SebaSonido Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 13th, można prosić o tapetkę? Z góry dziekówa;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 aktualny pulpit jeszcze muszę trochę popracować nad wyglądem rocket dock'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Nowy: http://img187.imageshack.us/img187/2662/93871001.jpgTo jest Vista? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Wyglada na Win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) A ja mam aktualnie coś takiego, z tym że pasek z automatu jest ukryty, i tapetę zmieniam co chwila ;) Wiem żaden modding, ale może ktoś będzie wiedział jak ta laska się nazywa ;) :lol: Edytowane 10 Marca 2009 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 JROX, laski nie znam ale tapetką podzielić się możesz :) U mnie skromnie, od dawna XP + styl Alduin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Jak byś chciał coś podobnego to są jeszcze 43 tapetki na deviancie -> wicked booty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 [ot] JROX Tu masz narzędzie do wyszukiwania/porównywania fotek http://tineye.com/ wg tego to Brenda Lynn http://tineye.com/search/fc984ec982bf804fe...228a7c2f3d01743 Przydatne dla ludzi którzy swoje prace zamieszczają w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Dzięki :) Taka wyszukiwarka się przyda [; OT MODE OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Skoro zdarzaja sie offtopy to napisze, bo liczylem ze sam znajde, ale przelecialem 15 stron i nic, a jest weekend i wieczor, wiec moj net... :D A wiec obecnie mam viste ktora wyglada jak kupa gowna, po za brakiem napisu start to poprostu standardowy xp i chcialbym z nia cos zrobic ciekawego. Macie super pulpity i mam pytanie o ile to spowalnia prace kompa ? Wprawdzie ten moj lapek niesluzy mi do gier (no po za kilkoma) ale niechcialbym by byl ladny desktop, a jaki kolwiek program otwieral sie 10min. W moim podpisie jest, chodzi mi o te tosie wlasnie. Jezeli taka zabawa ma sens w moim wypadku to poprosil bym o jakis program ew. tutorial czy rady jak to robic. Pracuje troche w ps, gimpie wiec ikonki itp bylbym sam w stanie zrobic. Nie chce jakiegos moda oneclick ktorego moze miec kazdy :D Chcialbym osiagnac cos w tym stylu: http://pithr0.deviantart.com/art/Desktop-H...ma-Ray-98565957 choc to xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Możesz podzrzucić tapetę i panel z kalendarzem, zadaniami? Czym je dorzucasz, Samuraize? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Tapeta -> [klik] i sobie wybierz ;) Kalendarz to Rainlendar2 i skórka do niego: StaticaPL (ver. 1.2) do znalezienia na Deviantarcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molimo89 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 stivo, a pogoda oraz rozmiar dysków to jaki program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Taki mały projekt dla relaxu ;) * wczesna wersja robocza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Molimo89: Rainmeter + skiny Wether i TranRounded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Mardok, świetna sprawa :) Choć teraz wole mieć pulpit całkowicie pusty to twój projekt mnie zainteresował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molimo89 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 stivo dał pomysł ... : http://img15.imageshack.us/my.php?image=17238178.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekovitamlekovita Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Server 2003 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 stivo dał pomysł ... : http://img15.imageshack.us/my.php?image=17238178.jpg samurize działa ok na Win7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Toż to Rainmeter i Rainlendar :P Edytowane 17 Marca 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Mardok, świetna sprawa :) Choć teraz wole mieć pulpit całkowicie pusty to twój projekt mnie zainteresował :D Dzięki ;) Tak jak pisałem to jest projekt tylko "4 Fun" i dorobiłem sobie do niego sekcje "Power" którą można zobaczyć na poniższym screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiteTiger83 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) jak w samurize dodać ikony? chodzi mi o skróty dysków i firefoxa na srodku pulpitu, da się to jakoś zrobić? szukam tego od wczoraj wieczór i nie moge znaleźć... :/ dobra.... poradziłem sobie... było w add text... :) dzieki wszystkim, że tak ochoczo rzucili sie do pomocy... Edytowane 20 Marca 2009 przez hiteTiger83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Molimo: Skąd ta tapeta? Skąd data i godzina na pulpicie? Edytowane 20 Marca 2009 przez Palato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 No i to będzie na tyle tej zabawy ;) Fild: ver: 1.2 Sky: ver: 1.2 Programy: - Samurize - RocketDock - ObjectDock Plus - Yahoo! Widgets Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alann Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Kolego Mardok, a to masz Windows 7?? czy po prostu jakas skore? i ciekawi mnie tez, jak zrobiles ten lewy panel, ze sie rozwija.. :) Bo ogolnie projekt swietny! :)) Edytowane 24 Marca 2009 przez alann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Kolego Mardok, a to masz Windows 7?? czy po prostu jakas skore? i ciekawi mnie tez, jak zrobiles ten lewy panel, ze sie rozwija.. :) Bo ogolnie projekt swietny! :)) Dzięki, to jest Windows Vista i jaki panel ? Jak to z paska Menu Start to to jest True Launch Bar, a jak co innego to potrzebuję więcej informacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alann Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Chodziło mi tez o ten lewy panel, bo przeglądarke do zdjęc, to sie domyslam... ;) Dzieki za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_78 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Mam szybkie pytanie: jak tworzycie przezroczyste tła dla aplikacji Samurize (te w png)? Edytowane 25 Marca 2009 przez Tomo_78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Chodziło mi tez o ten lewy panel, bo przeglądarke do zdjęc, to sie domyslam... ;) Dzieki za odpowiedz! Lewy panel w skrócie: ikony to RocketDock bez żadnego tła a reszta Samurize, sama przeglądarka zdjęć była już tu dawana przeze mnie dorobiłem tylko nową skórkę ;) Mam szybkie pytanie: jak tworzycie przezroczyste tła dla aplikacji Samurize (te w png)? W zasadzie to różnie, zależy co w rękę wpadnie ;) Ostatnio za pomocą Photoshop'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...