RazorBMW Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja tam lubię prostotę :) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 gdzie tu prostota? prostota to jest jak masz pusty pulpit i moj komputer tutaj to masz chlopie jeden wielki bur... :D i jak cos odpalasz to najpierwsz szukasz ikony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ale i tak zwykle mam 2 razy więcej ikon :D. A jeśli chodzi o prostotę, to chodziło mi o to, że zwykły styl Royale + tapetka od Mardoka ;). Bez przezroczystości i gadżetów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Klasyczny lekko zmodyfikowany. Mi sie podoba. Czytelniejszy od tych Lun, Zunów i reszty B-) Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) http://img84.imageshack.us/my.php?image=obrazek1ha8.png nowa tapetka :P Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Alta1r podziel sie tapeta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Proszę: http://madcaddy.deviantart.com/art/iModel-wallpaper-43982696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Mój pulpit: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Edytowane 18 Września 2008 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 zwykły xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Tym programikiem ukryjesz ikonę kosz z pulpitu. Co używasz na "dock", mój rocketdock nie ma rozwijanego menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Tym programikiem ukryjesz ikonę kosz z pulpitu. Co używasz na "dock", mój rocketdock nie ma rozwijanego menu. Objectdock + docklet o nazwie "stack". Genialna rzecz. Kosza nie chce usuwac :P IMO wyklada ładnie jak się zwiększy rozmiar ikony na pulpicie. Edytowane 4 Października 2008 przez DMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 A dasz namiar na ten docket stack ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Działa tez z RocketDock, szkoda tylko, że nie można ustawić Mój Komputer tylko dyski lub foldery. Brakuje tez podpisu ikony. Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Działa tez z RocketDock, szkoda tylko, że nie można ustawić Mój Komputer tylko dyski lub foldery. Brakuje tez podpisu ikony. Klik Tworzysz sobie folder o dowolnej nazwie w dowolnym miejscu do niego pakujesz wszystkie skróty jakie chcesz (np: Mój Komputer) nadajesz im nazwy jakie chcesz oraz ikony jakie chcesz i ten folder "podłączasz" do Stacks Docklet no i masz co chciałeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Tworzysz sobie folder o dowolnej nazwie w dowolnym miejscu do niego pakujesz wszystkie skróty jakie chcesz (np: Mój Komputer) nadajesz im nazwy jakie chcesz oraz ikony jakie chcesz i ten folder "podłączasz" do Stacks Docklet no i masz co chciałeś ;) Eee, panowie, tworzycie nowy stack i w opcjach wybieracie ->special folder->drives i macie rozwijany mój komputer. Edytowane 5 Października 2008 przez DMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Eee, panowie, tworzycie nowy stack i w opcjach wybieracie ->special folder->drives i macie rozwijany mój komputer. Ale gdzie to dokładnie widzisz ? Edytowane 5 Października 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 może masz jakaś stara wersje tego dockleta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 może masz jakaś stara wersje tego dockleta Dopiero wersja ze strony autora ma to to czym pisałeś, ta co ja podałem znajduje się na www.rocketdock.com i jak widać nie jest najnowsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 może masz jakaś stara wersje tego dockleta Coś nie mogę w nim ustawić ikonki w formacie PNG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Coś nie mogę w nim ustawić ikonki w formacie PNG spróbuj wrzucic ikonki do folderu url w objectdock i dopiero z tamtąd ją wstawić w opcjach zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 To takie moje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie wiem, czy to dobry temat, ale lepszego chyba nie znajde ;) znacie moze, jakis program tworzenie/edycja loginsow/bootscreenow pod xp? na googlu nic konkretnego nie moge znaleźć, a przeciez skads sie to bierze na themexp.org przykladowo. bota sobie znalazlem ciekawego, ale loginsow niema, musial bym sobie cos wydlubac sam :), ale nie ma czym hehe, poradzcie cos. a tak przy okazji ja sie pochwale swoim pulpitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Ja tam lubię prostotę :) razor no offence, ale ten temat to modding desktopu a twoj desktop ma tyle z modingiem wspolnego co krowa z rowerem mardok - jestes mistrzem moddingu, tak sie zastanawiam - robisz to dla sportu? Twoj pulpit na laptopie to przyklad prostoty i funkcjonalnosci, a screen ktory wrzuciles z desktopa gdzie masz caly pulpit zawalony jakimis okienkami powalil mnie na ziemie, potrafisz sie tam odnalezc? :) dms - podoba mi sie Edytowane 7 Listopada 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Vista Sp1 w sumie nic wielkiego, fajną tapetkę na national geographic dorwałem i pomęczyłem 5 min w gimpie (dock własnej roboty B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 razor no offence, ale ten temat to modding desktopu a twoj desktop ma tyle z modingiem wspolnego co krowa z rowerem mardok - jestes mistrzem moddingu, tak sie zastanawiam - robisz to dla sportu? Twoj pulpit na laptopie to przyklad prostoty i funkcjonalnosci, a screen ktory wrzuciles z desktopa gdzie masz caly pulpit zawalony jakimis okienkami powalil mnie na ziemie, potrafisz sie tam odnalezc? :) dms - podoba mi sie No to po kolei, najpierw dzięki i raczej nie dla sportu a dla zabawy ;) Natomiast co do Laptopa to Laptop jest do pracy to ma być prosto i przejrzyście natomiast desktop do zabawy to mogę sobie tam zaszaleć :P Dodatkowo na desktopie mam łącznie sześć pulpitów (za pomocą oprogramowania firm trzecich) tak więc jak na jednym jest masa okienek nie znaczy iż muszę cały czas na nie patrzeć ;) Kolejną sprawą dotyczącą desktopa jest to iż na nim testuję zazwyczaj różne nowe pomysły i jak komponują się z poprzednimi dlatego też czasem może być tego dużo na raz co nie znaczy iż zawsze wszystko musi być włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Krótka zabawa z rocketdockiem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Krótka zabawa z rocketdockiem: A jak byś się zechciał podzielić tapetą było by naprawdę miło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Proszę bardzo: http://da-nadda.deviantart.com/art/reMix-s...rsion-101177829 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...