Mardok, dzięki za programik :) Mam tylko problem z ustawieniem dowolnego tła. Tak jakby nie działa. Wybieram obrazek (rozmiar zmieniony), zapisuje i nic. Jak ponownie uruchomie program, to pokazuje sie błąd "Nie można odnaleźć pliku z własnym tłem programu". btw. można było by wprowadzić opcje bez tła? Żeby było przezroczyste. edt: Przed chwilą zauważyłem, że jakość muzyki jest niestety gorsza w porównaniu z radiem-pluginem do Samurize :( Ad1. Hym testowałem i wyczytywanie własnego tła mi zawsze działało może coś więcej na ten temat ? Ad2. Tło przeźroczyste to nie taka prosta sprawa choć zobaczę co się da zrobić jak będę miał chwile wolną. Ad3. Jakość dźwięku nie może być różna bo zarówno wersja Samurize jak i ten program korzystają z Windowsowego WMP. @Mardok - byłbym cholernie wdzięczny, gdybyś udostępnił .psd tego tła które masz w np. Samurize HDD Info v0.1b. Chciałem sobie dorobić kilka innych dupereli tak design'owanych i byłoby super gdybyś to gdzieś wrzucił. Ofkors jeśli można :-) Jak już pisałem wcześniej nie mam tła do żadnej konfiguracji w *.psd ani *.psp czy co tam jeszcze, ewentualnie mogę tobie to rozbić na dwa *.png (jak poprzednio innemu użytkownikowi) jedno z samym tłem a drugie z duperelami na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Ad1. Hym testowałem i wyczytywanie własnego tła mi zawsze działało może coś więcej na ten temat ?Dobra, tło działa. Nie wiem tylko czemu wcześniej nie chciało. Muszę jednak ponownie uruchomić radio, zeby tło sie zmieniło. Zauważyłem u siebie buga. Jak w ustawieniach wyłącze efekt szkła i cienie, to wygląd czcionki się zmienia i jest ok. Jednak przy ponownym uruchomieniu radia tekst wygląda tak, jakby te opcje były włączone, jednak jak wejdę w ustawienia to cały czas są odznaczone. Wystarczy kliknąć zielony ptaszek i znów jest ok. Do czasu kolejnego odpalenia programu. Kolejny błąd :) Mam zmienione tło. Włażę w opcje, włączam cienie i efekt szkła i nic więcej nie ruszam (ale równiez można nic nie zmieniać), daje ok i mam inne tło (w tym wypadku Drogę, bo wcześniej takie miałem).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Aby nie robić tutaj bałaganu informacje o nowych wersjach oraz miejsce gdzie można zgłaszać wszystkie znalezione błędy w programie przez zainteresowane tematem osoby proszę pisać w tym temacie : Radio v1.0 b003 * Wszystkie wyżej wymienione w tym temacie błędy/niedogodności zostały już poprawione ;) Edytowane 12 Maja 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dla tych co prosili mnie o styl jakis czas temu, właśnie wyszedł. http://gelosea.deviantart.com/art/Watercol...o-Blue-87650169 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 bbLean + Samurize + tapetka mojego autorstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Ma ktoś może tą tapetkę w 1680x1050? http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DG nigdzie w necie nie ma, tylko koleś screena z puplipu wrzucił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron1 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Ma ktoś może tą tapetkę w 1680x1050? http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DG nigdzie w necie nie ma, tylko koleś screena z puplipu wrzucił ano znalazłem Edytowane 6 Lipca 2008 przez ron1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Dzieki, ale tą już miałem :P Myślałem nawet jak by tu ją przerobić na 1680, ale co niebo i wodę dokleję z jednej strony(?), a sama zmiana obrazu powoduje, że owej piękności znacznie zmienia się kształt biustu ;) Edytowane 6 Lipca 2008 przez SebaSonido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 W zasadzie z nudów postanowiłem przeprowadzić mały "rifresz" mojego pulpitu ;) Desktop v2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Coś takiego : Edytowane 18 Lipca 2008 przez subon2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 PeterMac co to za skóra? Mam taką samą tylko nieprześwitującą. Poszukuje oryginalnych tapet z Visty w 1280x1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To sobie poszukasz bo takie nie istnieja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Mogą być większe byle by były w 5:4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Mój Laptop: W tym wypadku wole minimalizm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @Mardok Mogę prosić o tapetę z lapka?Poza tym to ten Twój dekstop wygląda super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) @Mardok Mogę prosić o tapetę z lapka?Poza tym to ten Twój dekstop wygląda super. Link do Rapida, plik rar bo tapeta jest w bmp: http://rapidshare.com/files/134287414/a.rar.html Dzięki i proszę :rolleyes: Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Również dzięki bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mardok, łobuzie, napisz mi tu czym prędzej, co to za theme jest ;) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) PeterMac co to za skóra? Mam taką samą tylko nieprześwitującą. Poszukuje oryginalnych tapet z Visty w 1280x1024. styl to Watercolor Emico Olive Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Mardok, łobuzie, napisz mi tu czym prędzej, co to za theme jest ;) Pozdr. Łapaj ;) http://gelosea.deviantart.com/art/Watercol...o-Blue-88545593 EDIT: Do kompletu dorobiłem sobie skin do WinAmp'a i AQQ ;) Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...